Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jalonens: "Man ir zināmas Znaroka darba metodes"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jalonens: "Man ir zināmas Znaroka darba metodes"
Juka Jalonens un Oļegs Znaroks pie galda
Foto: dynamo.ru

Kontintālās hokeja līgas (KHL) Rietumu finālā tiksies šīs regulārās sezonas čempionvienība Sanktpēterburgas SKA un iepriekšējās sezonas līgas čempionvienība Maskavas "Dynamo". Abām komandām ir ļoti labi galvenie treneri. SKA klubu trenē somu speciālists Juka Jalonens, savukārt pie "Dynamo" stūres joprojām ir mums labi pazīstamais Oļegs Znaroks. Soms atklāj, ka pretinieku treneris viņam ir labi zināms, tomēr viņš nedomā, ka gaidāmā cīņa būs divu treneru duelis.

"Znaroks - ļoti labs treneris. Viņu pazīstu jau sen. Kopš tiem laikiem, kad viņš strādāja ar Latvijas izlasi. Mūsu ceļi ir bieži krustojušies. Kopumā man ir zināmas viņa darba metodes," norāda SKA galvenais treneris Jalonens. "Kas attiecas uz pretinieka detalizētu izpēti, tad katram trenerim ir savs darba stils. Mēs analizējam "Dynamo" spēli - skatamies uz viņu vārtsargiem, uz darbībām aizsardzībā. Un tomēr es domāju, ka galvenais ir uzspiest savu spēli, nevis ieciklēties uz pretinieku. Nedomāju, ka tā būs divu treneru cīņa. Tā būs divu komandu cīņa. Ja mums nebūtu labu spēlētāju, tad mēs tik tālu netiktu."

Iepriekš līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs šo klubu galvenos trenerus salīdzināja ar slaveniem kino režisoriem. "Jalonenu var salīdzināt ar Deividu Linču, bet Znaroku - ar Kventinu Tarantino," teica KHL prezidents.

KHL Rietumu finālsērija notiks līdz četrām uzvarām, pirmais mačs - 22. martā.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
sovsport.ru