Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makavojam četras piespēles "Bruins" labā, velniem 12. uzvara pēc kārtas

Emils Ozerinskis

Makavojam četras piespēles "Bruins" labā, velniem 12. uzvara pēc kārtas
"Bruins" hokejisti Teilors Hols un Čārlijs Makavojs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) savu sesto uzvaru pēc kārtas guva Bostonas "Bruins" hokejisti, kuri ar 6:1 sarāva gabalos Čikāgas "Blackhawks", taču vēl divreiz garāka uzvaru sērija ir Ņūdžersijas "Devils" īpašumā.

• Kanādas galvaspilsētā pie savas 12 uzvaras pēc kārtas tika Ņūdžersijas "Devils" hokejisti, kuri ar 5:1 sakāva "Senators" vienību. Spēles zvaigznes tituls ar vārtiem un rezultatīvu piespēli tika baltkrievam Jegoram Sarangovičam.

• "Devils" vienībai aizvien saskatāmākā attālumā sāk kļūt redzams Pitsburgas "Penguins" piederošais rekords - 17 regulās sezonas uzvaras pēc kārtas, kas tika sasniegts 1992./1993. gada sezonā.

• Lai gan "Devils" komandai padevusies izcila uzvaru sērija, tomēr NHL čempionāta līderpozīcijas saglabā Bostonas "Bruins", kas ar 6:1 sakāva Čikāgas "Blackhawks", tiekot pie sava 16 panākuma 18 šosezon aizvadītās spēlēs. Ar četrām rezultatīvām piespēlēm lāču labā izcēlās aizsargs Čārlijs Makavojs, bet divus vārtus guva Dāvids Pasternaks.

• "Bruins" nākamā pretiniece būs Tampabejas "Lightning", kuras rindās aizvadītajā naktī debitēja Rūdolfs Balcers.

• ASV galvaspilsētā Vašingtonā viesizrādi sniedza Stenlija kausa īpašniece Kolorado "Avalanche", kas ar 4:0 noraka "Capitals" cerības uz panākumu. Lavīnu rindās ar lielisku solo reidu izcēlās Neitans Makinons, kuram sājā spēlē 1+1, bet vārtos visus 32 pretinieku metienus apturēja Aleksandars Georgijevs.

• Rietumu konferences tabulā vietu virs čempionvienības izdevies saglabāt Dalasas "Stars" hokejistiem, kuri no spēlē pret Ņujorkas "Islandes" ar 5:2 guva savu 11. panākumu. Dalasas rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džeimijs Bens, bet divas rezultatīvas piespēles nokārtoja Tailers Segīns.

• Naktī uz otrdienu Dalasā gaidāma aizraujoša spēle cīņā par Rietumu konferences līderpozīciju. "Stars" pulksten 3:30 pēc Latvijas laika pie sevis uzņems Kolorado "Avalanche" hokejistus.

NHL regulārā sezona, 20. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Senators - Devils1:5Panthers - Flames4:5 PM
Bruins - Blackhawks6:1Blue Jackets - Red Wings1:6
Canadiens - Flyers5:4 PMMaple Leafs - Sabres5:2
Capitals - Avalanche0:4Jets - Penguins3:0
Stars - Islanders5:2Wild - Hurricanes2:1 P
Predators - Lightning2:3 PBlues - Ducks6:2
Oilers - Golden Knights4:3 PKraken - Kings3:2 P
Sharks - Rangers1:2