Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" neizdodas atspēlēt četru vārtu deficītu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lightning" neizdodas atspēlēt četru vārtu deficītu
Džons Tavaress ar divām piespēlēm kļuva par "Islanders" galveno varoni
Foto: AP/Scanpix

Šovakar Nacionālajā hokeja līgā jau aizvadītas divas spēles. Neskatoties uz snaipera Stīvena Stemkosa un Martina Senluī diviem punktiem, Tampabejas "Lightning" nespēja atspēlēties no četru vārtu deficīta un viesos ar 3:4 piekāpās Ņujorkas "Islanders". Arī otrā mačā uzvaru svinēja mājiniece – Bostonas "Bruins" pēcspēles metienos ar 2:1 pārspēja Vinipegas "Jets".

Tampabejas "Lightning" izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, kad desmit minūšu laikā tika zaudēti trīs bezatbildes vārti. Vispirms vairākumu ar izgājienu vienatnē pret vārtsargu realizēja austrietis Mihaels Grabners, tad viņa piemēram sekoja Mets Mārtins. 3:0 panāca Kails Okposo, un arī viņš izcēlās pretuzbrukumā, kārtējo reizi aizguļoties viesu aizsardzībai.

Beidzamo 20 minūšu ievadā "Lightning" nonāca iedzinējos pat ar četru vārtu deficītu, tomēr nepadevās, nepilnu sešu minūšu laikā panākot 3:4. Pakaļdzīšanos ar trešajiem vārtiem sezonā sāka Martins Senluī, bet noslēdzošos vārtus mačā guva pērn vareno 60 vārtu robežu sasniegušais Stīvens Stemkoss. Izglābties neizdevās, taču viesi cīnījās līdz beigām.

Mačs ne tikai beidzās, bet arī sākās kaujinieciskā garā – uzreiz pēc pirmā iemetiena notika uzreiz divas dūru izvicināšanas, hokejistiem pirmajā sekundē par kaušanos un nesportisku uzvedību kopumā nopelnot 24 soda minūtes.

Toties Bostonas "Bruins" atguvās pēc nonākšanas iedzinējos jau otrās minūtes izskaņā un ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica Vinipegas "Jets". Pamatlaikā mājinieku vienīgos vārtus guva Breds Māršands, pēc Tailera Segina piespēles ripu raidot pustukšos vārtos.

Segins atzīmējās arī pēcspēles metienos, taču uzvaru "Bruins" atnesa Patriss Beržerons. Mājinieku vārtsargs Tūka Rasks tika galā ar 26 metieniem.

Jāizceļ fakts, ka Bostonas hokejisti piecas reizes trāpīja pa vārtu stabiņu, taču vārtu konstrukcija sniedza palīdzīgu roku arī viņiem – pēdējo bullīti izpildīja "Jets" uzbrucējs Braiens Litls, kurš ar plaukstas metienu prata dabūt ripu garām Raskam, tomēr tā atdūrās pret stabiņu. "Bruins" sezonu sākusi ar divām uzvarām, "Jets" – ar divām neveiksmēm.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-01-21 23:16, pirms 11 gadiem
Vērojot Winipegas Jets spēli pavisam brīvi var redzēt, ka komanda šogad ir kārtīga rukātāju komanda. Lielākā daļa tipiski agrākā laika kanādiešu spēlētāji- ar cīņu un ātrumu, mīl spēka spēli. Toties šķiet, ka komandai šogad pietrūks kāds kārtīgs skilots uzbrukuma veidotājs, kas izšķirtu spēli viens pats. Pēc manām domām šogad tāds tikai ir Brajans Littls. Keins, Leds, Wīlers būs līderi, bet šķiet, ka pamaz. Top komandu sastāvos būtu 3. maiņu spēlētāji.
Toties, ko dod komandai, ja tai ir līgas labākais snaiperis, bet komanda tāpat netiek play-offā? Kura taktika labāka, redzēsim!
Mazākumā šie čaļi gan varētu būt topā šogad! Bostonai šodien grūti. Komentētājs arī bieži uzsver labo spēli, cīņu mazākumā

  +5 [+] [-]

, 2013-01-21 23:18, pirms 11 gadiem
Keins pēc KHL vēljoprojām tāds, galīgi nekāds. Daudz kļūdījās.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-21 23:35, pirms 11 gadiem
Starp citu, NHL šosezon var vērot Lattelecom interaktīvajā un virsemzes tv ESPN America kanālā

«Lattelecom» televīzijā var vērot NHL spēles |...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-22 00:17, pirms 11 gadiem
Kuru spēli lai skatās nākamo?
ko iesakāt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-22 02:29, pirms 11 gadiem
salming123 rakstīja: Kuru spēli lai skatās nākamo?
ko iesakāt?
Sveiciens visiem kas vēl neguļ un skatās NHL. Es skatīšos Tor-Buf. Vēlāk pieslēgšos Ottawas spēlei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-22 11:22, pirms 11 gadiem
Lee noraidījums beigās visu nedaudz noraka

  -1 [+] [-]

, 2013-01-22 11:29, pirms 11 gadiem
Kads vēl Senluī ? Viņam uzvārds St. Louis tātad Senluiss.

     [+] [-]

, 2013-01-22 14:12, pirms 11 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Kads vēl Senluī ? Viņam uzvārds St. Louis tātad Senluiss.
St.Louis ir frankonādietis, un franču valodā viiņa izrunā Senluī.