Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Viesi triumfē Tālajos Austrumos; Novokuzņecka pamet pēdējo vietu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Viesi triumfē Tālajos Austrumos; Novokuzņecka pamet pēdējo vietu
Sergejs Kosticins
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodien Omskas "Avangard" izbraukumā pārspēja Habarovskas "Amur" vienību (5:2), pārtraucot trīs zaudējumu sēriju. Astanas "Barys" izbraukumā pieveica Vladivostokas "Admiral" komandu (3:1), izvirzoties turnīra tabulas spicē. Novokuzņekas "Metallurg" jau otrā uzvara pēc kārtas, kas ļauj pamest pēdējo vietu turnīra tabulā.

Habarovskā jau pēc 8 minūtēm rezultāts kļuva mājiniekiem ļoti nepatīkams (0:3). Pirmajā periodā bija līdzīga cīņa, tomēr aina uz tablo izveidojās pavisam citāda. Habarovskiešu fanu noskaņojums vēl vairāk tika sagrauts otrās trešdaļas sākumā, kad viesi no Omskas dažu sekunžu laikā iemeta vēl divas ripas (0:5). Mača vidusdaļā mājiniekiem gan izdevās tikt pie viena panākuma, līdz ar to pirms pēdējā lielā pārtraukuma tablo vēstīja 1:5. Pēdējā perioda pirmajā pusē "Amur" panāca 2:5, bet turpinājumā rezultāts vairs nemainījās. Aizvadītā mača rezultatīvākais spēlētājs bija "Avangard" baltkrievu uzbrucējs Sergejs Kosticins, kurš guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Pēc šīs spēles noslēguma KHL Austrumu konferences tabulā "Avangard" paceļas uz 11. vietu, nobīdot zemāk "Amur" vienību un pietuvojoties kārotajam astoņniekam.

Vladivostokā viesi no Astanas bija aktīvāki tikai pirmajā trešdaļā, kad spēja izvirzīties vadībā. Nākamajos periodos vairāk uzbruka mājinieki, tomēr uzvarētāji bija viesi - otrajā periodā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet trešajā trešdaļā viesi pamanījās gūt vārtus pretuzbrukumā (1:3). Astaniešu rindās divi vārti Dmitrija Upera kontā. Pēc šī mača "Barys" ne tikai atgūst līderpozīciju KHL Austrumu konferencē, bet arī izvirzās arī visa čempionāta spicē.

Citi mači. Novokuzņekas "Metallurg" pēc 14 zaudējumu sērijas izcīnījis otro uzvaru pēc kārtas, pieveicot Hantimansijskas "Yugra" (2:1) un pametot pēdējo vietu turnīra tabulā. Savukārt tikmēr Novosibirskas "Sibir" nenoturēja divu vārtu pārsvaru un pēcspēles metienos atzina Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākumu (3:4).

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2013-10-21 13:23, pirms 11 gadiem
Avangards ir tiešām ļoti labs klubs, un šodien bija vnk ideāls mačs pārtraucot 9 ibraukumu maču zaudējumu sēriju.

  -4 [+] [-]

, 2013-10-21 14:20, pirms 11 gadiem
"KHL dienas pirmajā mačā "Avangard" triumfē Habarovskā" baigā jēga no šāda virsraksta, ja mēs visi labi zinām, ka raksts tiek veltīts nevis pirmajai spēlei, bet gan tam, ka Avangar ir izdevies uzvarēt.

     [+] [-]

, 2013-10-21 17:58, pirms 11 gadiem
Avto jaunieguvums Stjuarts atzimejas ar vartiem pamatlaika un izskirosho bulliti...nav suudiigi, nemot veeraa ka pa Anglijas ligu dzivojas ieprieks paskatisimies ka ies vinam, pagadam no Avto visi legionari mukushi kaa zurkas pie pirmas iespejas...

     [+] [-]

, 2013-10-21 18:36, pirms 11 gadiem
Karsumam jau 1. minūtē gols!