Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto "Maple Leafs" kapteinis Tavaress pēc šaušalīgās sadursmes izrakstīts no slimnīcas

Agris Suveizda

Toronto "Maple Leafs" kapteinis Tavaress pēc šaušalīgās sadursmes izrakstīts no slimnīcas
Džons Tavaress. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Toronto "Maple Leafs" paziņojusi, ka 30 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Džons Tavaress pēcspēles rītā ir pametis vietējo slimnīcu.

"Slimnīcas neiroķirurģiskā komanda un kluba medicīnas štāba direktors pilnībā pārbaudīja un novērtēja spēlētāja veselības stāvokli. Viņš pārnakšņoja slimnīcā, lai varētu novērot viņa stāvokli, un tagad viņš atpūšas mājās mūsu komandas pārstāvju pārraudzībā," teikts Toronto "Maple Leafs" paziņojumā. Tavaresam pašlaik nav noteikts konkrēts atlabšanas periods, vien piebilstot, ka komandas kapteinis ārpus ierindas būs uz nenoteiktu laiku.

Toronto "Maple Leafs" iepriekšējā naktī Stenlija kausu sāka ar zaudējumu Monreālas "Canadiens" (1:2), izšķirošos vārtus ielaižot vairākumā, bet Tavaress nospēlēja tikai nepilnas trīs minūtes. Mača sākumā viņu ar spēka paņēmienu sagaidīja Bens Šiaro, un Tavaress ļoti neveiksmīgi sadūrās ar Koriju Praisu, ar sāncenša ceļgalu saņemot triecienu pa galvu. Tavaress pēcāk uz neilgu laiku zaudēja samaņu un vēlāk ar nestuvju palīdzību pameta laukumu, apkārtējos gan mierinot ar paceltu īkšķi.

Tavaress šajā regulārajā sezonā aizvadīja 56 spēles un sakrāja 50 (19+31) punktus un pozitīvu lietderību +12. Tavaress bija trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā, priekšā palaižot Mičelu Mārneru (20+47) un Ostonu Metjūzu (41+25).

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/LeafsPR/status/...

  +1 [+] [-]

, 2021-05-22 07:43, pirms 3 gadiem
Kas ir Korijs Praiss? Varbūt tomēr Korijs Perijs?

     [+] [-]

, 2021-05-22 14:04, pirms 3 gadiem
Varbūt tomēr Kerijs praiss?