Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Karbonāri "Baloise Ladies Tour" velobrauciena posma grupas braucienā finišē 32.vietā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Karbonāri "Baloise Ladies Tour" velobrauciena posma grupas braucienā finišē 32.vietā
Anastasija Karbonāri. Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri sestdien "Baloise Ladies Tour" (UCI kat.2.1) trešā posma grupas braucienā ierindojās 32.vietā.

Trešais posms bija sadalīts divos braucienos. Dienas pirmajā pusē sportistes veica 66 kilometrus bez kāpumiem, bet vakarā bija 11 kilometrs garš individuālais brauciens pa līdzenumu.

Grupas braucienā Karbonāri (UAE ADQ) pirms finiša bija priekšgalā un palīdzēja komandas biedrenei itālietei Sārai Fiorinai izcīnīt ceturto vietu. Viņu pārspēja tikai nīderlandietes Lorēna Vībesa ("SD Worx - Protime") un Šarlote Kola ("dsm-firmenich PostNL"), kā arī poliete Darja Pikulika ("Human Powered Health").

Lielā grupa finišēja vienā stundā 28 minūtēs un 52 sekundēs.

Pirmajā posmā Karbonāri savainoja ceļgalu, taču tas nav traucējis turpināt sacensības un otrajā etapā viņa palīdzēja Fiorinai izcīnīt trešo pozīciju.

Trešā posma individuālajā braucienā uzvarēja Vībesa ar finišu 14 minūtēs un 53 sekundēs. Karbonāri bija divas minūtes un 52 sekundes lēnāka, ierindodamās 99.pozīcijā.

Kopvērtējumā pārliecinošā līderpozīcijā ir Vībesa, bet Karbonāri atrodas 85.vietā, zaudējot trīsarpus minūtes.

Karbonāri Beļģijas velobraucienā sacentās arī pagājušajā gadā, kopvērtējumā noslēdzot sacensības 29.pozīcijā.

"Baloise Ladies Tour" norisinās kopš 2014.gada.

Sacensības beigsies svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA