Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pārtrūkst SKA uzvaru sērija, ''Avangard'' uzbrukums turpina buksēt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārtrūkst SKA uzvaru sērija, ''Avangard'' uzbrukums turpina buksēt
Novokuzņeckas ''Metallurg'' somu vārtsargs Tēmu Lasila
Foto: hctraktor.org

Šovakar aizvadītas kārtējās spēles Kontinentālās hokeja līgas regulārajā sezonā. Sešu uzvaru sērija pārtrūkusi Sanktpēterburgas SKA, vārtus atkal nav guvusi Omskas ''Avangard'', bet somu uzbrucējs Juhamati Āltonens ar trīs gūtajiem vārtiem kaldināja Magņitogorskas ''Metallurg'' panākumu.

Problēmas uzbrukumā turpina mocīt pagājušās regulārās sezonas uzvarētāju Omskas ''Avangard'', kas šovakar spēlē pret Novokuzņeckas ''Metallurg'' izdarīja 27 metienus, taču otro spēli pēc kārtas palika sausā un piedzīvoja zaudējumu ar 0:1. Tādējādi ''Avangard'' pēdējās trīs spēlēs tikai viens vārtu guvums! Mājinieku labā uzvaras vārtus 53. minūtē guva 22 gadus vecais uzbrucējs Dmitrijs Kagarlickis, kurš vārtu priekšā bija veiklākais, gūdams savus otros vārtus sezonā. Savukārt ''Metallurg'' somu vārtsargs Tēmu Lasila aizvadīja otro sauso spēli sezonā, palīdzot komandai pacelties uz 6. vietu Austrumu konferencē.

Nonākšana iedzinējos 4. minūtes sākumā netraucēja Magņitogorskas ''Metallurg'' viesos ar 6:2 pārliecinoši apspēlēt Jekaterinburgas ''Avtomobilist'', gūstot trešo panākumu pēc kārtas. Uzvarētāju rindās lielisks bija 26 gadus vecais somu uzbrucējs Juhamati Āltonens, kurš, pateicoties šodien gūtajiem trim vārtiem jeb hat-trick, ar astoņiem vārtu guvumiem kļuvis par ''Metallurg'' labāko snaiperi un rezultatīvāko spēlētāju (14 spēlēs 12 punktu). Interesanti, ka divus vārtus viņš guva bez asistentu palīdzības.

Un visbeidzot sešu uzvaru sērija pārtrūkusi Sanktpēterburgas SKA, kas viesos ar 3:5 atzina Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' pārākumu. Uzvarētāju rindās pa diviem vārtiem guva zviedru uzbrucējs Martins Tērnbergs un kanādietis Mets Elisons, kurš spēlējis arī Rīgas ''Dinamo''. Neskatoties uz zaudējumu, SKA ar 31 punktu saglabā 1. vietu konferencē.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

     [+] [-]

, 2011-10-21 20:39, pirms 13 gadiem
Toto kantoriem peļņas diena!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja