Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Daugaviņa un Kuldas komandas atspēlējas un izcīna uzvaras

Rolands Eliņš

Daugaviņa un Kuldas komandas atspēlējas un izcīna uzvaras
Daniels Alfredsons šonakt guva savas NHL karjeras 1100. punktu
Foto:AFP/Scanpix

NHL šonakt spēles aizvadījušas Latvijas hokejistu Kaspara Daugaviņa un Artūra Kuldas pārstāvētās vienības Otavas "Senators" un Vinipegas "Jets", kuras abas izcīnījušas uzvaras. Lai arī ne Daugaviņš, ne Kulda laukumā nedevās, „Senators” trešajā periodā guva četrus vārtus un ar 5:3 pārspēja „Islanders”, bet „Jets” ar 3:1 pieveica Bostonas „Bruins”, arī visus savus vārtus gūstot trešajā periodā.

Latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” šonakt viesojās Ņujorkā, kur spēkojās ar vietējo „Islanders” vienību. Pats Daugaviņš gan šajā mačā nepiedalījās. Lai arī „Senators” mača sākumā izvirzījās vadībā, kad pēc Sergeja Gončara metienu ripas lidojuma virzienu pielaboja nesen no „Wild” iegūtais Mets Kasjans, pirmo periodu viņi nez vai var saukt par veiksmīgu, jo „Senators” savainoto spēlētāju sarakstam (Andersons, Karlsons, Speca, Mihaleks) pievienojās aizsargs Marks Metots.

Turklāt pirmā perioda beigās „Islanders” rezultātu izlīdzināja, bet otrā perioda sākumā arī pārņēma vadību (2:1). „Senators” vārtsargam Benam Bišopam darba pietika, lai neļautu „Islanders” atrauties vēl tālāk, un viņš lieliskā veidā atvairīja Marka Streita metienu vairākumā. Tiesa, perioda vidū „Islanders” vairākumā atkal izspēlēja līdzīgu kombināciju, un šoreiz Bišops bija spiests kapitulēt Ļubomira Višņovska priekšā, kurš panāca jau 3:1. „Senators” kopā spēlē saņēma sešus noraidījumus, kamēr viņu pretinieki tikai vienu.

Trešā perioda sākumā gan viss spēlē iepriekš notikušais kļuva mazsvarīgs, jo divi ātri un līdzīgā stilā gūti vārti (gan Smits, gan Silfverbergs pielaboja partneru mestās ripas) rezultātu izlīdzināja (3:3) un atgrieza komandas sākuma pozīcijās. Kīts Aukoins no „Islanders”, kurš guva arī komandas pirmos vārtus, perioda astotajā minūtē gan iedabūja ripu vārtos, taču video atkārtojums liecināja, ka viņš to izdarījis ar slidas palīdzību, tādēļ vārti netika ieskaitīti. Savukārt jau pamatlaika pašās strīdīgā situācijā vārtus guva „Senators”, kad Mika Zibanejads nospēlēja ar augsti paceltu nūju, bet pie ripas pirmais bija viņa komandas biedrs Silfverbergs. Taču svilpe nesekoja, un labā metiena pozīcijā nonāca Gončars, kurš tieši minūti pirms spēles beigām guva uzvaras vārtus 4:3. „Islanders” gan centās nomainīt vārtsargu ar sesto laukuma spēlētāju, taču tas noveda tikai pie tā, ka Latendrese guva piektos vārtus, turklāt Daniels Alfredsons, piepalīdzot ar rezultatīvu piespēli, guva savas karjeras 1100. punktu.

Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Sergejs Gončars, kurš izcēlās ar trim rezultativitātes punktiem (1+2) un pozitīvu lietderības koeficentu plus pieci (!), un viņa „Senators” komanda ar trim izcīnītām uzvarām pēc kārtas nedaudz nostabilizējusies piektajā vietā Austrumu konferencē.

”Jets” vēl bez Kuldas, taču uzvar „Bruins”

Artūrs Kulda savas komandas Vinipegas „Jets” sastāvā šonakt vēl laukumā neizgāja, taču jau varēja izbaudīt pirmos panākumus ar komandu, jo „Jets” šonakt pārspēja vienu no Austrumu konferences līderēm Bostonas „Bruins” 3:1. Šī uzvara arī ļauj „Jets” uzlēkt konferences turnīra tabulā no septītās līdz pat trešajai vietai, jo nu viņi atkal kļuvuši par Dienvidaustrumu divīzijas līderiem.

Arī „Jets” pirmie nokļuva iedzinējos (0:1), kad otrā perioda astotajā sekundē „Jets” aizsarga Zeka Bogasjana paviršību izmantoja Breds Maršāns. Šāds rezultāts saglabājās līdz pat trešā perioda vidum, kad nepilnas minūtes laikā „Jets” uzbrucēji Bleiks Vīlers un Evenders Keins guva savus 13. un 12. vārtus sezonā, vadībā jau izvirzot „Jets”. Spēles beigās Vīlers guva vēl vienus vārtus brīdī, kad pretinieku vārtsargs jau bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, un „Jets” svinēja uzvaru 3:1.

Īsumā citās spēlēs

Floridas „Panthers”, visus savus četrus vārtus gūstot spēles pēdējās 13 minūtēs, ar 4:1 pārspējusi nu jau bijušos Dienvidaustrumu divīzijas līderus Karolīnas „Hurricanes”. Savukārt Monreālas „Canadiens” pagarinājumā piekāpusies Bufalo „Sabres” priekšā (2:3), par spīti tam, ka trešajā periodā spēja atspēlēt divu vārtu deficītu. Divus vārtu „Sabres” rindās guva Stīvs Ots, un otrais no tiem pagarinājumā, veicot vairākuma izspēli, izrādījās uzvaru nesošs. Tiesa, savainojumu guva „Sabres” uzbrucējs Tomass Vaneks, kuram neveiksmīga trāpīja ripa.

Pie desmitā panākumā pēc kārtas tikusi Pitsburgas „Penguins”, kura ar 2:1 apspēlējusi „Capitals” vienību. Trešā perioda vidū, rezultātam esot 1:1, „Penguins” mazākumā izturēja veselas četras minūtes no vietas, un, kad noraidītais Mets Kūks devās laukumā, viņš uzreiz pieslēdzās ātrajam uzbrukumam, kura laikā precīzi vārtos trāpīja viņa vārda brālis Niskanens, kurš arī tika atzīts par mača pirmo zvaigzni. Savukārt Sidnijs Krosbijs ar divām rezultatīvām piespēlēm vairs nevienu pārsteigt nevar.

Tikmēr Riks Nešs guvis uzvaras vārtus pret Ņudžersijas "Devils" komandu, pasniedzot uzvaru savai "Rangers" komandai (3:2). Taču "Devils" sastāvā jau nākamajā spēlē laukumā grasās atgriezties vārtsargs Martins Brodērs.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Rangers-Devils3:2
Senators-Islanders5:3
Panthers-Hurricanes4:1
Predators-Blue Jackets3:4
Sabres-Canadiens3:2 P
Capitals-Penguins1:2
Bruins-Jets1:3
Blues-Canucks2:3
Coyotes-Kings2:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 52 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 07:45, pirms 11 gadiem
Blue Jackets sērija turpinās
vēl 2 uzvaras un jau 8niekā no pēdējās vietas
Pitsburga bez komentāriem...

  +3 [+] [-]

, 2013-03-20 07:52, pirms 11 gadiem
Daugaviņa konkurentam par tikšanu sastāvā P.Regin visai solīda spēle bijusi. Nospēlējis 15:46 min, kurās paspējis izdarīt vienu rezultatīvu piespēli, uzvarējis 58% no visiem saviem iemetieniem, kā arī nopelnījis +2 lietderības koeficientu. Plus vēl, ļoti labi nospēlēja mazākumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-03-20 08:09, pirms 11 gadiem
Mūsejie gan mīkstie!

  -3 [+] [-]

, 2013-03-20 08:14, pirms 11 gadiem
Man pie vienas vietas, ko dara šie otrpus dīķa. Mani vairāk interesē kaimiņu Janka un Fredis.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 08:26, pirms 11 gadiem
Pampars5 rakstīja: Man pie vienas vietas, ko dara šie otrpus dīķa. Mani vairāk interesē kaimiņu Janka un Fredis.
Nu citiem gan interesē!!!

  +5 [+] [-]

, 2013-03-20 09:33, pirms 11 gadiem
Krosbijam jau 50 punktu wow. Par desmit vairāk nekā tuvākajam sekotājam.
Pingvīni pirmā komanda NHL, kura ir uzvarējusi vismaz 10 spēles pēc kārtas trešo sezonu pēc kārtas.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 09:51, pirms 11 gadiem
oveckinam gols, bet krosbija otra piespelite - viss ka parasti

     [+] [-]

, 2013-03-20 09:54, pirms 11 gadiem
Njā kasjanam ari banka....Kaspars vel sēdēs kadu laiku ....

  +2 [+] [-]

, 2013-03-20 11:29, pirms 11 gadiem
Žēl, ka abi nespēlē!

  +6 [+] [-]

, 2013-03-20 11:42, pirms 11 gadiem
Pampars5 rakstīja: Man pie vienas vietas, ko dara šie otrpus dīķa. Mani vairāk interesē kaimiņu Janka un Fredis.
Man gan meitenes vairāk interesē , bet nu katram jau savs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-20 13:33, pirms 11 gadiem
Krosbijs fantastisks-spēlējot ar vingeriem, kurus pagrūtāk pat par viduvējiem nodēvēt un ne tajā spraunākajā vecumā, izveidot līgas šobrīd labāko uzbrucēju maiņu.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 13:34, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Labāk gols nekā divas piespēles. Krosbijs sezonā vāks tos punktus ar piespēlēm, bet play off viņu atkal noliks pie vietas.
Un nākamā atziņa:labāk zaudēt nekā uzvarēt?

  -1 [+] [-]

, 2013-03-20 13:59, pirms 11 gadiem
stardust, 11:42, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Pampars5 rakstīja: Man pie vienas vietas, ko dara šie otrpus dīķa. Mani vairāk interesē kaimiņu Janka un Fredis.
Man gan meitenes vairāk interesē , bet nu katram jau savs.

Tev tas vecuma periods pārejošs , ja sporta sadaļā saskati glupības.Kaimiņu puikas mani interesē no sportiskā viedokļa, Tevī saredzu dzimuma maiņas pazīmes.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-20 14:14, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Krosbijs fantastisks-spēlējot ar vingeriem, kurus pagrūtāk pat par viduvējiem nodēvēt un ne tajā spraunākajā vecumā, izveidot līgas šobrīd labāko uzbrucēju maiņu.
iepriesejas sezonas kad bija traumeti malkins un krosbiks, pitsburga ta pat bija starp lideriem. krosbikam pitsburga ir laba vieta kur lasit statistiku. vismaz 20 no tam piespelem vinam ir otras piespelites. kamer oveckins vasengtonu velk viens pats. ka ovecinam iet sezona ta vasengtona iir starp lideriem, ka neiet ta pie pasas apaksas. viss ir atkariggs no partneriem, diemzel vasengtona ovecinam tadu nav

  -1 [+] [-]

, 2013-03-20 14:16, pirms 11 gadiem
Baltijas pirāts rakstīja: kāda ir atšķirība starp KHL un NHL?

KHL =
World Cup 2010 Highlight - Wavin' Flag -...

NHL =
http://www.youtube.com/watch?v=39-bZQvoMAc
Pareiz ir, tikai otrādāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 14:33, pirms 11 gadiem
9999999999 rakstīja: iepriesejas sezonas kad bija traumeti malkins un krosbiks, pitsburga ta pat bija starp lideriem. krosbikam pitsburga ir laba vieta kur lasit statistiku. vismaz 20 no tam piespelem vinam ir otras piespelites. kamer oveckins vasengtonu velk viens pats. ka ovecinam iet sezona ta vasengtona iir starp lideriem, ka neiet ta pie pasas apaksas. viss ir atkariggs no partneriem, diemzel vasengtona ovecinam tadu nav
Es arī tādu komandas biedru kā Bekstroms negribētu sev blakus...

Ko vari pļūtīt par tām piespēlēm? Pat ar visu to viņš vairāk vārtus par Ovečkinu guvis

  +3 [+] [-]

, 2013-03-20 14:35, pirms 11 gadiem
Baltijas pirāts rakstīja: protams, ka NAV, Eiropas hokejs un KHL ir uz lielajiem laukumiem un tiesīgs saukties par labāko hokeju, NHL ir uz mazajiem laukumiem un ir tiesīgs saukties tikai par parodiju.(lai neapvainojas futzāla čaļi)
jāpiezīmē, Te tā klauna cepure ļoti piestāv.

P.S. bet tas Tevi tāpat neglābj no opcijas 'ignorēt'

  -2 [+] [-]

, 2013-03-20 14:49, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Es arī tādu komandas biedru kā Bekstroms negribētu sev blakus...

Ko vari pļūtīt par tām piespēlēm? Pat ar visu to viņš vairāk vārtus par Ovečkinu guvis
krosbiks tikai vienu sezonu ir guvais par vieniem vartiem vairak ka oveckins, vina amplua ir lasit nozelojamas otras piespelites. bet oveckinam sosezon iet sudigak tapec ka tika aizmainits vina ilgadejais partneris sjomins. ari motivacija ovecinam vairs nav vienam pasam vilkt to vasengtonas bedri, ipasi pec ta laika ko pavadija maskava kur spelejja speciga un saliedeta komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-20 15:05, pirms 11 gadiem
9999999999 rakstīja: krosbiks tikai vienu sezonu ir guvais par vieniem vartiem vairak ka oveckins, vina amplua ir lasit nozelojamas otras piespelites. bet oveckinam sosezon iet sudigak tapec ka tika aizmainits vina ilgadejais partneris sjomins. ari motivacija ovecinam vairs nav vienam pasam vilkt to vasengtonas bedri, ipasi pec ta laika ko pavadija maskava kur spelejja speciga un saliedeta komanda
Es nekādi nesaprotu, kāpēc planētas labākais spēlētājs tādā lūzeru līgā teju 10 gadu laikā nav savu blici aizvest pat līdz pusfinālam. Kaut kāda mistika.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-20 15:07, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Es nekādi nesaprotu, kāpēc planētas labākais spēlētājs tādā lūzeru līgā teju 10 gadu laikā nav savu blici aizvest pat līdz pusfinālam. Kaut kāda mistika.
tak liecies mierā - neredzi, ka te ir vesels pokemonu salidojums... saliec viņiem visiem 'ignorēt', un lai viņi purkšķina tālāk savā nodabā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-03-20 15:11, pirms 11 gadiem
Baltijas pirāts rakstīja: piekrītu, ka Ovečkinam nav motivācijas kapāt tur, nav tas līmenis un prestižs kā Eiropas līgās,KHL vai PČ
kad oveckins spele pc un khl varam redzet tadus skatus kad vins gulas zem ripas, bet nekad nevar redzet ka vins to dara nhl. tani nhl nopietni spele tikai jenki un kanadiesi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-03-20 15:25, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Es nekādi nesaprotu, kāpēc planētas labākais spēlētājs tādā lūzeru līgā teju 10 gadu laikā nav savu blici aizvest pat līdz pusfinālam. Kaut kāda mistika.
vins tacu to darija vairakas sezonas, praktiski viens pats vilka tos luzeru klubu playoffos, bet viens nav karotajs. domaju ka tads speletajs ka oveckins, kurs ar krievu izlasi ir pieradis celt kausus, sapno par daudz vairak ka par labu regularkas statistiku nhl, bet loti labi saprot ka ar luzeru klubinu tas nespid. nevajag noliegt faktu ka vasengtona viss gulstas uz oveckina pleciem. tiklidz vins rulle ta komands rulle lidzi, tiklidz to nedara ta ir pedejie tabula. tu ka nba fans ari redzi ka dzeimsam gredzenu izdevas izcinit tikai tad kad vins nolema pamest to klivlandas bedri. nebutu pargajis uz majami vinam ar to klubinu nespidetu gredzeni

     [+] [-]

, 2013-03-20 15:28, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: tak liecies mierā - neredzi, ka te ir vesels pokemonu salidojums... saliec viņiem visiem 'ignorēt', un lai viņi purkšķina tālāk savā nodabā.
tak lasies prom uz savu setas cempju sadalu nevis lien un tipa ignore
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 15:29, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: tak liecies mierā - neredzi, ka te ir vesels pokemonu salidojums... saliec viņiem visiem 'ignorēt', un lai viņi purkšķina tālāk savā nodabā.
Esmu uz slimības lapas un valda nenormāla garlaicība.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 15:31, pirms 11 gadiem
9999999999 rakstīja: vins tacu to darija vairakas sezonas, praktiski viens pats vilka tos luzeru klubu playoffos, bet viens nav karotajs. domaju ka tads speletajs ka oveckins, kurs ar krievu izlasi ir pieradis celt kausus, sapno par daudz vairak ka par labu regularkas statistiku nhl, bet loti labi saprot ka ar luzeru klubinu tas nespid. nevajag noliegt faktu ka vasengtona viss gulstas uz oveckina pleciem. tiklidz vins rulle ta komands rulle lidzi, tiklidz to nedara ta ir pedejie tabula. tu ka nba fans ari redzi ka dzeimsam gredzenu izdevas izcinit tikai tad kad vins nolema pamest to klivlandas bedri. nebutu pargajis uz majami vinam ar to klubinu nespidetu gredzeni
Baigais palags, bet uz jautājumu neatbildēji.
1 2 52 komentāri