Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Falkao bijušais aģents kritizē van Gālu

Falkao bijušais aģents kritizē van Gālu
Radamels Falkao
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Manchester United" kolumbiešu uzbrucējs Radamels Falkao bēdīgā stāvokļa dēļ Mančestrā sarunā ar bijušo aģentu Silvano Espindolu izplūdis asarās.

29 gadus vecais Radamels Falkao kopš pārejas no Francijas kluba AS "Monaco" jaunās komandas rindās 21 mačā ir guvis tikai četrus vārtus. "Es neteikšu, ka viņš jūtas priecīgs, jo tā nav," "AS Colombia" citē futbolista bijušo aģentu Silvano Espindolu. "Mēs bieži runājamies un raudam. Šī nav viegla situācija, jo katrs spēlētājs grib spēlēt un katrs snaiperis vēlas gūt vārtus."

Falkao nav izdevies iegūt nopietnu lomu "Manchester United" komandā, turklāt pēdējās nedēļās viņš reti iekļūst komandas pamatsastāvā. Pagājušo svētdien viņš 83. minūtē izgāja laukumā uz maiņu uzvarā pār "Tottenham Hotspur" (3:0), bet iepriekšējo reizi viņš bija spēlējis vien februārī.

Espindola atklāj, ka kolumbiešu uzbrucējs viņam piezvanījis pēc tam, kad pagājušajā nedēļā viņš tika norīkots spēlēt "Manchester United" U21 komandā. Falkao, kurš nedēļā pelna 260 000 angļu mārciņu, atzinies, ka jūtas dīvaini un apšaubīja iespēju doties laukumā.

"Viņš bija nedaudz sabijies, jo viņu biedē šādi mači - pret jauniešu komandām vai otrās un trešās līgas klubiem. Šajās spēlēs parasti notiek ļoti asas divcīņas. Tieši šādā spēlē viņš guva savainojumu, spēlējot Francijā, kad pretiniekos bija ceturtās līgas komanda," atgādina Espindola.

Tāpat futbolista bijušais aģents uzteicis Falkao profesionālismu, taču kritizējis "Manchester United" galveno treneri Luiju van Gālu. "Viņš ir treneris, kurš nogalina tavu pārliecību, viņš to iznīcina. Tas pats noticis ar vairākiem augstas klases futbolistiem, kuru karjera pie van Gāla gājusi lejup."

Falkao īre no "Monaco" beigsies pēc šīs sezonas, kad premjerlīgas klubam būs jāpieņem lēmums, vai iegādāties kolumbieti par 43,2 miljoniem angļu mārciņu.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2015-03-21 11:22, pirms 9 gadiem
Vainīgi abi..

     [+] [-]

, 2015-03-21 11:24, pirms 9 gadiem
Tas pats noticis ar vairākiem augstas klases futbolistiem, kuru karjera pie van Gāla gājusi lejup

Pie jebkura trenera un jebkurā komandā kādam karjera iet lejup kādam otrādāk

  +5 [+] [-]

, 2015-03-21 11:48, pirms 9 gadiem
Nu, bet ko LVG darīt, jo Falcao zaude pilnīgi visas divcīņas.. parsvara vins vnk nokrit un zaudē bumbu pie jebkura kontakta ( pāris reizes viņš ir nokritis soda laukumaa un dabujis pendeli, tas arī viss viņa pienesums)
Lai nosez savus paris menesus un brauc atpakal uz Franciju..

  +4 [+] [-]

, 2015-03-21 12:10, pirms 9 gadiem
Falkao ir bezzobains Anglijā. Spēle ir vairākas reizes ātrāka un viņš nevar vienkārši adaptēties. Bet visas šīs raudāšanas un publiskās čīkstēšanas ir nožēlojamas. Ja esi spēlētājs, kas pelna 260 000 nedēļā, tad uzvedies kā profesionālis. Grauz zemi un atpelni savu naudu. Un U21 tika iedota iespēja uzspēlēt, lai atgūtu ticību sev, bet pat tur nevarēja neko izdarīt.

P.S U21 bija spēle pret vienu no stiprajiem pretiniekiem nevis lejas gala.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-21 12:32, pirms 9 gadiem
Kaut kāds murgs
Priekškam likt laukumā spēlētāju, kas nemāk gūt vārtus, ja ir Rūnijs, kas acīmredzot to māk.
Un šis teikums - ''Mēs bieži runājamies un raudam. '' tas tak nav nopietni, tu esi vecis, tev ir jācīnas nevis jāpinkšķ

     [+] [-]

, 2015-03-21 13:59, pirms 9 gadiem
Laikam jau Atletico bija viņa vienīgais īstais klubs. Visu to laiku viņam par klavieru pienesēju kalpoja pat Djego Kosta. Pēc Falkao aiziešanas arī tas Madridē bija monstrs, bet pēc aiziešanas vairs nekas īpašs. Laikam jau ir spēlētāji, kuriem ir tikai viens piemērots klubs un tur arī viss ir pateikts. Ne treneris, ne spēlētājs, ne klubs vai partneri pie tā nav vainīgi.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-21 14:09, pirms 9 gadiem
rezervists rakstīja: Nu, bet ko LVG darīt, jo Falcao zaude pilnīgi visas divcīņas.. parsvara vins vnk nokrit un zaudē bumbu pie jebkura kontakta ( pāris reizes viņš ir nokritis soda laukumaa un dabujis pendeli, tas arī viss viņa pienesums)
Lai nosez savus paris menesus un brauc atpakal uz Franciju..
Tieši tā- van Gāls ir nesaudzīgs- viņš neliks sastāvā spēlētāju, kurš nekādi nespēj ieiet formā, pat ja viņs ir komandas vislabāk apmaksāto galā.
Joprojām neesmu redzējis spēli, kur Falko būtu nospēlējis Athletico laiku līmenī. Lai viņš un DM kravā koferus- man pret to nebūtu nekādu iebildumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-03-21 14:30, pirms 9 gadiem
Protams, ka nelietis LVG ir Falcao sabojājis visu pārliecību. Tāpat kā vēl daudziem MU sastāvā. Nabaga Fellaini pēc šīs sezonas diez vai augstā līmenī vēl uzspēlēs. Tas pats attiecas uz Rūniju, Ereru, Jangu un vēl vairākiem.

Esmu redzējis visas United spēles šosezon un par Falcao murgaino sezonu ir izveidojies spēcīgs priekšstats. Ir vairāku iemeslu kopums, kāpēc ir tā, kā ir un ne citādāk.

Ne paša vaina:
- savainojumi, kuru dēļ sabojāts ritms
- Bieži laists laukumā uz maiņu pēdējās 10-15 minūtes, kad United vai nu neko vairs nevajag vai arī spēlē izteikti aizsardzībā uz rezultāta noturēšanu. Maz iespēju tādos mačos īsā laikā kaut ko parādīt, kad komanda vairāk domā par aizsardzību.

Sava vaina:
- ļoti daudz neizmantotu izdevību no vārtu priekšas. Neatceros tagad, pret kuru pretinieku tieši bija tā spēle, bet bija vienā mačā stabilas 5 iespējas iesist, bet allaž kaut kā pietrūka - nokavēja, neaizsniedzās dažus cm, aizsargs paspēja pēdējā brīdī nobloķēt utt.
- nepareiza pozīcijas izvēle, t.i., daudz spēlē ar muguru pret vārtiem, kas īsti nedarbojas, nevis skrien brīvajās zonās. PL aizsargiem pret Falkao tāpēc ir viegli spēlēt. Divcīņās kopumā švaks. RVP šajā ziņā (brīvās zonas) darbojas daudz labāk.

Turklāt Anglijā tomēr ir pavisam cits futbols nekā Spānijā un Vācijā. PL neviens 40 golus sezonā nesit. Eksperti gan saka, ka Real un Barca, arī Bayern Premjerlīgā uzvarētu ar 10-15 punktu pārsvaru. Droši vien ir kāda īpaša formula, pēc kā tas ticis aprēķināts. Pats gan neesmu to redzējis.

Pēdējā cerība, ka Falcao vienkārši gaida maču pret savu mīļāko pretinieci no Anglijas Premjerlīgas. Pirmajā riņķī pret Chelsea viņš nevarēja spēlēt.

Tā saucamais ņuhs jau viņam ir labs. Cita lieta, ka realizācija dažādu iemeslu dēļ klibo. Anglijā ir pavisam citādāks, daudz fiziskāks futbols, pie kura ne visi uzreiz pierod. Koštam uzreiz aizgāja, bet viņam arī labāki pussargi (vai precīzāk viens ieroču pienesējs - Fabregass, kurš gan ilgāk par sezonas pirmo pusi parasti nevar izvilkt).

Otra vilšanās United sastāvā Di Marija labi spēlēja, kamēr nebija auksts laiks... + viņam daudzi mači ir nepareizā pozīcijā jāspēlē. Falcao šajā ziņā attaisnojumu gan nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-21 15:00, pirms 9 gadiem
Pa to laiku izskatās, ka Robis nav vienīgais, kurš novērsies no City- šodienas spēlē Emptihadā tribīnes tādas pašķidras- uz sēdvietām pie vārtiem pat kauns skatīties

  -1 [+] [-]

, 2015-03-21 15:18, pirms 9 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Protams, ka nelietis LVG ir Falcao sabojājis visu pārliecību. Tāpat kā vēl daudziem MU sastāvā. Nabaga Fellaini pēc šīs sezonas diez vai augstā līmenī vēl uzspēlēs. Tas pats attiecas uz Rūniju, Ereru, Jangu un vēl vairākiem.
Par visu komentāru ieliktu plusu, bet nu šī rindkopa gan nezinu kas Tev uznācis.
Kas Tev pret Feleinī?- džeks riktīgi kapā un ar savu spēli ir pierādījis pat ietiepīgajam Gālam, ka tomēr spēj būt lietderīgs.
Kas Tev pret Rūniju?- jā- nesen tika izmantots midā, bet ne jau tapēc, ka straikera iemaņas zudušas. Pēdējās spēles pierāda, ka smailē joprojām tik labs, kā agrāk.
Kas Tev pret Ereru?- viņš vēl jauns un nekādas pirmās vijoles vēl nevar gaidīt. Jā- ir daudzas kļūdas, it sevišķi piespēlēs, bet potenciāls ir acīmredzams.
Kas Tev pret Jangu?- priekš saviem 29 gadiem joprojām uzticams flangā. Nekad nav bijis superklases špīlers un neteiktu, ka ''sabojājis karjeru'' pie Gāla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-03-21 15:39, pirms 9 gadiem
Protams, ka tas bija sarkasms. Jangs tak vispār bija norakstīts. Tagad ir labāks par Di Mariju. Cik jokaini tas izklausās? Maruāns ir vispār unikālās pārvērtības. Viņam gan liels pluss ir augums un nekaunīgā spēle, kā rezultātā otrajā stāvā var riktīgi nocīnīties. Daudz svarīgu gaisa divcīņu uzvarējis. Negatīvā puse ir ļoti daudz muļķīgu pārkāpumu, bet labā - dod ļoti daudz gan uzbrukumā gan vidējā līnijā, tāpēc arī spēlē daudz un veiksmīgi tiek izmantots kā otrais uzbrucējs.

Ar Matu ir ļoti vienkārši. Viņš aizsardzībā nespēlē un, esot pieejamiem visiem spēlētājiem, tieši Huans ir liekais. Tā nav sakritība, ka diviem izciliem treneriem Mata nepatīk. Pie Žuzē arī nespēlēja. Moiza vadībā bija cits variants, jo tas bija Deivida pirkums. Būtu muļķīgi par tādu naudu nopirkt un nelaist laukumā.

     [+] [-]

, 2015-03-21 15:48, pirms 9 gadiem
Jā- es jau gribēju rakstīt, ka vienīgais, kuram piedēvētu ''sabojājis pārliecību'' ir Mata, bet pat viņam visas durvis Eiropā nebūt nav ciet. Nesen piemēram izskanēja baumas, ka vasarā iespējams iešot uz Athletico.

     [+] [-]

, 2015-03-21 16:57, pirms 9 gadiem
Yuka
akd

     [+] [-]

, 2015-03-21 20:00, pirms 9 gadiem
Falcao sabojāja savu karjeru ejot uz United,otro klubu Mančestrā, būtu palicis Monaco spēlētu Čempionlīgā.