Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA gūst 100.vārtus un mazākumā izrauj uzvaru pret "Severstal"

Agris Suveizda

SKA gūst 100.vārtus un mazākumā izrauj uzvaru pret "Severstal"
Sanktpēterburgas SKA
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Trīs punktus Kontinentālās hokeja līgas spēlē izcīnīja pašreizējā līgas līdere Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā pamatlaika beigu daļā nodrošināja uzvaru pret Čerepovecas "Severstal" - 2:1. SKA kontā šosezon jau ir 101 vārtu guvums, un Sanktpēterburgas komanda kļuva par otro, kas šosezon pārsniegusi 100 vārtu robežu.

Pirmajā trešdaļā komandas apmainījās neizmantotiem vairākumiem, bet otrās trešdaļas astotajā minūtē SKA uzbrucējs Jevgēņijs Skačkovs par asu spēli tika noraidīts uz 2+10 minūtēm. Mājinieki izturēja mazākumu un pēc divām minūtēm ātrā pretuzbrukumā atklāja rezultātu - ripu zem vārtu pārliktņa raidīja Romans Červenka (1:0).

Sešas minūtes līdz pamatlaika beigām "Severstal" panāca izlīdzinājumu. Ripa no borta atleca pie Anatolija Ņikonceva, un viņš to no asa leņķa raidīja tuvajā vārtu stūrī (1:1). Pēc pusotras minūtes "Severstal" ieguva iespēju spēlēt vairākumā un pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, taču uzvaru izrāva nevis viesi, bet gan mājinieki.

Vadims Šipačovs ar lielisku piespēli izveda Jevgēņiju Ketovu aci pret aci ar Jakubu Štepāneku, un Sanktpēterburgas arēna varēja gavilēt - 2:1. Pēdējā minūtē "Severstal" vairākkārt nomainīja Štepāneku pret sesto laukuma spēlētāju, taču nespēja izgālbties no piektā zaudējuma pēc kārtas.

SKA ar 62 punktiem 29 spēlēs Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu, tuvāko sekotāju Maskavas "Dynamo" apsteidzot par četriem punktiem. Savukārt Austrumu konferencē pirmo vietu ar 60 punktiem ieņem Kazaņas "Ak Bars". Kazaņas komanda, tāpat kā "Dynamo" gan ir aizvadījusi par spēli mazāk. "Severstal" ar 33 punktiem 27 spēlēs Rietumu konferencē atrodas 12.pozīcijā. SKA šosezon ir guvusi 101 vārtus, bet par pirmo komandu, kas sasniedza simtu, kļuva Rīgas "Dinamo" nākamā pretiniece Astanas "Barys" (102).

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  -4 [+] [-]

, 2013-11-20 23:08, pirms 10 gadiem
Uzpriekšu SKA!