Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča trešajā setā atspēlē četru geimu deficītu, taibreikā uzvar no 0:5

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča trešajā setā atspēlē četru geimu deficītu, taibreikā uzvar no 0:5
Diāna Marcinkeviča. Foto: Oeiras Open

Latviju ITF turnīros šonedēļ pārstāv tikai divas tenisistes, abām spēlējot W25 līmeņa turnīros. Diāna Marcinkeviča ar iespaidīgu atspēlēšanos pārvarēja pirmo barjeru Spānijā, bet Kamilla Bartone cieta sagrāvi Vācijā.

Diāna Marcinkeviča (WTA 351.) Seviljā uz māla seguma ar 3:6, 6:1, 7:6(5) uzvarēja Dienvidkorejas spēlētāju Jeonvo Ku (WTA 740.), divreiz veicot iespaidīgu atspēlēšanos mačā pret 18 gadus veco tenisisti. Marcinkeviča 3. setā atspēlējās no 0:4 un vēlāk taibreikā no 0:5 uzvarēja septiņās izspēlēs pēc kārtas.

Marcinkevičai tā ir tikai otrā uzvara pēdējos 12 pamatturnīru mačos, nopelnot septiņus WTA reitinga punktus. Viņa pagājušajā nedēļā pārvarēja vienu kārtu W25 turnīrā Lagušā (Portugāle), tur pārtraucot deviņu zaudējumu sēriju. Diānai šogad ir zaudējumu ir divreiz vairāk nekā uzvaru (13-26).

Kamilla Bartone (WTA 393.) Hamburgā uz cietā seguma ar 3:6, 2:6 zaudēja ar ceturto numuru izsētajai Francijas tenisistei Džesikai Ponšē (WTA 213.), piedzīvojot jau piekto zaudējumu pēc kārtas pamatturnīros. Viņai šogad ir 19-18 bilance.