Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Dešāns: "Pēc spēles ar Ekvadoru sāksies cita veida mači"

Dešāns: "Pēc spēles ar Ekvadoru sāksies cita veida mači"
Didjē Dešāns
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlase vakar Pasaules kausa finālturnīra mačā ar 5:2 sakāva Šveices valstsvienību. Pēcspēles komentāros abu vienību pārstāvji uzsvēra mača sākuma nozīmi, savukārt Šveices nometnē nav atmestas cerības par iekļūšanu nākamajā kārtā.

Francijas valstsvienības galvenais treneris Didjē Dešāns: "Tā bija teju perfekta spēle. Mēs iesitām piecus vārtus labai komandai, uzvarējām ar 5:2 un sasniedzām sešu punktu robežu. Tagad gaidīsim nākamo maču. Mums ir laba vārtu attiecība, un nākamā spēle izšķirs pirmo divu vietu likteni mūsu grupā. Mēs labi sagatavojāmies pirmajām spēlēm un spēlējām efektīvi. Tomēr tā ir tikai turnīra pirmā daļa. Iesāktais darbs mums jāpabeidz pret Ekvadoru, un pēc tam mēs piedalīsimies jau pavisam cita veida sacensībās."

Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzemā: "Mēs visi spēlējām labi, un mums izdevās patiešām labs spēles sākums. Mēs turpinājām spēlē pret Hondurasu iesākto un cīnījāmies kā komanda. Un mēs patiešām esam komanda. Tie, kas sāk spēli pamatsastāvā un nāk uz maiņu, iegulda vienādu daudzumu pūļu mača veidošanā. Jūtos lieliski, tomēr mums jāturpina tādā pašā garā. Centīsimies to pašu atkārtot pret Ekvadoru."

"Es aizvadīju labu spēli, taču, ja runājam par balvām, tad tās ir pelnījusi komanda," piebilda Benzemā, kurš tika atzīts par mača labāko spēlētāju.

Šveices izlases galvenais treneris Otmārs Hicfelds: "Šī bija melna diena Šveices izlasei. Mūs pieveica divi vārti jau spēles pirmajā ceturksnī. Mēs nespēlējām savā ierastajā līmenī. Pie rezultāta 2:0 mačs kļuva ļoti sarežģīts. Viņi izmantoja mūsu kļūdas, lai sagādātu mums vēl pamatīgākas nepatikšanas. Francija demonstrēja lielu nosvērtību un savaldību. Viņi ir ļoti stipri, FIFA rangam mūs nevajadzētu maldināt."

"Manai komandai spēles beigās tomēr pienācās zināmas uzslavas. Džakas un Džemaili vārti parādīja, ka joprojām esam dzīvi. Vēlos uzsvērt, ka izslēgšanas spēles mums joprojām ir aizsniedzamā attālumā. Mūsu liktenis ir pašu rokās. Jāsadziedē brūces, jāanalizē spēle un jādod prettrieciens. Mēs zaudējam kopā un uzvaram kopā," uz pozitīvas nots turpināja Hicfelds.

Šveices izlases aizsargs Johans Džurū: "Divu vārtu zaudējums jau spēles sākumā bija smags trieciens. Šajā līmenī no tāda ir grūti atgūties. Mēs turpinājām cīnīties, taču Francija mūs sodīja par kļūdām."

"Visi mūsu ielaistie vārti bija pēc pašu kļūdām. Mēs padarījām viņiem šo spēli ļoti vieglu. Zaudējām bumbu bīstamās vietās. Šajā līmenī pret jebkuru labu komandu tiksi sodīts, bet īpaši, ja uzbrukumā ir tādi spēlētāji kā viņiem. Tā bija mūsu problēma," piebilda Džurū.

Izmantotie resursi:
24 heures, l'actualité en direct: politique,...
Goal.com
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

     [+] [-]

, 2014-06-21 12:07, pirms 10 gadiem
Francija vakar nospēlēja ļoti pārliecinoši. Vispār pagaidām viņi spēlē ļoti skatāmu futbolu. Redzēs, kā ies izslēgšanas kārtās.