Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keriks pagarina līgumu ar Mančestras "United"

Keriks pagarina līgumu ar Mančestras "United"
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Mančestras "United" uz vienu gadu pagarinājusi līgumu ar angļu pussargu Maiklu Keriku.

Maikla Kerika līgums beigtos šovasar, tomēr Mančestras "United" uz vienu gadu pagarinājusi līgumu ar angļu futbolistu, kas nozīmē, ka Keriks klubā paliks vismaz līdz 2016.gadam.

Komandas galvenais treneris Luiss van Gāls atklāja, ka esot apmierināts ar to, ka 33 gadus vecais futbolists paliks Mančestrā. "Viņš ir nākamais kapteinis aiz Veina Rūnija, un var lasīt spēli kā komandas spēlētājs, kas ir ļoti svarīgi. Viņam ir lieliskas piespēles, un man kā trenerim, tas ir būtiski." Arī futbolists atzina, ka ir priecīgs ar jauno līgumu: "Ir fantastiski zināt, ka varēšu turpināt kopā ar šo lielisko klubu. Luisa van Gāla vadītā komanda turpina ceļu pareizajā virzienā. Mēs visi esam ļoti koncentrējušies, lai atgrieztu klubu tur, kur tam jābūt, cīnoties ar spēcīgākajām pasaules komandām."

Keriks Mančestras "United" rindās debitēja 2006.gadā, aizvadot 376 spēles un gūstot 22 vārtus, savukārt šosezon aizvadījis 17 spēles, pirmo reizi pēc traumas laukumā izejot tikai pagājušā gada novembrī. Tāpat 33 gadus vecais futbolists iekļauts Anglijas izlases sastāvā gaidāmajās spēlēs pret Lietuvu un Itāliju.

Izmantotie resursi:
Michael Carrick signs one-year contract...
Manchester United (@ManUtd) | Twitter

  -2 [+] [-]

, 2015-03-21 00:02, pirms 9 gadiem
Pirms 4h bija jau zināms.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-21 00:09, pirms 9 gadiem
Rezgalis
un ko? Kaut kads stulbs komentars, vini var likt kaut peec gada so zinu, ja buusim atklaati, sis ir vinu saits, nav maksas, ne jau paaris stundas buus kas liels

     [+] [-]

, 2015-03-21 00:11, pirms 9 gadiem
Lieliska zina, daudzi pat nezin cik Kariks speej buut svariigs komandai, noteikti ieies United vestures gramatas

  +1 [+] [-]

, 2015-03-21 00:28, pirms 9 gadiem
vismaz viena stabila veertiiba klubaa,taadi pieredzeejushi speeleetaaji vienmeer noder