Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Hodžsons: "Nedomāju par atkāpšanos"

Hodžsons: "Nedomāju par atkāpšanos"
Rojs Hodžsons
Foto: PA Wire/Press Association Images

Anglijas futbola valstsvienība vakar Pasaules kausa finālturnīra mačā ar 1:2 piekāpās Urugvajai un nonāca tuvu tam, lai neiekļūtu nākamajā kārtā. Pēc spēles angļu galvenais treneris Rojs Hodžsons gan noliedza, ka apdomā atkāpšanos no amata.

Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons: "Esmu sarūgtināts, protams, taču nedomāju, ka man jāatkāpjas. Ja Anglijas Futbola asociācija domās, ka es neesmu īstais cilvēks šim darbam, tad tas būs viņu lēmums, nevis mans."

"Domāju, ka kopumā tikām galā ar Svaresa pieskatīšanu," norādīja Hodžsons. "Viņš ieņēma ļoti labu pozīciju pirmo vārtu guvumā, bet ilgu mača laiku mēs noturējām Svaresu ēnā."

"Abās spēlēs esam demonstrējuši laba futbola pazīmes, tomēr visu nosaka rezultāti, un tie runā mums par sliktu. Esam vairāk sarūgtināti, nevis satriekti," piebilda Anglijas izlases treneris.

Urugvajas izlases galvenais treneris Oskars Tavaress: "Mēs uzvarējām, jo cīnījāmies. Panākums nebija saistīts ar treniņu darbu, bet gan ar spēlētāju neatlaidību un gribasspēku. Varbūt mēs nedemonstrējām skatāmu futbolu, bet spēlētāji laukumā atdeva visu. Mums jākoncentrējas nākamajai spēlei. Mūsu mērķis ir iekļūt nākamajā kārtā."

Abu Urugvajas izlases vārtu autors Luiss Svaress norādīja, ka nekas vēl nav skaidrs šajā grupā: "Mēs paveicām to, ko gribējām. Esmu apmierināts ne tikai ar rezultātu, bet arī ar veidu, kādā tas panākts. Mēs parādījām, ka atbilstam Pasaules kausa līmenim, tiesa, nākamajā kārtā vēl neesam iekļuvuši – tādā pašā garā mums jāturpina pret Itāliju."

Anglijas izlases kapteinis Stīvens Džerards atzina, ka situācija angļiem ir sarežģīta, tiesa, uzslavēja savu komandas biedru sniegumu: "Situācija, kurā tagad atrodamies, ir tieši tāda, kādā nevēlējāmies nokļūt – mums jāpaļaujas uz citu komandu rezultātiem. Mums jānogaida un jāskatās, kas notiks rītdienas spēlē (starp Itāliju un Kostariku)."

"Kad izlīdzinājām rezultātu, nespēlējām pietiekami labi. Luisam Svaresam nevar dot tādas iespējas. Šis smags brīdis visai izlasei, tomēr mums jābūt profesionāliem un jāturpina cīnīties un lūgties, lai rezultāti būtu mums par labu. Savā ziņā esam neapmierināti, jo, palūkojoties uz abām aizvadītajām spēlēm, domāju, ka bijām kaut ko pelnījuši vismaz vienā no tām, ja ne abās."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
BBC - Homepage
France Football , toute l'actualité du football

  +3 [+] [-]

, 2014-06-20 10:45, pirms 10 gadiem
Vins iesita 2 golus, ko vinji tur notureeja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-20 11:37, pirms 10 gadiem
ka saka padomaa pirms saki

  -1 [+] [-]

, 2014-06-20 12:17, pirms 10 gadiem
Suaress iesita TIKAI divus golus. Standarta Biedriņa statistika. Būtu iesitis sešus, septiņus, tad Hodžsons varētu domāt par atkāpšanos.

     [+] [-]

, 2014-06-20 12:54, pirms 10 gadiem
a bet kā mūsu veselības ministre Circene,
lai kaut viss sabrūk apkārt, bet abi uzskata, ka ir īstajā vietā, visu izdarījuši par 100%
Hodžson, Jūsu vadītā izlase, kura pārstāv pasaules spēcīgās futbola līgas saimniekvalsti, iespējams ir jau rezervējusi avio biļetes uz 24.06. pēcpusdienu, ko vēl ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja