Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hidinks kļūst par "Chelsea" treneri, Ančeloti tuvojas Minhenei

Agris Suveizda

Hidinks kļūst par "Chelsea" treneri, Ančeloti tuvojas Minhenei
Gūss Hidinks "Skonto" stadionā Rīgā
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Anglijas futbola klubs "Chelsea" savā mājaslapā apstiprinājis Gūsa Hidinka kļūšanu par komandas galveno treneri. Vienošanās ar holandiešu speciālistu panākta līdz šīs sezonas beigām.

"Chelsea" apstiprina Hidinka atgriešanos
"Esmu sajūsmināts par atgriešanos "Stamford Bridge"," kluba mājaslapā citēts Gūss Hidinks. ""Chelsea" ir viens no lielākajiem klubiem pasaulē, bet šobrīd neatrodas pozīcijās, kurās tam būtu jābūt. Tomēr esmu pārliecināts, ka vēl ir iespējams visu mainīt." Šovakar Hidinks klātienē apmeklēs "Chelsea" mājas spēli pret "Sunderland", taču komandu vēl vadīs Stīvs Holands.

Vēl pirms Žuzē Mourinju atlaišanas tika runāts, ka viņu amatā varētu aizstāt spāņu treneris Huande Ramoss, tomēr drīz pēc tam stabilās līderpozīcijās uz portugāļa krēslu izvirzījās 69 gadus vecais Hidinks, kurš jau 2009. gada februārī Londonas klubā uzņēmās līdzīgu lomu, līdz sezonas beigām sekmīgi strādājot atlaistā brazīlieša Luiza Filipi Skolari vietā.

Hidinka pēdējā darbavieta bija Nīderlandes izlase, kas spēlēja vienā grupā ar Latvijas valstsvienību un palika tikai ceturtajā vietā, nespējot kvalificēties "Euro 2016" finālturnīram. Interesanti, ka Hidinks šā gada jūnijā tika atlaists neilgi pēc spēles Rīgā, kurā Nīderlande gan uzvarēja ar 2:0.

Mourinju neatpūtīsies, Ančeloti tuvojas Minhenei
Tikmēr Žuzē Mourinju pārstāvētā aģentūra izplatījusi paziņojumu, kurā sacīts, ka portugāļu speciālists neplāno ņemt pauzi: "Viņš neplāno ņemt gada pauzi – viņš nav noguris, viņam tas nav nepieciešams. Viņš ir ļoti pozitīvs un jau tagad lūkojas uz priekšu. Žuzē Mourinju ir priecīgs, ka varēja atgriezties "Chelsea" un dāvāt faniem vēl vienu Premjerlīgas titulu, ko klubs nebija izcīnījis vairākus gadus. Viņš ir neizsakāmi lepns par savām astoņām trofejām, vadot "Chelsea", un pasakās faniem par atbalstu šo divu periodu laikā."

"Savā karjerā Žuzē vairākkārt ir izlēmis pamest klubu, bet vienīgi "Chelsea" bijis tas klubs, kas izlēmis par šķiršanos. Viņš neapmeklēs augsta līmeņa spēles [šodien Mourinju apmeklēja pēc spēka otrās līgas maču starp "Brighton&Hove Albion" un "Middlesbrough"], lai neradītu liekas baumas par savu nākotni. Žuzē turpinās dzīvot Londonā un cer, ka viņam un viņa ģimenei tiks dota iespēja to darīt bez liekas uzmanības. Žuzē tuvākajā nākotnē nesniegs komentārus par pašreizējo situāciju."

Pēdējās dienās arvien nopietnāk cirkulē baumas, ka Karlo Ančeloti vasarā kļūs par Žuzepa Gvardiola aizstājēju pie Minhenes "Bayern" stūres. The Guardian vēsta, ka vienošanās jau esot panākta un ka Bavārijas klubs tuvāko dienu laikā paziņos par itāliešu speciālista nolīgšanu. Savukārt Gvardiolas nākotne, visticamāk, būs saistīta ar Anglijas Premjerlīgu. Itāliešu žurnālists Tankredi Palmjēri jau vasarā ziņoja, ka Gvardiola panācis vienošanos ar Mančestras "City".

Izmantotie resursi:
Hiddink appointed | News | Official Site |...
Statement: Jose Mourinho no plans for...
Bayern Munich to announce Carlo Ancelotti as...

     [+] [-]

, 2015-12-19 17:10, pirms 8 gadiem
deeeaaammm, labas zinjas! Vismaz kaut kādas pārmaiņas, interesantāk būs pasekot tām komandām ar jauniem treneriem

Chelsea 1-0

     [+] [-]

, 2015-12-19 17:25, pirms 8 gadiem
Pepem paŗiet uz slideno miglas zemi būs īstens pāraudījums

  +1 [+] [-]

, 2015-12-19 17:32, pirms 8 gadiem
Ančelots uz Bayern?
Nu tad lūgums viņam :
Tikts vaļā no Šabijiem Alonsijiem!

     [+] [-]

, 2015-12-19 17:38, pirms 8 gadiem
Alonso parakstija jaunu ligumu vel uz sezonu vakar, taka lidz 2017 gadam atradisies Bayern rindas. Vel lidz 2021 gadam ligumus pagarinaja Boatengs, Millers un Martiness

     [+] [-]

, 2015-12-19 17:45, pirms 8 gadiem
IBio nahr,, to jobano Anceloti viņs ņav vajadzīgs manai MInhenei
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-19 17:54, pirms 8 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Alonso parakstija jaunu ligumu vel uz sezonu vakar, taka lidz 2017 gadam atradisies Bayern rindas. Vel lidz 2021 gadam ligumus pagarinaja Boatengs, Millers un Martiness
Kas ar Kingsliju?
Cerams ka paturēs! Fenomenāls spēlētājs!

     [+] [-]

, 2015-12-19 18:04, pirms 8 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: Kas ar Kingsliju?
Cerams ka paturēs! Fenomenāls spēlētājs!
Slikts jau viņš nav tas gan. Cik ir dzirdēts, tad viņš pats negrib atgriezties Juventus, bet palikt Minhenē, bet tas jau būs jauā trenera vēlme pirkt viņu vai nē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-12-19 18:16, pirms 8 gadiem
Nebrīnīšos, ja pēc šodienas spēles MU atlaidīs Van Gālu.

     [+] [-]

, 2015-12-19 18:43, pirms 8 gadiem
Eu! Tas taču tas pats, kurš sekmīgi piečakarēja Krievijas izlasi! Tad nu gaidām turpinājumu!

  +2 [+] [-]

, 2015-12-19 21:08, pirms 8 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Eu! Tas taču tas pats, kurš sekmīgi piečakarēja Krievijas izlasi! Tad nu gaidām turpinājumu!
Ko tad Gūss tur piečakarēja? 2008. gadā EČ pusfināls, 2010. gada PČ kvalī playofos pakāsa slovēņiem. Kapello - tas laikam ir tas piekāsējs, kuru tu domā.