Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Predators" aizsūta "Red Wings" atvaļinājumā, "Pens" vēl turas

"Predators" aizsūta "Red Wings" atvaļinājumā, "Pens" vēl turas
"Predators" - 2. kārtā!
Foto: AP/Scanpix

Par pirmo komandu, kas pārvarējusi Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu, piektdien kļuva Nešvilas "Predators", savās mājās ar 2:1 pieveicot Detroitas "Red Wings" un sērijā pārliecinoši uzvarot ar 4-1.

"Predators" atbrīvojas no Detroitas

Mača rezultātu 17. minūtē atklāja Aleksandrs Radulovs. "Red Wings" aizsargi kļūdījās aiz saviem vārtiem, viņiem ripu atņēma Deivids Legvands, vārtu priekšā piespēlējot brīvajam Radulovam, kurš tādas iespējas garām nelaiž – 1:0.

Otro periodu ar tādu pašu rezultātu uzvarēja Detroita. Henriks Zeterbergs no labās malas uz vārtu priekšu piespēlēja Valteri Filpulam, viņš pāradresēja ripu tālāk Jirži Hudleram – 1:1.

Pēdējo vārdu tomēr teica "Predators", kuras labā uzvaras ripu pēdējās trešdaļas 13. sekundē iemeta Legvands, izmantojot to, ka visi "Red Wings" aizsargi sedza citu Nešvilas hokejistu. Detroitā dzimušais Legvands, neviena netraucēts, ar patālu metienu panāca – 2:1.

"Predators" sērijā uzvarēja ar 4-1, vienīgo maču zaudējot savā laukumā ar 2:3, tas notika sērijas otrajā spēlē. Detroita 1. kārtā nebija izstājusies kopš 2006. gada, kad paklupa pret "Oilers".

"Penguins" arvien nepadodas

Austrumos savu otro iespēju piebeigt "Penguins" nav izmantojuši Filadelfijas "Flyers" hokejisti, kuri Pitsburgā zaudēja ar 2:3, sērijā arvien vēl esot priekšā ar 3-2. Nākamais mačs svētdien Filadelfijā.

"Flyers" sāka labi, un 12. minūtē Mets Kārls vairākumā pārspēja Marku-Andrē Flerī. Pirmajā periodā abas komandas guva vēl pa vieniem vārtiem vairākumā – mājiniekiem Stīvs Salivans, bet viesiem Skots Hārtnels (lielajā vairākumā).

Filadelfija pēc pirmā perioda bija vadībā ar 2:1, taču vairāk vārtu šajā spēlē nespēja gūt. "Pens" otrajā trešdaļā iemeta divas ripas. Vispirms 7. minūtē Džordans Stāls saņēma ripu uz zilās līnijas un no labās puses pārspēja Iļju Brizgalovu.

Trīs minūtes vēlāk Tailers Kenedijs ar spēcīgu metienu no labā iemetienu apļa neatstāja Brizgalovam nekādas cerības – 3:2 "Penguins" labā. Pēdējā trešdaļā vārti netika gūti ("Flyers" spieda, taču Flerī beidzot bija lielisks), un Pitsburga spēja nosargāt otro uzvaru pēc kārtas. Sērija turpinās!

Stenlija kausa izcīņa 1. kārta, 20. aprīlis

SpēleRez.Sērijā
Penguins – Flyers3:22-3
Predators – Red Wings2:14-1

Izmantotie resursi:
ESPN


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 08:25, pirms 12 gadiem
Varēs vērot Datsyuk in deek VS latvija PČ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 08:27, pirms 12 gadiem
Pingvīnu vārtsargs Flerī šonakt bija uzdevuma augstumos. Tik daudz izglāba savu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 08:48, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Niknais Rrrrrraddduuuulllovssss (1+1)
daudziem tas bus ka miets kakla
, 2012-04-21 09:01, pirms 12 gadiem
Apsveicu Plēsoņas un Rinne, kurš šajā sērijā bija fantastisks.
Ceru, ka šī nebija Lidstrēma pēdēja spēle.
, 2012-04-21 09:01, pirms 12 gadiem
pec pirmas kartas radulovs sava komanda ir ari rezultativakais 5 sp 5 punkti
, 2012-04-21 09:06, pirms 12 gadiem
>>>Kharlamovs 32
Kāpēc tev nepāriet ,teiksim uz championat.ru forumu,jeb allhockey.ru forumu.Tur tev būs daudz domu biedru.Latvijas līdzjutējiem kaut kā manuprāt pie vienas vietas vai svinarņikā spēlēs dacjuks ,malkins vai ovečkins un vēl kāds ovs.Viņiem savi uzdevumi,mums savi.Mani personīgi interesē forumā palasīt par Latvijas izlases spēlētāju novērtēšanu ,teiksim pāc spēles ar krieviem,nevis piemēram krievu hokejistu slavināšana un vērtēšana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 09:28, pirms 12 gadiem
Tu jau zem šī raksta ar lašaru apspriedi iespējamos variantus krievu izlases papildinājumam.Tas pirmais. Tālāk tavi spriedumi par NHL sākās ar :"Nepiepildījās, PIT "Still A-live" ,Niknais Rrrrrraddduuuulllovssss (1+1).Šo komentu mērķis nav apspriest NHL šonakt notikušo spēļu gaitu,bet gan ,lai "uzvilktu"vienu otru.Kā par nelaimi tīnīšu vietā patrāpījos es un tāpēc arī tev došu adekvātu atbildi.Tu visos hokeja forumos neesi kā cilvēks ,kam interesē hokejs,bet esi kā naturāls PROVOKATORS,kurš velk tikai uz kašķi.
Starp citu viens tavs domubiedrs atsaucās.Starp citu tāds pats provokators(mvp2, 08:48, pirms 29 minūtēm, ignorēt, atbildēt
Atcelt Ziņot

Kharlamovs 32 rakstīja: Niknais Rrrrrraddduuuulllovssss (1+1)

daudziem tas bus ka miets kakla )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 09:39, pirms 12 gadiem
>>>kharlamovs
tieši tāpēc jau tev piedāvāju pāriet uz krievu saitiem,jo tevi interesē pārsvarā tikai krievu hokejisti,jo esi krievu hokeja fans.Šeit tu kā dadzis esi pielipis un no rīta kārtīgiem latviešu večiem bojā garstāvokli
, 2012-04-21 09:43, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Bet kāda tev gar to daļa ? Kāpēc nevar pieminēt Radulovu,ja viņš labi spēlē PO ? Pēc gūtajiem punktiem komandas līderis.
Kāpēc lai es nevarētu vēlēties,lai sērijā PHI vs PIT zaudē Malkins un co ? Te katram savi favorīti. Tā tas notiek forumos,ja nezināji.
Izskatās ne ar to kāju no gultas šodien izkāpis esi. Es pie tā vainīgs neesmu . Aizej kādam kaimiņam krievam uzšauj,iespējams vieglāk paliks pie reizes vari nosaukt viņu par svinarņiku un vēl sazin ko.
bet provakators tu esi vistīrākais, attīstītāks un ar lielākām zināšanām, nekā lielākā daļa šeit sastopamo, bet tomēr provakators. kad biju maza, man brālis varēja pusdienas nepaēst, ja bija mani nokaitinājis, tagad man labs rūdījums, uz provokācijām uzraujos reti bet ir tādi cilvēki, kuri bez citu provocēšanas dzīvot nespēj un man ir aizdoma, ka tu esi viens no tādiem
, 2012-04-21 09:45, pirms 12 gadiem
Fleury is BACK! Let`s GO PENS!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 09:55, pirms 12 gadiem
neputns rakstīja: bet provakators tu esi vistīrākais, attīstītāks un ar lielākām zināšanām, nekā lielākā daļa šeit sastopamo, bet tomēr provakators. kad biju maza, man brālis varēja pusdienas nepaēst, ja bija mani nokaitinājis, tagad man labs rūdījums, uz provokācijām uzraujos reti bet ir tādi cilvēki, kuri bez citu provocēšanas dzīvot nespēj un man ir aizdoma, ka tu esi viens no tādiem
visu laiku domaju ka tu esi dzeks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 09:59, pirms 12 gadiem
mvp2 rakstīja: visu laiku domaju ka tu esi dzeks
droši vien arī visu laiku domāji, ka mans niks ir neptūns, vai ne?
, 2012-04-21 09:59, pirms 12 gadiem
Ir tāda opcija kā ignorēt lietotāju. Ja jūs kāds tik ļoti kaitina, iesaku to pielietot. Jūsu asinsspiediens uzreiz normalizēsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 10:04, pirms 12 gadiem
neputns rakstīja: droši vien arī visu laiku domāji, ka mans niks ir neptūns, vai ne?
tiesi ta ari domaju - neptuns, tagad tikai pamaniju
, 2012-04-21 10:06, pirms 12 gadiem
Bertuzzi vilks ārā no pažobeles pig-ponga galdu un turpinot Nešvilas nepabeigto spēli ( ka zināms Detroitas puikas Nešvilas puikām galdu atņēma) analizēs, kas tad ir noticis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 10:21, pirms 12 gadiem
>kharlamov 32 raksta:Man patīk kā dažs labs sevi sauc par kārtīgu latviešu veci
Cik kategorijās tie iedalās ?
Tu noteikti sevi liec tajā augstākajā plauktā. Pie tiem kārtīgajiem,īstajiem. Skatos tu tādās pieticīgs, domās par sevi

Aiziet provokatoriņ uz pilnu klapi.Nemocies,šobrīd vairs neatbildēšu,jo nevar visu dienu dirnēt pie datora.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-21 10:28, pirms 12 gadiem
Red Scorpion rakstīja: Kas tur notiek ? Izskatās it kā viņu tiešām speciāl visi sistu - pat savējie un pat tiesneši !
noskaties nākamo video, kur Legwands nospēra ripu - ļoti radoša pieeja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".
Morgana Gīkija vārtu guvuma mirklis. Foto: Boston Bruins

"Bruins" sakož zobus un rod spēku nepieļaut Floridas tikšanu konferences finālā

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sēriju paildzināja Bostonas "Bruins", kura šonakt izbraukumā pieveica (2:1) Floridas "Panthers" hokejistus.