Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: kulminācija cīņā par play-off, Daugavpilī dalīs cēlmetālus

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: kulminācija cīņā par play-off, Daugavpilī dalīs cēlmetālus
Foto: floorball.lv

Sportacentrs.com TV tiešraidēs šajā nedēļas nogalē izšķirošās “Elvi” florbola līgas regulārās sezonas spēles cīņā par izslēgšanas turnīru, bet svētdien tiks sadalītas medaļas “Douglas” Baltijas sieviešu basketbola līgas Starptautiskajā grupā.

Rīgas “Dinamo” jauniešu komanda “Rīga” turpina cīņu par vietu izslēgšanas turnīrā - piektdienas vakarā un sestdien dienas pirmajā pusē rīdziniekiem kārtējās svarīgās spēles, savā laukumā divreiz pēc kārtas tiekoties ar citu Rietumu konferences pirmā astotnieka komandu Sanktpēterburgas “Dynamo”.

Tikmēr izslēgšanas turnīrs jau pilnā sparā rit “Optibet” virslīgā telpu futbolā, un sestdien Sportacentrs.com TV tiešraidē izšķirošā ceturtdaļfināla cīņa starp “Raba” un “Rēzekni”. Pirmajā mačā Rīgā pārliecinošu uzvaru svinēja “Raba” (5:0), otrajā mačā Ludzā rēzeknieši revanšējās tikpat pārliecinoši (6:1). Sērijā līdz diviem panākumiem izšķirošā spēle notiks “Rabas” mājvietā Rīgā.

Uzreiz pēc telpu futbola pieslēgsimies “Zemgales/LLU” un “Rīgas” duelim “Optibet” hokeja līgā. Regulārās sezonas noslēgumā katrai no komandām jārisina savi uzdevumi - jelgavnieki gatavojas izslēgšanas turnīram, bet rīdziniekiem, kuru sastāvā ir virkne Latvijas junioru izlases kandidātu, jāsāk briest pasaules U18 čempionātam, kas norisināsies aprīlī.

“Elvi” florbola līgā palikusi pēdējā spēļu kārta regulārajā turnīrā, un intriga par vietu sadalījumu un pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru aizvien ir ļoti dzīva. Sestdien vienlaikus neklātienes cīņā dosies Valmieras un Irlavas florbolisti. “Valmierai” tabulā ir astotā, kamēr “Irlava/Avant” sakrājusi par punktu mazāk un ierindojas vietu zemāk. Turklāt savstarpējos mačos abas komandas dalīja uzvaras ar vienādu vārtu starpību (trīs), līdz ar to vienāda punktu skaita gadījumā augstāk ierindosies valmierieši, kuriem labāks nākamais rādītājs - kopējā regulārajā sezonā gūto un zaudēto vārtu attiecība.

Līdz ar to “Iralvai/Avant” izraut vietu “play-off” ļaus pašu uzvara pamatlaikā mājās pret “Kuršiem/Ekovalis”, ja valmierieši mājās neuzvarēs “LH.LV/Ozdog Ulbroku”. Irlavai derēs arī uzvara papildlaikā vai pēcspēles metienos, bet tikai gadījumā, ja Valmieras florbolisti savā spēlē netiks ne pie viena punkta jeb zaudēs pamatlaikā. Televīzijas tiešraidē būs iespēja skatīties Valmieras un Ulbrokas cīņu.

Iepriekš noskaidrojām Latvijas čempionus kērlingā kungiem un dāmām, bet šo svētdien Sportacentrs.com TV tiešraidēs sekosim pusfināliem un medaļu cīņām jauktajiem pāriem. Savukārt pēcpusdienā pieslēgsimies Daugavpilij, kur “Douglas” Baltijas sieviešu basketbola līgas “Final Four” turnīrā norisināsies izšķirošās cīņas par bronzu un zeltu. Finālčetriniekā iekļuvušas tikai Latvijas komandas: “BJSS Rīga/Juniores”, “TTT Juniores”, “Daugavpils Universitāte” un “Jelgava/BJSS”. Spēles komentēs kolorītais Nauris Mackevičs.

Sportacentrs.com TV tiešraides nedēļas nogalē

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
21.02.18:30Krievijas Jaunatnes līga hokejāHK Rīga - JHC Dynamo Spb
22.02.13:00*Krievijas Jaunatnes līga hokejāHK Rīga - JHC Dynamo Spb
22.02.14:00LTFA Optibet virslīga telpu futbolāFK Raba - TFK Rēzekne
22.02.16:00Optibet hokeja virslīgaZemgale/LLU - HS Rīga
22.02.18:00*Elvi florbola līgaLielvārde/FatPipe - Ķekava
22.02.18:00Elvi florbola līgaFBK Valmiera - LH.LV/Oxdog Ulbroka
23.02.10:00Latvijas kērlinga čempionāts jauktajiem pāriemPusfināls
23.02.11:00Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts
23.02.12:00Liepājas pilsētas čempionāts telpu futbolāMedaļu spēles
23.02.14:00Latvijas kērlinga čempionāts jauktajiem pāriemFināls
23.02.16:15Baltijas sieviešu basketbola līgaSpēle par 3. vietu
23.02.18:45Baltijas sieviešu basketbola līgaFināls

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com.