Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžam naudas sods par publisku tiesnešu kritizēšanu pēc mača ar ''Mavericks''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Džordžam naudas sods par publisku tiesnešu kritizēšanu pēc mača ar ''Mavericks''
Pols Džordžs pret Džošu Ričardsonu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Losandželosas ''Clippers'' viens no līderiem Pols Džordžs sodīts 35 tūkstošu dolāru apmērā par tiesnešu publisku kritizēšanu pēc ciestā zaudējuma pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas ''Mavericks''.

Naktī uz ceturtdienu Kristaps Porziņģis un Dalasas ''Mavericks'' pārspēja vienu no Rietumu konferences labākajām komandām Losandželosas ''Clippers'' (105:89). Pēc piedzīvotās neveiksmes savās pārdomās par mača tiesāšanu dalījās eņģeļu pilsētas komandas uzbrucējs Pols Džordžs, uzskatot, ka pret viņu netika fiksēti vairāki pārkāpumi.

''Tālāk par to vairs nav iespējams iet, tas ir netaisnīgi, viņi zina, par ko es runāju,'' pēc spēles tiesnešu darbības komentēja Džordžs. ''Mēs daudz spēlējam soda laukumā, provocējam piezīmes, spēlējam agresīvi. Tas ir neaptverami, ka viņi nesvilpj piezīmes. Bet, protams, tas nav nekas jauns. Līgai šis ir jāizvērtē.''

Arī pagājušajā sezonā amerikāņu basketbolists izpelnījās tieši tādu pašu sodu (35 tūkstoši dolāru), kad kritizēja soģu darbu mačā pret Filadelfijas ''76ers''.

Pēc ESPN pieejamās statistikas, Džordžs no šī gada 27 izvēlētajiem Visu Zvaigžņu spēles dalībniekiem ir devītajā vietā pārkāpumu izprovocēšanā soda laukumā, bet viņa komandas biedrs Kavai Lenards šajā sarakstā ieņem 14. vietu. ''Clippers'' vienība izmet vidēji 6,6 metienus spēlē soda laukumā, izprovocējot piezīmi. Losandželosas komandai šis rādītājs ir ceturtais mazākais visā līgā, aiz sevis atstājot tikai ''Nuggets'', ''Trail Blazers'' un ''Suns'' komandas.

Losandželosas ''Clippers'' Rietumu konferencē šobrīd ar 26 uzvarām un 16 zaudējumiem ieņem ceturto vietu, kamēr Porziņģa pārstāvētā ''Mavericks'' ar bilanci 21-18 tajā pašā konferencē ierindojas astotajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-03-20 03:10, pirms 3 gadiem
tev nebūs runāt pret saimniekiem, bezierunu paklausība ir tikums

     [+] [-]

, 2021-03-20 06:34, pirms 3 gadiem
Mutes virināšana vienmēr ir skaitījies netikums

     [+] [-]

, 2021-03-20 12:07, pirms 3 gadiem
fall in love rakstīja: tev nebūs runāt pret saimniekiem, bezierunu paklausība ir tikums
tas pats attiecas uz tevi