Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostonas kapteinim Beržeronam 2+2, Nešvila pārtrauc zaudējumu sēriju

Agris Suveizda

Bostonas kapteinim Beržeronam 2+2, Nešvila pārtrauc zaudējumu sēriju
Patriss Beržerons svin vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Bostonas "Bruins", Vašingtonas "Capitals", Nešvilas "Predators", Kolorādo "Avalanche" un Arizonas "Coyotes".

• Līgas līdere Bostonas "Bruins" otrās trešdaļas ievadā bija priekšā ar 4:0, pielaida sāncenšus līdz minimumam, tomēr beigās ar 7:3 sakāva Floridas "Panthers", kas metienos bija aktīvāka ar 39:26.

• Mājinieku kapteinis Patriss Beržerons izcēlās ar 2+2, bet Breds Maršāns izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Visus septiņus vārtus ielaida 21 gadu vecais Spensers Naits (19/26).

• Savā laukumā Bostonas "Bruins" šosezon nav zaudējusi nevienā no 19 spēlēm (17-0-2).

• 36. minūtē divus vārtus 11 sekunžu laikā guva Niks Dauds, bet Vašingtonas "Capitals" mājās atspēlējās no 0:2 un 2:3 un pagarinājumā pārspēja Detroitas "Red Wings" (4:3). Mājinieku viesus nomētāja ar 42:18, Detroitas vārtsargs Ville Huso atvairīja 38 metienus.

• Sešu zaudējumu sēriju pārtrauca Nešvilas "Predators" , kas trīsreiz izlaida vadību, tomēr pagarinājumā ar 4:3 pieveica Edmontonas "Oilers", kuras labā divus vārtus vairākumā guva Raiens Nūdžens-Hopkinss.

• Čempione Kolorādo "Avalanche" pretiniekus nomētāja ar 46:26, bet vārtus tā arī neguva un uzvarēja tikai pēcspēles metienos – 1:0 pār Ņujorkas "Islanders".

NHL rezultāti

SpēleRez
Bruins – Panthers7:3
Blue Jackets – Stars1:2
Capitals – Red Wings4:3 P
Predators – Oilers4:3 P
Avalanche – Islanders1:0 PM
Coyotes – Canadiens2:3 P
Golden Knights – Sabres2:3
Canucks – Blues1:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...