Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lietuvos Rytas" piedzīvo iespaidīgu sakāvi pret ACB līgas 11. vietas īpašnieci

Rolands Eliņš

"Lietuvos Rytas" piedzīvo iespaidīgu sakāvi pret ACB līgas 11. vietas īpašnieci
Martinam Gecevičam, tāpat kā visai "Rytas" komandai, šodien neveiksmīgs mačs
Foto:AFp/Scanpix

„Lietuvos Rytas”, kura Lietuvas čempionātā šosezon vēl nav zaudējusi nevienā spēlē, šodienas ULEB Eirokausa spēlē Spānijā piedzīvoja zaudējumu „Zaragoza” vienībai ar 60:94. Spānijas klubam tā bija pirmā uzvara Eirokausa otrajā fāzē.

„Lietuvos Rytas” savā nacionālajā čempionātā ir vienīgā komanda, kuras zaudējumu ailītē vēl ir nulle, savukārt Eirokausa P grupā pirms šodienas tai bija viena uzvara un viens zaudējums. Mačs izbraukumā pret Spānijas čempionātā 11. vietu ieņemošo „Zaragoza” (16 spēlēs astoņas uzvaras) Lietuvas komandai izvērtās kā nepatīkams murgs, jo tika piedzīvots bezierunu zaudējums.

Jau pirmajā puslaikā Spānijas komanda atrāvās 19 punktu attālumā, un spēles uzvarētājs bija skaidrs jau labu laiciņu pirms mača beigām. Tiesa, neslinkoja arī „Zaragoza” rezervisti, kuri palielināja pārsvaru līdz pavisam nepieklājīgajam +34 (94:60), tādējādi nodrošinot komandas pirmo uzvaru P grupā.

„Zaragoza” trāpīja 12 tālmetienus no 25, kamēr lietuvieši bija precīzi vien divas reizes no 18, kas arī ļoti labi atspoguļojās rezultātā. Savu trešo uzvaru Eirokausā izcīnīja arī Francijas "Nanterre", bet cits spāņu klubs "Valencia Basket" pārbrauca pāri poļu "Zielona Gora Stelmet" (90:53), sagādājot Polijas klubam trešo zaudējumu.

Eirokauss, 21. janvāris

KomandasRezultāts
Zaragoza-Rytas94:60
Valencia-Zielona Gora90:53
Nanterre-Ratiopharm95:77

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-21 23:29, pirms 10 gadiem
Spēli varēja redzēt pa Eurosport, pats arī skatījos un "Zaragoza" vienībai vienkārši krita iekšā visi metieni, bet Rytas galīgi švaki ar precizitāti. Beigās jau viņi palaida rokas, radās iespaids, ka gaida tik beigu signālu.

     [+] [-]

, 2014-01-21 23:29, pirms 10 gadiem
Var teikt pazemoja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja