Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA bullīšos pārspēj "Neftekhimik", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas

Andrejs Siliņš

CSKA bullīšos pārspēj "Neftekhimik", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas
Maksims Šalunovs
Foto: Sputnik / Scanpix

Pie trešās uzvaras pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) svētdien tika Maskavas CSKA, kas ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Ņižņekamskas "Neftekhimik".

CSKA jau ceturto spēli pēc kārtas guva trīs vārtus un pēdējos trijos mačos ar to bija gana, lai izcīnītu panākumus. Šovakar "armijniekiem" sākums nebija labs - nepilnas minūtes laikā pirmajā trešdaļā Maskava, spēlējot mazākumā, nonāca iedzinējos ar 0:2.

Otrās trešdaļas sākumā Andrejs Svetlakovs vienus vārtus atguva, bet desmit minūtes pirms mača beigām Ņikita Ņesterovs atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo - 2:2. Ar pamatlaika 60 minūtēm nebija gana uzvarētāja noskaidrošanai, un arī pagarinājumā neviens no sešiem metieniem mērķi nesasniedza.

Līdz ar to sekoja pēcspēles metienu sērija - "Neftekhimik" jau otrajā spēlē pēc kārtas. Tomēr, ja iepriekšējā mačā izdevās svinēt uzvaru, tad šoreiz, vienīgos vārtus gūstot Maksimam Šalunovam, pie uzvaras tika CSKA - 3:2.

Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Ufas "Salavat Yulaev", kas viesos ar rezultātu 3:1 pieveica "Sochi". Linuss Ūmarks uzvarā atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet aizsargam un komandas kapteinim Aleksandram Loginovam divas rezultatīvas piespēles.