Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Spānijas Futbola federācija: "Kāpēc mainīt treneri, ja mums ir vislabākais?"

Spānijas Futbola federācija: "Kāpēc mainīt treneri, ja mums ir vislabākais?"
Visente Del Boske
Foto: SIPA/Scanpix

Spānijas futbola valstsvienības galvenais treneris Visente Del Boske joprojām tiek uzskatīts par atbilstošāko speciālistu sava amata pienākumu pildīšanai, spāņu medijiem atklājis Spānijas Futbola federācijas pārstāvis.

Spānijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Horhe Peress atklāja, ka ar galveno treneri Visenti Del Boski sarunas vēl nav notikušas: "Pat sliktākajos scenārijos nepieļāvām to, kas notika šajā Pasaules kausa izcīņā. Joprojām neesam runājuši ar Del Boski. Labāk uz laiku atliksim un mierīgi aprunāsimies Madridē."

"Kad Del Boske parakstīja līgumu ar izlasi, viņš teica, ka dosies prom, ja spāņu federācija uzskatīs to par nepieciešamu. Es vēlos, lai viņš turpina darbu. Viņa ģimene varētu pārliecināt Del Boski neturpināt darbu, taču mēs nevienu labāku neatradīsim. Ja mums ir labākais treneris, kāpēc kaut kas ir jāmaina?" baumas par Del Boskes aiziešanu no izlases komentēja Peress.

"Del Boske nav iesniedzis atlūgumu. Ja viņš tā darīs, mēs lūgsim, lai viņš paliek," konkrēts bija Peress. Spānijas futbola izlase šajā Pasaules kausa izcīņā piedzīvoja zaudējumus pirmajās divās spēlēs (1:5 pret Nīderlandi un 0:2 pret Čīli) un zaudēja izredzes iekļūt nākamajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Radio online, información y noticias de...

  -2 [+] [-]

, 2014-06-20 14:43, pirms 10 gadiem
Spānijas nākotnes sastāvs:
De Hea
Azpiliketa
Martinezs
Karvahals
Alba
Kokē
Busketss
Fabregass
Injesta
Isko
Tello
Košta

  +3 [+] [-]

, 2014-06-20 14:50, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Spānijas nākotnes sastāvs:
De Hea
Azpiliketa
Martinezs
Karvahals
Alba
Kokē
Busketss
Fabregass
Injesta
Isko
Tello
Košta
Tas ir kā - sastāvs ar vienu rezervistu, vai arī spāņi nākotnē spēlēs 12 džeku komplektā, lai labākas izredzes aizķerties?

     [+] [-]

, 2014-06-20 14:55, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Spānijas nākotnes sastāvs:
De Hea
Azpiliketa
Martinezs
Karvahals
Alba
Kokē
Busketss
Fabregass
Injesta
Isko
Tello
Košta
Nū, es teiktu, ka Hese (Jese) ir ļoti labs kandidāts un nevajadzētu vēl norakstīt Pedro.

     [+] [-]

, 2014-06-20 15:00, pirms 10 gadiem
Fana sastaava aizsardziibaa ir 3 maleejie aizsargi, un Teljo nav ko dariit izlasei pat tuvumaa. Tjagu un Delofeu gan tur groziisies, ja ne pamataa tad skvadaa

  +2 [+] [-]

, 2014-06-20 15:14, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Spānijas nākotnes sastāvs:
De Hea
Azpiliketa
Martinezs
Karvahals
Alba
Kokē
Busketss
Fabregass
Injesta
Isko
Tello
Košta
Ramoss jau karjeru beigs savos 27 gados ? Noteikti veel naakamaja WC speeles, iespeejams arii peec 8 gadiem buus lietaskoks. Tas pats par Pikee.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-20 15:18, pirms 10 gadiem
Spaanijai ar naakotni viss kaartiibaa, tie pashi Morata, Hese, Alkasers, Sergi Roberto, Moreno, Muniains, Erera, Illaramendi veel noteitki progresees ar laiku un jau dazhi naakamajos atlases ciklos tiks pie teikshanas. Sezona par garu bija daudziem RM, Barsas, Atletico speeleetaajiem, 3 lielie tituli peec kaartas jau taa ir fantastika, ja pats buutu spaanis noteikti nekritizeetu speeleetaajus peec shii WC, tas ko vinji izdariija veel ilgi netiks atkaartots.
Slēpts komentārs: M I K U C I S

  -1 [+] [-]

, 2014-06-20 15:32, pirms 10 gadiem
slokjis rakstīja: Tas ir kā - sastāvs ar vienu rezervistu, vai arī spāņi nākotnē spēlēs 12 džeku komplektā, lai labākas izredzes aizķerties?
Sastāvs ar vienu rezervistu. Pārējie būs jaunie spēlētāji.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-20 15:34, pirms 10 gadiem
Nu vins ir starp labakajiem, bet nu ir jadod iespeja jaunajiem. Manuprat komanda kam bija jaspele:
De Gea
Karvajals Inigo/Martinezs(BayM) Ramos Alba/Huanfrans
Koke Gabi/RGarsija Fabregas/Buskvits Injesta (kadu lielo speletaju vajag atstat)
Silva
Kosta/Negredo

Un Isko bezsaubami uz benca

  +2 [+] [-]

, 2014-06-20 16:59, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Spānijas nākotnes sastāvs:
De Hea
Azpiliketa
Martinezs
Karvahals
Alba
Kokē
Busketss
Fabregass
Injesta
Isko
Tello
Košta
Nav tur vietas tādam kā buskets... Vispār nekad nēesmu sapratis, kas busketsā izņemot augstāko aktiermākslas pilotāžu ir tāds, lai spēlētu La roja' sastāvā. Labi barsā viņš audzēknis negrib mest ārā, lai gan sen jau vajadzēja.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-20 17:01, pirms 10 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Del Boske Jupam var tikai ūdeni pienest!
Mudaks spoted! Ej skaties balletu, ja no futbola nerubī NEKO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-20 18:16, pirms 10 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Nav tur vietas tādam kā buskets... Vispār nekad nēesmu sapratis, kas busketsā izņemot augstāko aktiermākslas pilotāžu ir tāds, lai spēlētu La roja' sastāvā. Labi barsā viņš audzēknis negrib mest ārā, lai gan sen jau vajadzēja.
Viens no labākajiem īso piespēļu meistariem pasaulē. Izcila first touch piespēle. Padara nenormālu apjomu melnā darba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-20 18:22, pirms 10 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Mudaks spoted! Ej skaties balletu, ja no futbola nerubī NEKO
Interesanti. Iepriekšējā komentārā noliec Busketsu, un tagad citu komentētāju par to, ka no futbola neko nesaprot. Šis ir gadījums, kad derētu novērtēt pašam savu futbola izpratni.

     [+] [-]

, 2014-06-20 18:33, pirms 10 gadiem
Dons Vicente ir izcils treneris, tādēļ nav brīnums ka Spānijas futbola federācijas prezidents tā saka. Tikai viens mīnuss ir Del Boske - viņš negribīgi iesaista komandā jaunos, bet Spānijas izlasei ir nepieciešama sastāva atjaunināšana, jo vecie vairs nav tik izcili, galvenokārt, nevis vecuma, bet gan motivācijas trūkuma dēļ. Vārdos viņi var teikt, ka mēs esam motivēti, cīnīsimies par 1.vietu utt, taču sirdī vairs nav tā dzirkstele, kas bija pirms šo titulu izcīnīšanas, tādēļ ir jāiesaista jaunie. Taču Del Boske ir visas tiesības turpināt darbu ar izlasi. To, ko viņš ir sasniedzis - ir milzīgi panākumi. Vienīgais treneris pasaulē, kas vinnēja ČL, Euro un PK. Viņa trenēšanas laikā 2000.-2003.gados Real divreiz triumfēja ČL un la ligā. Viņš spēja apvienot visas tā laika Madrides zvaigznes vienā komandā. Un kas zin, cik Real titulus vēl būtu izcīnijis, ja Real prezidents Peress neizdomātu viņu atlaist 2002./2003.gadu sezonas beigās.. Tādēļ šo vīru vienmēr cienīšu par viņa sasniegumiem, nosvērtību un inteliģenci. Cepuri nost Dona Vicente priekšā!

     [+] [-]

, 2014-06-20 18:53, pirms 10 gadiem
Altemix, svarīgākais gan še ir nevis Dona pagātnes sasniegumi, bet gan izlases aprises pēc paaudžu maiņas - Čavi ir pagātne un tiki taka ar to arī. Un no kurienes jūs atradīsiet nākamo Pujolu, jo ir tāda nojausma, ka vismaz 2 no Nīderlandes vārtiem viņš nepieļautu, nospēlējot agresīvāk vai vienkārši gudrāk.
Jautājums ir, kādi kadri veidos izlasi un kādu futbolu tā spēlēs. Resursu netrūkst, bet kāds būs to pielietojums.

     [+] [-]

, 2014-06-20 22:57, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: Altemix, svarīgākais gan še ir nevis Dona pagātnes sasniegumi, bet gan izlases aprises pēc paaudžu maiņas - Čavi ir pagātne un tiki taka ar to arī. Un no kurienes jūs atradīsiet nākamo Pujolu, jo ir tāda nojausma, ka vismaz 2 no Nīderlandes vārtiem viņš nepieļautu, nospēlējot agresīvāk vai vienkārši gudrāk.
Jautājums ir, kādi kadri veidos izlasi un kādu futbolu tā spēlēs. Resursu netrūkst, bet kāds būs to pielietojums.
Piqe ar Ramosu veel kaadu laiku buus pirmais paaris,bet vinju aizvietotaaji Martinezs no Real Sociedad un ljoti ceru ka Bartra,ja vien vinjam dos speeleet,jo vinjsh ir daudz talantiigaaks

     [+] [-]

, 2014-06-21 08:33, pirms 10 gadiem
miegainais rakstīja: Interesanti. Iepriekšējā komentārā noliec Busketsu, un tagad citu komentētāju par to, ka no futbola neko nesaprot. Šis ir gadījums, kad derētu novērtēt pašam savu futbola izpratni.
No barsas fana neko citu nemaz negaidu kaa biskviita atbalstiishanu, lai gan vinsh jau divas sezonas vismaz nav liimenii. Nu jaabuut aunam, lai teiktu, ka Del boske pienes uudeni Jupam, taakaa tu te iespreegaaji nevieta, atlec uz savu vietu un neaiztiec mani draugs.