Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis neilgi pirms sezonas atklāšanas spēles atsvaidzinājis potītes savainojumu

Agris Suveizda

Porziņģis neilgi pirms sezonas atklāšanas spēles atsvaidzinājis potītes savainojumu
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Latviešu garais spēlētājs Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas sezonu sācis ar uzvaru, 15 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām un laukumā devies par spīti atsvaidzinātām potītes sāpēm, liepājnieks atklājis The Athletic.

Kristaps Porziņģis kreisās potītes neliela sastiepuma dēļ izlaida pēdējo pirmssezonas pārbaudes spēli, taču toreiz pauda, ka, ja tā būtu bijusi svarīga spēle, būtu spējis doties laukumā. Dalība NBA sezonas atklāšanas spēlē pret Indianas "Pacers" nebija apdraudēta, un Porziņģis tajā arī piedalījās, aizvadot 32 minūtes un sakrājot 15 punktus (2p. 4/9, 3p. 1/5, 1p. 4/6), 10 atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divus bloķētus metienus un divas kļūdas, tomēr laukumā darbojies ar diskomforta sajūtu.

"Ja Porziņģis šonakt izskatījās nedaudz lēnīgs, tam bija iemesls. Porziņģis sacīja, ka pagriezis kreiso potīti, kad kopā ar komandas biedriem leca uzreiz pēc pirmsspēles iepazīstināšanas procedūras," sociālo tīklu vietnē Twitter rakstīja The Athletic žurnālists Džošs Robinss.

Vašingtonas "Wizards" sezonu sāka ar uzvaru izbraukumā, ar rezultātu 114:107 pārspējot Indianas "Pacers", kurai tomēr nevarēja palīdzēt centrs Mailzs Tērners. Porziņģis bija ceturtais rezultatīvākais komandā aiz aizsarga Bredlija Bīla (23p, 6rp, 5ab) un uzbrucējiem Kaila Kuzmas (22p, 13ab) un Vila Bārtona (17p). Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu, uzņemot Čikāgas "Bulls", kas šonakt viesos apspēlēja Maiami "Heat" (116:108).

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/JoshuaBRobbins/...

  +3 [+] [-]

, 2022-10-20 11:16, pirms 2 gadiem
Sākas

     [+] [-]

, 2022-10-20 15:45, pirms gada
Nebija jādod 32minutēs spēlētājam kurš vēl nebija 100% gatavs..