Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis: "Līdzjutēji mums ir kā sestais spēlētājs"

Jānis Pārums

Bārtulis: "Līdzjutēji mums ir kā sestais spēlētājs"
Oskars Bārtulis
Foto: hcdonbass.com

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas "Donbass" aizsargs Oskars Bārtulis pēc svētdien savā laukumā pagarinājumā izcīnītās uzvaras pār "Ak Bars" (3:2), dalījās iespaidos par maču.

"Spēlējām pēc plāna, izpildījām uzdevumus, kurus pirms spēles bija devis treneru korpuss. Pirms tam skatījāmies pretinieka spēles, analizējām spēli. Spēlējām līdz galam. Bija daudz noraidījumu. Galvenais, ka nenolaidām rokas un izcīnījām uzvaru. Malacis Dado [Jevgeņijs Dadonovs], ka iemeta pagarinājumā," sacīja Bārtulis.

"Kad esi vadībā ar 2:0, ir ļoti nepatīkami ielaist divus vārtus," atzina Bārtulis. "Kazaņas hokejistiem parādījās otrā elpa, viņi sāka spiest uz mūsu vārtiem, bet no mūsu puses sākās noraidījumi. Pats galvenais, ka uzvarējām. Kaut arī divi punkti, tie vienalga ir punkti."

"Spēle ar "Ak Bars" Kazaņā, protams, būs smagāka. Šodien spēlējām savu līdzjutēju priekšā, viņi mums ir īsts sestais spēlētājs. Izbraukumā vienmēr ir grūtāk spēlēt, taču mēģināsim cīnīties tādā pat garā un labā noskaņojumā," piebilda Bārtulis.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "Донбасс" - Официальный сайт

  +5 [+] [-]

, 2012-11-19 09:02, pirms 11 gadiem
Lai jau Osim veicas!

     [+] [-]

, 2012-11-19 09:55, pirms 11 gadiem
tad Ukrainas, tad Latvijas lidzjuteji nu kas tad iisti ir tie labakie

  +3 [+] [-]

, 2012-11-19 10:40, pirms 11 gadiem
Visu cienju Oskaram, bet isti nav skaidrs par kuriem lidzjuteejiem iet runa. Vakardienas speele, vairaak pec dievkalpojuma bazniicaa izskatiijaas, areenaa no skatiitaaju puses tikai epizodiski, kaads megjinaaja savu komandu atbalstiit, bet speele pati gan bija skataama
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-11-19 11:02, pirms 11 gadiem
Nu manuprāt Minskas fani varētu tagad būt pat labākie,jo tur visu laiku ir pilna arēna,un tā kā Minskas krāsas ir zilas,tad viņas ļoti izceļas,un vēl kad parāda skatītājus,ļoti lielai daļai zilās šalles,un tas izskatās nu ļoti skaisti,fani arī diezgan skaļi,un nav viņiem tā trulā DI NAAA MOOOOOOOO... Nēsmu bijis citās arēnās grūti spriest,bet nu protams mūsējie tāpat labākie.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 11:13, pirms 11 gadiem
nukinsh rakstīja: Nu manuprāt Minskas fani varētu tagad būt pat labākie,jo tur visu laiku ir pilna arēna,un tā kā Minskas krāsas ir zilas,tad viņas ļoti izceļas,un vēl kad parāda skatītājus,ļoti lielai daļai zilās šalles,un tas izskatās nu ļoti skaisti,fani arī diezgan skaļi,un nav viņiem tā trulā DI NAAA MOOOOOOOO... Nēsmu bijis citās arēnās grūti spriest,bet nu protams mūsējie tāpat labākie.
Vispār jau fanus nevērtē tikai pēc tā vai ir pilna arēna vai, kurš ir skaļāks, bet vērtē skatoties kopumā, piemēram, minskas fani nevar būt labākie, ja viņi pēc zaudējuma savu komandu sagaida ar ne tik labiem vārdiem un apmētā ar dažnedažādiem priekšmetiem, bet mēs to neesam darījuši, paskaties pēc šitādām spēlē, zaudējumiem, kādi bijuši mūsu džekiem, arēna ir pārsvarā pārpildīta un atbalsts ir ļoti lielisks, lai Bārtulis brauc uz Rīgu un paskatās, kuri , tad beigu beigās ir labākie fani un sestais laukuma spēlētājs.

     [+] [-]

, 2012-11-19 11:19, pirms 11 gadiem
KHL ir tikai kuzmiči!

  +4 [+] [-]

, 2012-11-19 11:42, pirms 11 gadiem
nukinsh rakstīja: Nu manuprāt Minskas fani varētu tagad būt pat labākie,jo tur visu laiku ir pilna arēna,un tā kā Minskas krāsas ir zilas,tad viņas ļoti izceļas,un vēl kad parāda skatītājus,ļoti lielai daļai zilās šalles,un tas izskatās nu ļoti skaisti,fani arī diezgan skaļi,un nav viņiem tā trulā DI NAAA MOOOOOOOO... Nēsmu bijis citās arēnās grūti spriest,bet nu protams mūsējie tāpat labākie.
par šito ''DI NAAA MOOOOOOOO'' pilnigi piekritīšu,tas sauklis tāda žēla lūgšanās un vaimanāšana izklausās!!!Nesinu kapē viņi paši to nesaprot!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-19 12:52, pirms 11 gadiem
Українська команда могла б грати... kaut kā tā

  +2 [+] [-]

, 2012-11-19 13:10, pirms 11 gadiem
meele rakstīja: par šito ''DI NAAA MOOOOOOOO'' pilnigi piekritīšu,tas sauklis tāda žēla lūgšanās un vaimanāšana izklausās!!!Nesinu kapē viņi paši to nesaprot!!!
Katru reizi, kad dzirdu šo ''saukli'', atmiņa uzsit veco ''Punktiņu un Antonu''. Tur tāda epizode ar ubagošanu - ''sēēērkociņi, pērciet sēēērkociņus!!! Mana māte tik jauna, bet jau akla...!''

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 15:03, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Toties RD fani slikto rezultātu dēļ ir spēles laikā pametuši sektoru.

Par tēmu runājot. Tak loģiski, ka Bārtulis teiks, ka viņu fani ir kā sestais spēlētājs - visi sportisti saka, ka viņu fani ir lieliski, apstākļi klubā ir fantastiski utt. Kāpēc vispār Latvijas fanus sāka saukt par labākajiem? Pirmkārt, tāpēc, ka spēlētāji kaut ko tādu ir teikuši - bet profesionālajā sportā, atbildot uz jautājumiem, pieklājības pēc ir pieņemts izteikt komplimentus (par līdzjutējiem, par kluba vadību, par komandas biedriem, par līgu utt). Tas jau uzreiz nenozīmē, ka viņi tā tiešām domā (tiesa, arī nav teikts, ka tā nedomā). Un otrs iemesls ir tas, ka par mūsu faniem jūsmojuši ziemeļamerikāņu žurnālisti, kuri kvalitatīvu supportu diezin vai vispār ir redzējuši.
līdz 2004. gadam izlases līmenī bija diezgan labi.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 15:04, pirms 11 gadiem
ivanans41 rakstīja: minskas fani nevar būt labākie, ja viņi pēc zaudējuma savu komandu sagaida ar ne tik labiem vārdiem un apmētā ar dažnedažādiem priekšmetiem, bet mēs to neesam darījuši, paskaties pēc šitādām spēlē, zaudējumiem, kādi bijuši mūsu džekiem, arēna ir pārsvarā pārpildīta un atbalsts ir ļoti lielisks, lai Bārtulis brauc uz Rīgu un paskatās, kuri , tad beigu beigās ir labākie fani un sestais laukuma spēlētājs.
Toties RD fani slikto rezultātu dēļ ir spēles laikā pametuši sektoru.

Par tēmu runājot. Tak loģiski, ka Bārtulis teiks, ka viņu fani ir kā sestais spēlētājs - visi sportisti saka, ka viņu fani ir lieliski, apstākļi klubā ir fantastiski utt. Kā vispār sākās mīts par Latvijas superlīdzjutējiem? Pirmkārt, tāpēc, ka spēlētāji kaut ko tādu ir teikuši - bet profesionālajā sportā, atbildot uz jautājumiem, pieklājības pēc ir pieņemts izteikt komplimentus (par līdzjutējiem, par kluba vadību, par komandas biedriem, par līgu utt). Tas jau uzreiz nenozīmē, ka viņi tā tiešām domā (tiesa, arī nav teikts, ka tā nedomā). Un otrs iemesls ir tas, ka par mūsu faniem jūsmojuši ziemeļamerikāņu žurnālisti, kuri kvalitatīvu supportu diezin vai vispār ir redzējuši. Tas vispār var attiekties arī uz daļu no tiem pašiem hokejistiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-19 15:07, pirms 11 gadiem
krapaalis rakstīja: līdz 2004. gadam izlases līmenī bija diezgan labi.
Jā, brauca uz čempionātiem milzīgi tūkstoši un bija atbalsts, bet vai labākie pasaulē? Kurš gan sunim asti cels, ja ne pats.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-19 15:11, pirms 11 gadiem
hypocrisy rakstīja: Katru reizi, kad dzirdu šo ''saukli'', atmiņa uzsit veco ''Punktiņu un Antonu''. Tur tāda epizode ar ubagošanu - ''sēēērkociņi, pērciet sēēērkociņus!!! Mana māte tik jauna, bet jau akla...!''
Varētu padomāt ka pats un tev līdzīgie esat īpaši orģināli. Mums vismaz ir par ko fanot atšķirībā no jūsu nu jau garlaicīgā kepkas. Viens enšteins pasaka pārējie gaiļi dzied līdz un tā gadu no gada.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-19 15:40, pirms 11 gadiem
Babajs rakstīja: Varētu padomāt ka pats un tev līdzīgie esat īpaši orģināli. Mums vismaz ir par ko fanot atšķirībā no jūsu nu jau garlaicīgā kepkas. Viens enšteins pasaka pārējie gaiļi dzied līdz un tā gadu no gada.
Kur gan tev varētu būt bijusi iespēja novērtēt manu oriģinalitāti, ''enštein''?

     [+] [-]

, 2012-11-19 15:49, pirms 11 gadiem
meele rakstīja: par šito ''DI NAAA MOOOOOOOO'' pilnigi piekritīšu,tas sauklis tāda žēla lūgšanās un vaimanāšana izklausās!!!Nesinu kapē viņi paši to nesaprot!!!
TV ekrānā izklausās žēlīgi, piekritīšu.
Bet Arēnā tomēr ir citādāk - tā ir sasaukšanās starp fanu sektoru un pārējiem.
Esmu bijis uz hokeju ar cilvēkiem, kas togad Arēnā bija pirmo reizi, un viņiem šis saukli riebās (tas ir saprotams). Bet, kad viņi ierauga, kā tas skan un notiek tribīnes, domas mainās.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 16:31, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Jā, brauca uz čempionātiem milzīgi tūkstoši un bija atbalsts, bet vai labākie pasaulē? Kurš gan sunim asti cels, ja ne pats.
Izlases līmenī noteikti! Citām izlasēm vispār nekā nebija praktiski.