Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

FA atbalsta Hodžsona palikšanu Anglijas galvenā trenera amatā

Rolands Eliņš

FA atbalsta Hodžsona palikšanu Anglijas galvenā trenera amatā
Glens Hodžsons
Foto:AFP/Scanpix

Anglijas futbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā cietusi zaudējumus abās spēlēs un zaudējusi cerības izkļūt no apakšgrupas, tiesa, Anglijas Futbola asociācijas (FA) priekšsēdētājs Gregs Daiks apstiprinājis, ka galvenā trenera Roja Hodžsona atlaišana netiek apsvērta.

"Mēs atbalstam Roju," sacījis Gregs Daiks. "Viņš ieradās uz četru gadu ciklu. Redzu, ka cilvēki sāk uzdot jautājumus par Hodžsona palikšanu. Varu pilnīgi noteikti atbildēt - jā, viņš paliks Anglijas izlases galvenais treneris."

Hodžsona un FA līgums paredz sadarbību līdz "Euro 2016" finālturnīra beigām. Viņš izlasei pievienojās īsi pirms 2012. gada Eiropas čempionāta finālturnīra, kad negaidīti atkāpās iepriekšējais treneris Fabio Kapello. Šajā PK Hodžsona trenētā Anglija zaudēja gan Urugvajai, gan Itālijai, un pēdējā mačā pret Kostariku nekāds rezultāts nepalīdzēs iekļūt astotdaļfinālā, taču Hodžsons pats izteicis vēlmi turpināt darbu ar izlasi, un viņu atbalsta arī Daiks.

"Protams, tā ir vilšanās, taču ir arī pozitīvas lietas," norādījis Daiks. "Izlasē ir vairāki jaunie spēlētāji, kuri šajā turnīrā norūdās. Protams, ceram uz labāku rezultātu Eiropas čempionātā. Taču neuzskatu, ka tikām pazemoti vai tamlīdzīgi. Abās reizēs zaudējām tikai par mata tiesu, bet nu vērtēt, kāpēc zaudējām, jau ir futbola cilvēku, nevis manā pārziņā."

Savukaŗt bijušais Anglijas izlases treneris Glens Hodls paudis viedokli, ka britu neveiksmju iemesls meklējams elites uzbrucēja trūkumā: "Ja Anglijai būtu tāds uzbrukuma noslēdzējs kā Luiss Svarss, Hodžsona komanda būtu uzvarējusi gan itāliešus, gan urugvajiešus. Iepriekšējā mačā Angliju sakāva pasaules klases spēlētājs. Arī mums bija pietiekami daudz iespēju, taču nebija neviena, kas varētu iesist golu."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Goal.com

  -2 [+] [-]

, 2014-06-20 22:06, pirms 10 gadiem
Tieši tā. Rojs paliks. Atbalstu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-20 22:51, pirms 10 gadiem
Glens?

     [+] [-]

, 2014-06-21 00:00, pirms 10 gadiem
Rādās, ka Anglija jau nākamajā Eiropas čempī būs nopietns spēks arī laukumā, nevis tikai uz papīra!

     [+] [-]

, 2014-06-21 01:15, pirms 10 gadiem
Ar Hodgsonu nav arshana.Anglijaa vispaar nav potenciaala pashmaaju izlases menedzera, kursh vareetu panaakt, lai komanda speelee skataamu, efektiigu un efektiivu futbolu. Viens tips gan ir - Brendan Rodgers ( gan iirs no Ulster, bet tomeer brits), bet ceru, ka vinsh paliks LFC. Jaameklee aarzemees, bet jaaturas pa gabalu no itaalieshiem un itaalju tipa specialistiem (Capello, Eriksson).Dereetu kaads Guardiola, Klopp,Pocchettino... Anglijaa briest ljoti interesanta speeleetaaju paaudze - Barkley, Sterling, Townsend, Shaw, Walker, Wilshere utt. Speeleetaji, kuri var speeleet un vinneet... Buutu zheel, ja izniekotu taapat, kaa Bekhema "golden generation", kuru noraka pragmatiskais Svens...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-21 17:23, pirms 10 gadiem
Un kāpēc lai neatbalstītu? Skatāmākā Anglijas izlase šajā gadsimtā...BEIDZOT!!!