Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" noslēdz jaunu līgumu ar A.Valensiju

"Manchester United" noslēdz jaunu līgumu ar A.Valensiju
Antonio Valensija
Foto: AP/Scanpix

Ekvadoras izlases pussargs Antonio Valensija parakstīja jaunu līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester United". Vienošanās noslēgta uz trim gadiem ar iespēju pagarināt to līdz 2018.gada jūnijam.

28 gadus vecais Ekvadoras izlases pussargs Antonio Valensija Mančestras klubam pievienojās 2009.gada vasarā. Kopš tā laika viņš "United" rindās aizvadīja 191 spēli un guva 21 vārtus, palīdzot klubam izcīnīt divus Premjerlīgas titulus un Līgas kausu.

2009.gadā Valensija parakstīja četru gadu līgumu ar "Manchester United", bet divus gadus vēlāk noslēdza jaunu četru gadu vienošanos. "Mans laiks "Manchester United" rindās ir sapņa piepildījums. Fakts, ka esmu pirmais ekvadorietis, kas uzvarējis Anglijas Premjerlīgā, ir gan mana, gan visas Ekvadora lepnuma iemesls," atzina Valensija, kurš parakstījis jau trešo līgumu ar "Manchester United".

Jaunā vienošanās paredz sadarbību trīs sezonu garumā. Līgumā ir norunāta iespēja pagarināt vienošanos par vēl vienu sezonu – līdz 2018.gada jūnijam.

A.Valensija un Ekvadoras izlase piedalās arī Pasaules kausa finālturnīrā. Pirmajā spēlē ekvadorieši ar 1:2 piekāpās Šveicei, bet otrajā mačā ar 2:1 pārspēja Hondurasu. Abās spēlēs A.Valensija pavadīja laukumā pilnu mača laiku.

Izmantotie resursi:
Official Manchester United Website

  +1 [+] [-]

, 2014-06-21 15:09, pirms 10 gadiem
Viens no aktīvakajiem iepriekšējās sezonas MU spēlētājiem par spīti sliktajai sezonai.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-21 15:12, pirms 10 gadiem
Labas ziņas. GO MU !