Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Pitsburgas "Penguins" uzvar bez Bļugera, Kolorādo "Avalanche" grauj ar 6:0

Agris Suveizda

Pitsburgas "Penguins" uzvar bez Bļugera, Kolorādo "Avalanche" grauj ar 6:0
Gabriels Landeskūgs un Neitans Makinnons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie sausajām uzvarām šovakar tika Floridas "Panthers" un Kolorādo "Avalanche", bet divu zaudējumu sēriju pārtrauca Pitsburgas "Penguins".

Pitsburgas "Penguins" lazaretē joprojām bija arī Jevgeņijs Malkins un Teodors Bļugers, kurš izlaida trešo spēli pēc kārtas, taču komanda spēja atspēlēties un izvairīties no trešā zaudējuma pēc kārtas, ar 3:1 pārspējot Ņūdžersijas "Devils". Ar diviem punktiem atzīmējās Braiens Rasts, Džeks Gencels (abiem 1+1) un Sidnijs Krosbijs (0+2). Jau rītvakar abas komandas tiksies atkal.

Septīto uzvaru deviņās spēlēs svinēja Floridas "Panthers", kas ar 2:0 pieveica Nešvilas "Predators", otro ripu 15 sekundes līdz beigām raidot tukšos vārtos. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Antonī Diklērs, bet Kriss Drīgers atvairīja 21 metienu.

Savukārt pie sestās uzvaras pēc kārtas tika Kolorādo"Avalanche", kas iepriekšējā spēlē ar 5:1 pārtrauca Minesotas "Wild" piecu panākumu sēriju, bet šovakar sāncenšus sagrāva vēlreiz – 6:0. Ar trim punktiem izcēlās Gabriels Landeskūgs (1+2) un Neitans Makinnons (0+3). Filips Grūbauers "Avalanche" vārtos tika galā ar 31 metienu.

KomandasLaiksKomandasLaiks
Devils - Penguins1:3Red Wings - Stars1:00
Panthers - Predators2:0Canadiens - Canucks1:00
Avalanche - Wild6:0Maple Leafs - Flames1:00
Lightning - Blackhawks22:00Ducks - Coyotes2:00
Capitals - Rangers1:00Sharks - Blues3:00
Islanders - Flyers1:00Oilers - Jets4:00
Hurricanes - Blue Jackets1:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...