Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts LAČ: HK "Juniors" iemet 14,"JLSS/Zemgale" uzvar bullīšos, panākumi arī ''SMScredit.lv'', HS "Rīga/Prizma'' un Ozolniekiem

LAČ: HK "Juniors" iemet 14,"JLSS/Zemgale" uzvar bullīšos, panākumi arī ''SMScredit.lv'', HS "Rīga/Prizma'' un Ozolniekiem
''JLSS/Zemgale'' šovakar izcīnīja uzvaru pēcspēles metienos.
Foto: Ivars Veiliņš

Pēc divu dienu pārtraukuma šodien tika izspēlētas kārtējās Latvijas Atklātā čempionāta hokejā (LAČ) spēles. Divu jauniešu komandu duelī pārāki izrādījās HS "Rīga/Prizma", kas ar rezultātu 4:1 apspēlēja HK "Rīga 95", bet ''SMScredit.lv'' uzvarēja DHK ''Latgali''(4:1). Graujošu uzvaru izcīnīja HK "Juniors", kas ar 14:1 pārspēja HS "Rīga/LSPA'', bet "JLSS/Zemgale" pēcspēles metienu sērijā uzvarēja LM2 (4:3). Pēdējā spēlē "Ozolnieki-MONARCH" tika galā ar Elektrēnu "Energija" - 3:1.

''SMScredit.lv'' un HS "Rīga/Prizma" uzvar principiālās cīņās

Spēle ''Volvo'' ledus hallē starp - HS "Rīga/Prizma" un HK "Rīga 95" - iesākās ļoti pasīvi, un pēc pirmajām 20 minūtēm nevienai no komandām neizdevās atklāt mača rezultātu. Rezultāts netika atklāts līdz pat otrās trešdaļas otrajai pusei, kad minūtes laikā pēc sekmīgiem Dāvja Zundes un Sergeja Piskunova metieniem HS "Rīga/Prizma" izvirzījās vadībā ar 2:0. Pēdējajā periodā HS "Rīga/Prizma" komandas labā divus golus guva Daniels Riekstiņš, bet viņu pretinieku labā goda vārtus iemeta Pēteris Priediņš - 4:1 un otrā uzvara pēc kārtas HS "Rīga/Prizma".

Tikmēr citā LAČ spēlē tikās komandas, kas tabulā dala piekto/sesto vietu ar 12 spēlēs izcīnītiem 20 punktiem - ''SMScredit.lv'' un DHK ''Latgale''. Pirmais periods labāks padevās mājinieku statusā spēlējošajiem ''SMScredit.lv'', kuri jau mača piektajā minūtē izvirzījās vadībā un, īsi pirms trešdaļas beigām, pārsvaru dubultoja (2:0). Otrā perioda pēdējā minūtē vienus vārtus atgūt izdevās viesiem no Daugavpils, bet deviņas minūtes pirms mača beigām kreditori atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Līdz spēles beigu sirēnai ''SMScredit.lv'' guva arī ceturtos vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 4:1. Uzvarētāju labā divi vārti un rezultatīva piespēle Jurijam Kļujevskim.

HK "Juniors" grauj, "JLSS/Zemgalei" svarīgs panākums bullīšos, "Ozolnieki-MONARCH" uzvar Elektrēnus

Graujoša izrādījās spēle starp HK "Juniors" un čempionāta pastarīšiem - HS "Rīga/LSPA". Juniori savu pārākumu pierādīja jau no spēles pirmajām minūtēm un pirmo periodu noslēdza ar 3:0. Otrajā periodā tika gūti vēl septiņi goli - visi iemesti "Rīga/LSPA" vārtos, un pēc nospēlētām 40 minūtēm graujošs 10:0 uz rezultātu tablo. Turpinājumā juniori guva vēl 4 vārtus, kamēr viņu pretiniekiem izdevās gūt tikai vienus - 14:1.

Spraigāks mačs norisinājās Liepājā, kur tikās turnīra tabulas trešās un ceturtās vietas īpašnieki - "Liepājas Metalurgs 2'' un ''JLSS/Zemgale''. Pirmos vārtus jau mača trešajā minūtē guva mājinieki, kas realizēja vairākumu. Turpinājumā sekoja daudz noraidījumi LM 2 izpildījumā, un viesi to izmantoja, gūstot vārtus, kad uz noraidīto soliņa atradās divi liepājnieki (1:1). Pēc labi aizvadītām pirmā perioda beigām, vēl vienus vārtus vairākumā jau pašā otrās trešdaļas sākumā guva ''JLSS/Zemgale'', bet jau pēc nepilnām trijām minūtēm mājinieki viņus "atvēsināja", izlīdzinot rezultātu. Komandām dodoties otrajā atpūtā atkal neizšķirts - 2:2. Precīzi metot Raivim Kurnīginam, ''JLSS/Zemgale'' atguva vadību jau pašā izšķirošās trešdaļas sākumā. Šķita, ka spēlē ar šādu rezultātu arī noslēgsies, bet liepājnieki spēja gūt vārtus pusminūti pirms mača beigām, un spēles liktenis izšķīrās bullīšos. Pēc vairākiem neveiksmīgiem pēcspēles metieniem no abu komandu puses, pretinieku vārtsargu pārspēt izdevās Ērikam Ozollapam no ''JLSS/Zemgale'', kas arī nodrošināja uzvaru visā mačā - 4:3.

Pēdējā šī vakara spēlē spēkus mēroja turnīra līdervienība ''Ozolnieki-MONARCH'' un Elektrēnu ''Energija''. Mača rezultātu izdevās atklāt lietuviešiem, bet ''Ozolnieki-MONARCH'' drīz vien rezultātu izlīdzināja un, nedaudz vēlāk, arī izvirzījās vadībā, pirmajā pārtraukumā dodoties pie sev labvēlīgā - 2:1. Līdz pat trešās trešdaļas izkaņai rezultāts nemainījās, bet pēdējā minūtē "Energija" bija spiesti mainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un Māris Grāvītis raidīja ripu jau tukšos vārtos. Gala rezultāts - 3:1.

  +2 [+] [-]

, 2011-11-19 15:45, pirms 13 gadiem
neliela virsligas statistika, nav pilniga, bet labak ta neka vispar neka.
Latvijas Virslīga details - Eurohockey.com

  -1 [+] [-]

, 2011-11-19 16:33, pirms 13 gadiem
Nejauši gadījos hallē, kad jau bija sākusies SMS - Latgales spēle. Pamanīju, ka SMS spēlē vien 12 laukuma spēlētāju sastāvā. Noskatījos 2. periodu un man apnika. Amatieru līgās reizēm ir interesantākas spēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-19 19:25, pirms 13 gadiem
Es atkal pagadījos garāmejot LM-2 spēlē.
Teikšu godīgi, bija interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-19 19:46, pirms 13 gadiem
WTF??? "Precīzi metot Raivim Kurnīgajam, ''JLSS/Zemgale'' atguva vadību jau pašā izšķirošās trešdaļas sākumā"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-19 20:55, pirms 13 gadiem
statistika ir par laukuma spēlētājiem,bet par vārtsargiem nav.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-19 21:03, pirms 13 gadiem
jāsaka godīgi zemgale šodien malači,cīnījās kā īsta komanda.izskatījās ka jaunie lm2 sadomājušies ka varēs kā iepriekšējā spēlē ar zemgali samest cik gribēs.

     [+] [-]

, 2011-11-19 21:10, pirms 13 gadiem
scania rakstīja: statistika ir par laukuma spēlētājiem,bet par vārtsargiem nav.
Tur visi ir vienā čupā samesti(arī vārtsargi), lai gan neko labāku jau laikam no LHF nevar gaidīt...

     [+] [-]

, 2011-11-19 21:15, pirms 13 gadiem
nujā čupā jau ir tik stati tur varotčikiem nekādi.jācer ka drīzumā parādīsies.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-19 22:28, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Nejauši gadījos hallē, kad jau bija sākusies SMS - Latgales spēle. Pamanīju, ka SMS spēlē vien 12 laukuma spēlētāju sastāvā. Noskatījos 2. periodu un man apnika. Amatieru līgās reizēm ir interesantākas spēles.
Neveiksmiiga speeles izveele apmekleejumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja