Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Deivīss: "Pēc 8:2 gribēju dabūt kreklu no Mesi. Laikam viņš bija mazliet bēdīgs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Deivīss: "Pēc 8:2 gribēju dabūt kreklu no Mesi. Laikam viņš bija mazliet bēdīgs"
Alfonso Deivīss un Lionels Mesi. Foto: Peter Schatz/Pool/Scanpix

Iekļūšana UEFA Čempionu līgas finālā ir 19 gadus vecā kanādiešu aizsarga Alfonso Deivīss sapņa piepildījums. Futbolists atklāja, ka iepriekš mēģināja tikt pie Lionela Mesi krekla, bet saņēmis atteikumu.

Minhenes "Bayern" ceturtdaļfinālā ar 8:2 sagrāva "Barcelona", bet pusfinālā tika galā ar Lionas "Olympique" - 3:0. "Spēlēt Čempionu līgā un sasniegt finālu - tas ir viss, ko vari vēlēties," pēc uzvaras teica Alfonso Deivīss. Kanādiešu kreisās malas aizsarga sniegums izsaucis plašu sajūsmu, tomēr viņam neizdevās tikt pie sava elka Lionela Mesi krekla.

"Jautāju, vai varu dabūt kreklu. Bet man šķiet, ka viņš bija mazliet bēdīgs. Varbūt nākamreiz," teica Deivīss. Viņš arī izteicās, ka fināls pret PSG solās būt skatāms. "Tā ir laba komanda. Tagad mēs mazliet pasvinēsim, bet tad jau būs pienācis laiks gatavoties finālam."

"Tā būs laba spēle - būs vārtu guvumi. Kā futbolists tikai par to sapņo - ka vari spēlēt kopā ar labākajiem un pret labākajiem Eiropā. Tas ir sapņa piepildījums. Komandas pieredzējušie futbolisti ir izcīnījuši daudzus, daudzus titulus, bet viņos joprojām redzams izsalkums uzvarēt atkal," teica Deivīss, kurš 2019. gadā tika nopirkts no MLS kluba Vankūveras "Whitecaps".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2020-08-20 14:43, pirms 4 gadiem
ne mazākās cieņas pret Leģendu!...pēc 8:2 prasīt kreklu un vēl pēc tam to pastāstīt presei...ehh, jaunatne....
Interesanti cik varētu maksāt tāds krekls no spēles, kur Mesi dabūjis 2:8?

  +2 [+] [-]

, 2020-08-20 15:12, pirms 4 gadiem
Pēc 8:2 no pretinieka droši var prasīt arī bikses. Bez apmaiņas. Uzvarētājam neklājas atstāt laukumu, spīdinot debesu zvanus.

     [+] [-]

, 2020-08-20 15:19, pirms 4 gadiem
Džeks laikam nebija informēts, ka tā ir pēdējā Barcelona maika, ko Messi uzvilka. Gan jau atsūtīs pa pastu kādu no iepriekšējiem mačiem, vai arī repliku no bazarčika, ja jau tik publiski pačīkstēja.

     [+] [-]

, 2020-08-20 21:36, pirms 4 gadiem
Es arī viņa vietā nedotu ne tikai kreklu, moš vēl ieliktu ar elkoni tā nejauši aiz dusmām