Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Velozu: "Ar Ronaldu veselību viss ir kārtībā"

Velozu: "Ar Ronaldu veselību viss ir kārtībā"
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Viens no aktuālākajiem tematiem saistībā ar Portugāles futbola izlasi šajā Pasaules kausa izcīņā ir valstsvienības līdera Krištianu Ronaldu veselība. Madrides "Real" futbolists priekšlaicīgi pameta dažus treniņus turnīra laikā, tomēr komandas biedrs Migels Velozu apgalvo, ka ar Ronaldu viss ir kārtībā.

Krištianu Ronaldu veselības stāvoklis bija portugāļu līdzjutēju uzmanības centrā jau pirms PK finālturnīra sākuma. Ronaldu ierindā atgriezās pēdējā pārbaudes spēlē un piedalījās arī pirmajā portugāļu mačā pret Vāciju (0:4), tomēr treniņos Madrides "Real" zvaigzne dažas reizes pameta laukumu jau pirms saviem komandas biedriem.

Tas devis pamatu bažām par Ronaldu veselību un līdz ar to arī iespējamo nepalīdzēšanu komandas turpmākajās spēlēs ar Ganu un ASV. Ronaldu komandas biedrs Portugāles valstsvienībā Migels Velozu gan noliedzis, ka būtu redzamas kādas problēmas ar "Real" līdera veselību.

"Neesmu ārsts, taču no tā, ko redzu, secinu, ka viņam viss ir kārtībā. Viņš trenējas, lec un sper pa bumbu. Man nav, ko vairāk teikt," lakoniski izteicās Velozu.

Nākamais mačs portugāļiem gaidāms naktī uz pirmdienu, kad pretī stāsies ASV. Spēle ar Ganu notiks 26.jūnijā.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2014-06-20 16:26, pirms 10 gadiem
Veiksmi Ronaldu nākamajās divās izšķirošajās spēlēs. Es ticu, ka viņš ar Nani spēs pavilkt komandu. Ļoti, ļoti negribu, lai portugāļiem šis turnīrs beidzas visnotaļ priekšlaicīgi. Par Portugāli!
Maza atkāpīte - kas zin, varbūt bez Pepes pat būs labāka, organizētāka aizsardzība, bet Koentrao gan ir nopietns zaudējums, kaut pret Vāciju nepārliecināja. Tā nu tas ir.