Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bez Bļugera spēlējošā "Penguins" piedzīvo zaudējumu papildlaikā

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Bez Bļugera spēlējošā "Penguins" piedzīvo zaudējumu papildlaikā
Šī vakara spēles uzvaras vārtu autors Džespers Brets. Foto: nhl.com

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pēc Latvijas laika vakara spēlē bez latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera spēlējošā Pitsburgas “Penguins” ar 1:2 papildlaikā piekāpās Ņūdžersijas “Devils”.

Kā zināms, Latvijas izlases centra uzbrucējs Teodors Bļugers ir guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu un uz ilgāku laiku ir izkritis no ierindas. Šī viņam bija ceturtā izlaistā spēle pēc kārtas. Pingvīniem šobrīd traumas dēļ nevar palīdzēt arī Krievijas hokeja zvaigzne Jevgēņijs Malkins, kā arī Brendons Tanevs.

Abas komandas pirms šīs spēles šajā sezonā bija tikušās divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm. Interesanti, ka pirmā no tām tika aizvadīta šajā nedēļā naktī uz piektdienu, bet otrā- vakar vakarā. Tātad šī abu komandu savstarpējā spēle īsā laika posmā bija jau trešā pēc kārtas.

Rezultātu šīvakara spēlē atklāja Pitsburga- ceturtajā minūtē ar veiksmes palīdzību, ripai atsitoties pret vārtu stabu, vārtsargu un ielidojot vārtu tīklā, vārtus guva komandas rezultatīvākais spēlētājs Sidnijs Krosbijs. Šāds rezultāts turējās līdz otrā perioda piektajai minūtei, kad ar spēcīgu ripas šķēlienu no zilās līnijas rezultātu izlīdzināja “Devils” aizsargs Sami Vatanens. Var atzīmēt, ka otrajā perioda abas komandas izniekoja divas vairākuma iespējas. Trešajā periodā ne pingvīni, ne velni vārtus neguva, tādējādi sekoja papildlaiks, kurā veikli no aizvārtes uzvaras vārtus guva “Devils” zviedru uzbrucējs Džespers Brets.

Teicamu spēli aizvadīja abu komandu vārtsargi. “Penguins” vārtu vīrs Tristans Džerijs atvairīja 33 no 35 metieniem, savukārt “Devils” vārtsargs Makenzijs Blekvuds tika galā ar 35 no 36 metieniem.

''MassMutual East'' divīzijā “Penguins” saglabāja trešo, bet “Devils”- septīto pozīciju. Ņūdžersija nākamo spēli aizvadīs naktī trešdienu, kad spēkosies ar Filadelfijas “Flyers”, savukārt Pitsburga naktī uz ceturtdienu tiksies ar līgas pēdējās vietas īpašnieci Bufalo “Sabres”.

NHL regulārā sezona, 21. un 22. marts

Laiks/Rez.SpēleLaiks/Rez.Spēle
1:2 PPenguins - Devils0:00Kings - Golden Knights
22:00Lightning - Panthers2:30Stars - Predators

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/