Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karolīnas pirmās maiņas uzbrucējam Tereveinenam rokas lūzuma dēļ sērija jau beigusies

Agris Suveizda

Karolīnas pirmās maiņas uzbrucējam Tereveinenam rokas lūzuma dēļ sērija jau beigusies
Teuvo Teravainens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Metropoles divīzijas uzvarētāja Karolīnas "Hurricanes" Stenlija kausa pirmo kārtu sākusi ar divām uzvarām savā laukumā pār Ņujorkas "Islanders" (2:1, 4:3 pagarinājumā). Atlikušajā sērijas daļā gan nāksies iztikt bez somu uzbrucēja Teuvo Tereveinena.

Sērijas otrās spēles trešajā trešdaļā Tereveinens salauza kreiso roku – galvenais treneris Robs Brindamūrs atklāja, ka uzbrucējam vajadzīga operācija. Šī sērija somam jau ir noslēgusies, bet par tālākiem atlabšanas termiņiem informācijas pagaidām nav.

Pirmos divus mačus Tereveinens aizvadīja Karolīnas pirmajā maiņā ar Sebastianu Aho un Setu Džārvisu, vidēji spēlēja ap 15 minūtēm, palika bez punktiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +2. Regulārajā sezonā viņam 68 spēlēs 37 (12+25) punkti, 16 soda minūtes un pozitīva lietderība +11.

Pagājusī sezona Tereveinanam bija krietni spilgtāka. Ar 65 (22+43) punktiem viņš bija trešais rezultatīvākais, bet Stenlija kausā ar 11 (4+7) punktiem 11 spēlēs bija rezultatīvākais komandā. 28 gadus vecajam uzbrucējam rit priekšpēdējā sezona piecu gadu līgumā par 27 miljoniem dolāru. 2012. gadā Tereveinens tika draftēts ar 18. numuru.

Sērijas trešā spēle gaidāma šajā naktī, bet ceturtā spēle – svētdienas vakarā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/teuvo-tera...