Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

M.Rēdliha statistikas krājums papildināts ar rezultatīvu piespēli

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

M.Rēdliha statistikas krājums papildināts ar rezultatīvu piespēli
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Vadoties no maču oficiālo protokolu analīzes rezultātiem, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) departaments šodien pieņēmis lēmumu veikt izmaiņas šīs sezonas čempionāta protokolos. Tādējādi notikuši labojumi spēlētāju statistikā. No mūsu hokejistiem izmaiņas skārušas Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucēju Miķeli Rēdlihu, kurš ieguvis rezultatīvu piespēli.

27. novembra mačā "Lokomotiv" viesos pārspēja Čerepovecas "Severstal" (2:1). Minētā mača septītajā minūtē vārtus guva jaroslavļietis Vadims Hlopotovs. Sākotnēji rezultatīva piespēle tika ieskaitīta tikai Igoram Musatovam. Pamatojoties uz šodienas lēmumu, minētajā vārtu guvumā rezultatīva piespēle tiek piešķirta arī mūsu Rēdliham.

Līdz ar to sezonas summārajā statistikā Rēdliham tagad ir 5 (3+2) rezultativitātes punkti. Tādējādi kluba rezultatīvāko uzbrucēju sarakstā latvietis no 13. pozīcijas pakāpjas uz 11. vietu.

Kā jau ziņots, līdzīgā iepriekšējā revīzijā Rīgas "Dinamo" uzbrucējam Gunāram Skvorcovam tika atņemta rezultatīva piespēle 12. septembra mačā, bet vēl pirms tam Andris Džeriņš un Roberts Bukarts saņēma pa rezultatīvai piespēlei 8. septembra spēlē.

Latvijas galvaspilsētas klubs 36 mačos izcīnījis 68 punktus un Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu. Dinamiešu nākamais mačs būs 28. decembrī, kad "Arēnā Rīga" viesosies čehu klubs.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2013-12-20 18:19, pirms 10 gadiem
Tāpat, vāji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-12-20 18:40, pirms 10 gadiem
nu ja tagad nepaņems uz all stars

  +5 [+] [-]

, 2013-12-20 19:00, pirms 10 gadiem
30. oktobra spēlē Dinamo : Lokomativ vārtus guva Sandis Ozoliņš pēc Meijas piespēles un nevis otrādi .. bet to tā arī nepielaboja .. !

  +2 [+] [-]

, 2013-12-20 19:34, pirms 10 gadiem
valcha rakstīja: 30. oktobra spēlē Dinamo : Lokomativ vārtus guva Sandis Ozoliņš pēc Meijas piespēles un nevis otrādi .. bet to tā arī nepielaboja .. !
nesatraucies, KHL protokolus labo vēl maijā.
iepriekšējās sezonas pieredze !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja