Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers iemet mazākumā un nopelna 1+1, Merzļikinam zaudējums papildlaikā

Rolands Eliņš

Bļugers iemet mazākumā un nopelna 1+1, Merzļikinam zaudējums papildlaikā
Teodors Bļugers. Foto: Penguins/NHL

Nacionālajā hokeja līgā ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Teodors Bļugers, ieskaitot gūtus vārtus spēlējot mazākumā trīs pret pieciem. Viņa Pitsburgas "Penguins" vēlreiz pārspēja Vašingtonas "Capitals", uzvarot papildlaikā ar 5:4. Trīs punktus guva Sidnijs Krosbijs. Savukārt Elvis Merzļikins un Kolumbusas "Blue Jackets" ar 2:3 piekāpās Detroitas "Red Wings", Merzļikinam atvairot 24 no 27 pretinieku metieniem.

Teodors Bļugers laukumā pavadīja 10:07 minūtes, taču šajā laikā paspēja nopelnīt mača trešās zvaigznes titulu. Viņš guva vārtus mazākumā un aktīvi piedalījās vēl vienu vārtu guvumā, nopelnot rezultatīvu piespēli, un tagad Bļugeram šosezon jau trīs punkti četrās spēlēs. Šodienas mačā Bļugers arī uzvarēja 75% iemetienu, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu.

VIDEO: Bļugeram 1+1, pieveicot "Capitals"

Bļugers savu pirmo punktu nopelnīja pirmā perioda izskaņā, kad viņš vārtu priekšā neļāva pretinieku vārtsargam noturēt atvairīto ripu un kopā ar komandas biedru Koltonu Sīvioru ieraidīja ripu vārtos. Vārtu guvums tika ieskaitīts Sīvioram, kamēr Bļugers tika pie sava tobrīd otrā rezultativitātes punkta šosezon.

Tobrīd rezultāts kļuva 1:1, bet burtiski dažas sekundes vēlāk Toms Vilsons atgrieza vadību Vašingtonai, un līdz perioda beigām Vilsons paguva iemest vēlreiz, panākot 3:1. Otrā perioda pirmajā pusē abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, taču "Penguins" situācija kļuva vēl sliktāka, nonākot divu vīru mazākumā.

Taču lielais mazākums izrādījās veiksmīgs, pateicoties Bļugeram un izcilai vārtsarga Keisija Desmita piespēlei. Viņš vārda tiešā nozīmē pārmeta ripu pāri "Capitals" aizsargiem, un Bļugers tika pie izgājiena viens pret vārtsargu, ko Latvijas uzbrucējs realizēja un pievilka komandu līdz 3:4. Drīz pēc tam "Penguins" jau nokļuva vairākumā, un tur lieta nebija jāmāca Jevgeņijam Malkinam, kurš atvēra savu sezonas rēķinu un panāca 4:4.

Pamatlaiks tā arī noslēdzās, bet papildlaika otrajā minūtē Pitsburgas uzvaru nokārtoja Sidnijs Krosbijs. Viņš šajā spēlē kopumā savāca trīs punktus (1+2).

Pitsburgu tagad sagaida divu dienu pārtraukums, pēc kura sekos divas spēles savā laukumā pret Ņujorkas "Rangers".

Savukārt Elvis Merzļikins šonakt stājās Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos, darot to otro reizi šosezon. Viņš atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem, ar ko nepietika, lai gūtu savu sezonas pirmo uzvaru.

Kolumbusai šis bija sezonas trešais zaudējums četrās spēlēs, taču par šodienas maču tika nopelnīts viens punkts par neizšķirtu pamatlaikā. "Blue Jackets" tagad nākamās divas spēles paredzētas savā laukumā, spēkojoties pret Tampabejas "Lightning".

"Blue Jackets" arī šodienas spēlē vadībā izvirzījās pirmā, pateicoties Būna Dženera vārtu guvumam, bet 24. minūtē Detroita realizēja vairākumu. Pateicoties ripas rikošetam, pie pilnīgi tukša vārtu stūra ripu saņēma Entonijs Manta, un Merzļikins vairs glābt nevarēja. Arī pie nākamā vārtu guvuma Merzļikinam nepaveicās – 35. minūtē ripa "lēkāja" vārtu priekšā un tur to veiksmīgi uztvēra Detroitas uzbrucējs Bobisjs Raiens, uzreiz ievirzot vārtos tieši zem pārliktņa.

Trešajā periodā Kolumbusa atspēlējās un panāca 2:2, kas noveda pie papildlaika. Tajā gan bija nepieciešams tikai 15 sekundes, lai "Red Wings" gūtu uzvaru – Merzļikins atvairīja metienu, taču ripa atsitās pret Detroitas uzbrucēju Taileru Bertuči un ielidoja vārtos, kas deva uzvaru Detroitai.

Merzļikina sakarā savelkamas interesantas paralēles ar viņa pirmo NHL sezonu. Abas sezonas Merzļikins sāka ar spēlēm, kurās ielaida daudzus vārtus un komanda cieta smagu zaudējumu (2:7 un 2:5), bet abās sezonās savā otrajā spēlē cieta zaudējumu papildlaikā, kad uzvaras ripa viņa vārtos nonāca pēc rikošeta.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

1 2 37 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2021-01-20 04:56, pirms 3 gadiem
Vienus vārtus izskatās, ka viņam nozaga, tos kurus Sceviour ieskaitīja.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-20 05:22, pirms 3 gadiem
No Ovečkina aizbēga!
Slēpts komentārs: Ontario

     [+] [-]

, 2021-01-20 05:28, pirms 3 gadiem
Pirms iepriekšējās PIT-WSH spēles biju rakstījis, ka Bļugeram pret Vašingtonu cipari pieticīgi, bet te - pat lielajā mazākumā iemetis. UN priekš 4. maiņas centra 0.75 punkti/spēlē ir ļoti neslikts rādītājs.

CBJ - Elvis kā jau Elvis, par viņu jau iepriekš izteicos, ka tikai viņš pats ir savas izcilības lielākais drauds.
Bet, ja par komandu - nu, pagaidām Tortorellas komandai aizsardzība ir ļoti viduvēja, bet uzbrukuma un vairākuma tikpat kā nav nemaz.

DET - nu, spēlējot b2b spēles, kādā arī jāvinnē un nebija jau tā, ka pirmajā mačā viņi būtu pilnīgi nekādi, tik vien kā nespēja izmantot iespējas. Šoreiz izmantoja mazliet labāk. Bet tas šīssezonas izspēles formātā, laikam, arī būs raksturīgi. Tādus sweep'us nez vai redzēsim, nu, vismaz, ne no vidējā līmeņa komandām.
Par ko prieks, tad tas ir Bobijs Raiens (3 spēlēs 4 goli). Atgriezies lielajā hokejā un, jā, viņam ir ko pierādīt.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 05:30, pirms 3 gadiem
Spēles trešo zvaigzni arī dabūja.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-20 05:32, pirms 3 gadiem
Kad izlīdzināja 1:1 statistikā no sākuma bija Tedijs , pēc tam izlaboja, hailaitos īsti nevar saprast, bet izskatās, ka arī tos Tedijs ielika

     [+] [-]

, 2021-01-20 05:40, pirms 3 gadiem
Tedijs malacis, Elvim atkal blāva spēle...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 05:47, pirms 3 gadiem
Nu par Tedy 1o punktu shodien tur nevar saprast - itka vinsh itka ne vinsh - laikam jau paliks kaa piespeele..
Par Elvi.... nu konkreeti dzhekam neveicas -3 varti visi tizlu rikoshetu delj.. jasaka gan kad visa komanda izskataas diezgan nekadigi, vai tik situacija ar Dubois tur nespeelee savu lomu...

  +7 [+] [-]

, 2021-01-20 05:49, pirms 3 gadiem
Tedi trešajā neredzēju nemaz. Spēlējot 4 maiņā ap 10 minūtēm, vēl mazākumā ejot rezultivitāte iespaidīga. Malacis! Krosbijs arī novāca Vilsonam to smīniņu no sejas OT.

Elvim OT nepaveicās, iespēra ar kāju Bertucī ripu vārtos. Arī pirmajos ielaistajos rikošets un Mantam uz nūjas ripa pie tukšiem vārtiem.

  +9 [+] [-]

, 2021-01-20 07:21, pirms 3 gadiem
xvalchax rakstīja: Vienus vārtus izskatās, ka viņam nozaga, tos kurus Sceviour ieskaitīja.
Pat nevar saprast tajā video kāpēc tas čalis vēl pielabo, labi ka vismaz piespēle tajā, bet nu iemest 3 vs 5 ir kruta ne katru dienu ko tādu nākas redzēt, interesanti cik tādu gadījumu ir!?? Un vēl Ovi mēģina traucēt, kruta 👍👍👍

  -3 [+] [-]

, 2021-01-20 08:33, pirms 3 gadiem
Prieks par Teodora golu! Pats Ovi nespēja viņu apturēt! Tāpēc uzreiz jautājums Caps komandai, kur bija aizsargi, ja izgājienu uz vārtiem cenšas apturēt uzbrucējs!?
Slēpts komentārs: Dzimmiy

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 09:09, pirms 3 gadiem
Gols tas lieliski, bet kāpēc viņam nav 2 goli bet 1+1 ? tīri iemeta pirmos vārtus. taču ieskaita citam spēlētājam

  +6 [+] [-]

, 2021-01-20 09:13, pirms 3 gadiem
fon Dambis rakstīja: Prieks par Teodora golu! Pats Ovi nespēja viņu apturēt! Tāpēc uzreiz jautājums Caps komandai, kur bija aizsargi, ja izgājienu uz vārtiem cenšas apturēt uzbrucējs!?
Vairākumā parasti ir tikai viens aizsargs. Mēdz būt, ka visi 5 uzbrucēji. Jāsaka, ka piespēle pār 4 spēlētājiem virs galvas- jau vien ir ko vērta.

     [+] [-]

, 2021-01-20 09:20, pirms 3 gadiem
nais

     [+] [-]

, 2021-01-20 10:25, pirms 3 gadiem
Tedija vārtu guvumā lieliska vārtsarga piespēle. Noteikti dienas moments. Elvim atkal nekā. Savu iespēju ieņemt vietu vārtos nākamajā spēlē noteikti nenopelnīja. Redzēs, kāda individuālā statistika izlīdīs vismaz pēc 10 spēlēm.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-20 10:41, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Tedijs smuku golu ielika. Elvim jasak kapat, ja ne tad jauna iesauka Swiss cheese un vieta un solina, nav aiz kalniem.
Kuros no 3 ielaistajiem vārtiem, Tu saskatīji Elvja kļūdu? Lūdzu paskaidro!

     [+] [-]

, 2021-01-20 10:44, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Tedija vārtu guvumā lieliska vārtsarga piespēle. Noteikti dienas moments. Elvim atkal nekā. Savu iespēju ieņemt vietu vārtos nākamajā spēlē noteikti nenopelnīja. Redzēs, kāda individuālā statistika izlīdīs vismaz pēc 10 spēlēm.
Pagaidām CBJ katrā spēlē ir savs vārtsargs, takā arī ar izcilu spēli no Elvja puses, liktu 90% ka pirmajā spēlē pret Lightning vārtos būtu Korpisalo

     [+] [-]

, 2021-01-20 12:36, pirms 3 gadiem
Elvis jau atkal sezonas sakuma pilnigi nekads. Diemzel...jo vairak speles sadi pats sev izcakares, jo talak vins atpaliks no Korpisalo.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 12:42, pirms 3 gadiem
p.s.
Arturs Šilovs no Canucks nosūtīts uz Manitobu (AHL) nevis Jūtiku.
lai paliktu Kanādā un būtu pie rokas, ja nu kas.
Manitoba ir Jets ferma, kurā sezonai gatavojas arī Haralds Egle.
AHL sezona varētu startēt 5.februārī.
https://www.sportsnet.ca/nhl/canuck...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-20 12:54, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: p.s.
Arturs Šilovs no Canucks nosūtīts uz Manitobu (AHL) nevis Jūtiku.
lai paliktu Kanādā un būtu pie rokas, ja nu kas.
Manitoba ir Jets ferma, kurā sezonai gatavojas arī Haralds Egle.
AHL sezona varētu startēt 5.februārī.
https://www.sportsnet.ca/nhl/canucks-reach-loan-agreement-manitoba-moose-three-ahl-players/
Biedē tas , ka tagad būs kopā ar Egli. Garajos ziemas vakaros ka tik nesāk abi pa nopietnam iekapāt!

     [+] [-]

, 2021-01-20 12:58, pirms 3 gadiem
Par Elvi-
Patreiz vispār Kolumbusa izskatās diezgan pašķidri, ar šādu spēli kulsies pa tabulas lejasgalu ar retām uzvarām.
Uz Elvi baigi novelt šos golus nevar, bet nu neizglāba arī neko diži, tādus īstus superseivus neatceros nevienu.
Korpisalo patreiz pārliecinošāku sniegumu rāda.

     [+] [-]

, 2021-01-20 13:02, pirms 3 gadiem
Par Teodoru-
Spēle ar milzu PLUS zīmi!!!
Pirmais jau arī tīri Teda gols, tas otrs varbūt paspēja līdz līnijai vēl pieskarties, lai punktu sev ierakstītu.
Ar šādu minimālu spēles laiku, no kura vēl liela daļa jāspēlē mazākumā, rezultativitāte apskaužama!
Tāpat arī iemetienu procents labs.
Tā turpināt !!!

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 13:06, pirms 3 gadiem
Kāds zin , kad varētu Balceram būt debijas spēle Šarkos ?

  +4 [+] [-]

, 2021-01-20 13:08, pirms 3 gadiem
juings rakstīja: Kāds zin , kad varētu Balceram būt debijas spēle Šarkos ?
14 dienas karantīna + imigrācijas un darba dokumentu kārtošana .
februāra sākums optimistiskākais variants...reāli februāra vidus!

  -1 [+] [-]

, 2021-01-20 13:17, pirms 3 gadiem
Tā tik turpināt! Ja vēl sanāks ar partneriem to ķīmiju noturēt, tad punkts vidēji spēlē nebūtu nekas neticams.

     [+] [-]

, 2021-01-20 13:20, pirms 3 gadiem
fon Dambis rakstīja: Prieks par Teodora golu! Pats Ovi nespēja viņu apturēt! Tāpēc uzreiz jautājums Caps komandai, kur bija aizsargi, ja izgājienu uz vārtiem cenšas apturēt uzbrucējs!?
Tie kas seko līdzi Capitals zina ka vairākumā ir tikai 1 aizsargs, kas arī ir galvenais piespēlētājs Ovi! Bet nu forši ka tieši mūsējis iemet 3jatā, gan kau NHL apskatnieki šo situācija aprunās, piespēle jau arī bomba, vai tā gribēja tas jau cits jautājums

  +3 [+] [-]

, 2021-01-20 13:29, pirms 3 gadiem
Prieks par Tediju! Lai tik tā turpina!

Elvim vnk neveiksmīga spēle, jeb drīzāk jāsaka, ka Detroitai veiksmīga, jo visi goli tika gūti pēc rikošetiem, kuros vārtsargu vainot nevar... Protams, nebūtu bijis slikti kādu no tām ripam noķer, bet tomēr vainot Elvi šoreiz ir grūti... Tiem, kas saka, ka Elvim nebija neviens superseivs - ja neskaita tos trīs rikošetu golus, tad nekas bīstams vairāk Detroitas izpildījumā arī nebija, tā ka tie trīs rikošeti bija vienīgās iespējas veikt superseivus... bet nevaru iedomāties, ka kāds vārtsargs tiešām šajās situācijās to spēu paveikt... ja nu vienīgi ar lielu veiksmes devu...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 14:46, pirms 3 gadiem
Krizz14 rakstīja: Tā tik turpināt! Ja vēl sanāks ar partneriem to ķīmiju noturēt, tad punkts vidēji spēlē nebūtu nekas neticams.
Punkts spēle 4. maiņas spēlētājam? Nebūtu nekas neticams?

Tā būtu GALAKTIKAS MĒROGA SENSĀCIJA, ja tā notiktu (ar nosacījumu, ka viņš aizvada visu sezonu).

Ne visiem TOP līmeņa uzbrucējiem katrā sezonā sanāk sasniegt šādus rādītājus.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 14:57, pirms 3 gadiem
Nākošās 6 spēles Pitsburgai pret NYR(4) un BOS(2).
Bļugeram līdz šim pret Ņujorku 4 mači un 2+0, Bostonu 4 mači 1+1.

Un ar šodienas 2 punktiem WSH ir kļuvuši par Tedija "klientiem" - 6 spēles, 1+3. Ne pret vienu citu komandu Bļugers nav guvis tik daudz punktus. Pret 9 komandām viņš vispār nav guvis punktus, tai skaitā pret NJD, pret kuriem pārskatāmā nākotnē būs 3 spēles februāra pirmajā pusē.

     [+] [-]

, 2021-01-20 15:19, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: 14 dienas karantīna + imigrācijas un darba dokumentu kārtošana .
februāra sākums optimistiskākais variants...reāli februāra vidus!
Vai tad tikai pēc karantīnas beigām var kārtot dokumentus ?
Vai tad paralēli karantīnai pārējos dokumentus un atļaujas nevar sakārtot ?

     [+] [-]

, 2021-01-20 15:29, pirms 3 gadiem
juings rakstīja: Vai tad tikai pēc karantīnas beigām var kārtot dokumentus ?
Vai tad paralēli karantīnai pārējos dokumentus un atļaujas nevar sakārtot ?
gan jau kārto.
ja viņš no Kanādas uz ASV uzreiz pēc "klaima" izbrauca 14.janvārī tad karantīna beigsies 28.janvārī. 1-2 dienas ar komandu paslidos, pirms spēlēšanas , tāpēc rakstu, ka optimistiskākais variants februāra sākums. ja doķu kārtošana un slidošana ar komandu ievelkas tad vēlāk.
tas tak elementāri un katrs pats var paskaitļot

     [+] [-]

, 2021-01-20 15:48, pirms 3 gadiem
Lai veicās Rūdim jaunajā darba vietā ! Ar nepacietību gaidām debiju Šarkos .
Cik stabili aizsargi Šarkos , vai Čukste šosezon debitēs NHL vai tomēr nē ?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 15:54, pirms 3 gadiem
juings rakstīja: Lai veicās Rūdim jaunajā darba vietā ! Ar nepacietību gaidām debiju Šarkos .
Cik stabili aizsargi Šarkos , vai Čukste šosezon debitēs NHL vai tomēr nē ?
nē.
pirmkārt viņam nav NHL līguma, bet tikai AHL.
kad būs NHL līgums, tad var sākt zīmēt teorijas kaut ko par debiju...

p.s. šarku ferma šonakt spēlēja paŗbaudes spēli ar Gulls 1-5
Čukste bija otrajā pārī :
GAMEDAY: BARRACUDA AT GULLS | San Jose Barracuda

BARRACUDA DROP PRESEASON OPENER, 5-1 | San Jose...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 16:07, pirms 3 gadiem
šarkiem pie tam ir pilns sastāvs 23 pamats + 6 taksometrā :
Balcers karājas gaisā kaut kādā NHL -non - roster (iespējams uz karantīnas un doķu kārtošanas laiku tāda opcija) :
https://www.capfriendly.com/teams/s...

tātad viens ir jāizmet no sastāva, lai atbrīvotu vietu Balceram
taksometrā Balceru nevar ievietot bez vaiveriem!
varat skaitļot
1 2 37 komentāri