Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Hondurasas treneris: "Kamēr ir kaut nelielas izredzes, mēs nepadosimies bez cīņas"

Hondurasas treneris: "Kamēr ir kaut nelielas izredzes, mēs nepadosimies bez cīņas"
Luiss Svaress (pa kreisi) noskatās mača epizodē
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas spēlē šonakt Ekvadora ar 2:1 uzveica Hondurasu. Ekvadorieši pēcspēles komentāros jau lūkojās Francijas spēles virzienā.

Ekvadoras galvenais treneris Reinaldo Ruega: "Sākumsastāvā pirms šīs spēles veicām izmaiņas, jo pretī stājās pavisam cita tipa komanda. Mačs virzījās tieši tā, kā bijām paredzējuši. Abām komandām bija nepieciešama uzvara, un abas centās spēlēt labu futbolu. Lai arī nokļuvām iedzinējos, guvām vārtus svarīgākajos brīžos un izcīnījām uzvaru. Man ir dažādas izjūtas pēc šīs spēles, tomēr, par laimi, mēs bijām pārāki. Saprotam, ka nākamās kārtas jautājums nav tikai mūsu pašu kontrolē, taču koncentrēsimies uz savu spēli. Lai uzvarētu Franciju, mums ir jāspēlē labāk nekā šodien – frančiem ir komanda, kas pēdējo mēnešu laikā ir strauji progresējusi."

Ekvadoras izlases uzbrucējs un mača labākais futbolists Enners Valensija: "Protams, esmu laimīgs, ka guvu vārtus, kas atnesa komandai uzvaru. Mēs riskējām un izcīnījām svarīgus trīs punktus, kas joprojām ļauj cerēt par nākamo kārtu. Mums būs rūpīgi jāizpēta Francijas izlases spēle, lai saprastu, kā vislabāk ar viņiem cīnīties – Francijai ir ļoti spēcīga komanda."

Hondurasas izlases galvenais treneris Luiss Svaress, neskatoties uz zaudējumu, novērtēja pozitīvo: "Tas bija ļoti smags mačs. Mums bija grūtības izturēt nervu spriedzi, taču kopumā esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Mēs spēlējām labi, taču viņi bija vēl nedaudz labāki – Ekvadora vairāk darbojās ar bumbu, izdarīja sitienus un arī guva vārtus. Salīdzinājumā ar pirmo spēli mūsu sniegums kļuva labāks, un esmu pārliecināts, ka varam būt vēl labāki. Zinām, ka sasniegt nākamo kārtu būs sarežģīti, taču varēja būt arī sliktāk – mēs jau tagad varētu būt bez iespējām. Mums jāatrod veids, kā sasniegt uzvaru. Kamēr vien ir cerība un nelielas izredzes, mēs bez cīņas nepadosimies."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

     [+] [-]

, 2014-06-21 10:14, pirms 10 gadiem
Luiss Suaress tur pie viņiem Latīņamerikā laikam kā Jānis Bērziņš pie mums!

     [+] [-]

, 2014-06-21 12:04, pirms 10 gadiem
Veiksmi Ekvadorai cīņā par izkļūšanu no grupas! Nepatīk Šveices izlase ar savu aizsardzības futbolu. Tādu izlašu kā Grieķija un Šveice dēļ arī veidojas PK nāves grupas - kopā Spānija, Nīderlande vai Itālija, Anglija, Urugvaja, jo šīs komandas daudz punktus FIFA rangā savāc kvalifikācijās, dažādās draudzības spēlēs un atrodas augstu rangā, kas arī dod augstākus grozus izlozēs. Taču reāli finālturnīrā tās neko daudz nesasniedz - pamatā neiziet no savām grupām.

Kopumā Šveices un Ekvadoras izredzes izkļūt no grupas vērtēju 50:50. Šveicei "uz papīra" būtu jāuzvar Hondurasa, taču tas var arī nenotikt - var būt kāds neizšķirts vai pat zaudējums, jo vakar bija redzams, ka tik slikta jau Hondurasa nebija, un tā var atņemt punktus Šveicei. Turpretī Ekvadorai pretī Francija, kas ir stiprāka, taču diez vai franči rausies pa galvu, pa kaklu, jo tāpat par 90% nodrošinājuši 1.vietu grupā ar ļoti labu vārtu starpību (+6) un netikšanu 1/8 finālā uz Argentīnu. Ekvadorai attiecībā pret Šveici ir labāka vārtu starpība, tādēļ pēdējās kārtā visādi var notikt. Bet skaidrs, ka 2.vietas ieguvējam šajā grupā nepaveiksies - 1/8 finālā ar 90% varbūtību pretī būs Argentīna.