Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kluba vadība: Znaroks būs "Dynamo" galvenais treneris arī nākamsezon

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kluba vadība: Znaroks būs "Dynamo" galvenais treneris arī nākamsezon
Andrejs Safronovs un Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Maskavas "Dynamo" ģenerāldirektors Andrejs Safronovs apstiprina, ka Oļegs Znaroks būs kluba galvenais treneris arī nākamajā sezonā.

Atbildot uz jautājumu, vai Znaroka liktenis būs atkarīgs no "Dynamo" rezultātiem izslēgšanas spēlēs, kluba ģenerāldirektors saka sekojošo: "Nē. Gribu teikt uzreiz, ka nevajag zvanīt Znarokam un tērēt naudu par telefona sakariem. Nevajag piedāvāt viņam milzu kontraktus. Mēs ar viņu teicami strādājam un strādāsim arī turpmāk," vakar atklāja ģenerāldirektors Safronovs. Tādējādi nav pamata izskanējušajām baumām, ka nākamsezon Znaroks varētu mainīt darba vietu un varbūt pat stāties pie Rīgas "Dinamo" stūres.

Pirms mēneša Safronovs teica: "Mēs esam radinieki - vienādi domājošie, vienas asinis. Mums abiem nepatīk zaudēt. Starp citu, varam sabakstīt viens otru, un sakliegt, varam arī pateikt komplimentu." Abi pazīstami jau kopš kopš 1978. gada.

Šajā sezonā Maskavas "Dynamo" kādu laiku bija KHL līdervienība, tomēr pēc NHL lokauta beigām komandas pirmais uzbrucēju trijnieks (Ovečkins, Bekstrēms, Komarovs) devās uz Ziemeļameriku, un maskaviešu sportiskie rezultāti pasliktinājās, komanda atkāpās uz trešo pozīciju regulārās sezonas noslēgumā. Taču galu galā tagad situācija turnīra tabulā ir ļoti līdzīga iepriekšējai sezonai - arī toreiz Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais klubs izslēgšanas spēlēs sāka kā Rietumu trešā izsētā komanda. Protams, izcīnīt Gagarina kausu nav viegli, bet vēl grūtāk ir to aizstāvēt.

Regulārās sezonas noslēgums Rietumu līderiem

2011-2012 sezona (iepriekš):

vietaklubsspēlesvārtu starpībapunkti
1.SKA54205-130113
2.............
3.Dynamo54144-116105

2012-2013 sezona (tagad):

vietaklubsspēlesvārtu starpībapunkti
1.SKA52182-116115
2.............
3.Dynamo52150-115101


Izmantotie resursi:
sportbox.ru
khl.ru