Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tuhels pirms Čempionu līgas dueļa slavē bijušo padoto Kavani

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tuhels pirms Čempionu līgas dueļa slavē bijušo padoto Kavani
Edinsons Kavani. Foto: EPA/Scanpix

Urugvajiešu uzbrucējs Edinsons Kavani pavadījis divas nedēļas pašizolācijā un tikai tagad pievienojies “Manchester United” treniņiem. Viņš debiju pret PSG vēl nepiedzīvos. Bijušās komandas galvenais treneris Tomass Tuhels pirms dueļa slavēja Kavani.

“Edi piemīt lieliska personība. Ļoti laipns, varbūt pat mazliet kautrīgs. Smags, smags strādātājs. Ikvienā treniņā viņš strādās no pirmās līdz pēdējai minūtei. Katrā spēlē - no pirmās līdz pēdējai sekundei. Uz viņu var paļauties,” teica Tomass Tuhels, PSG galvenais treneris. Edinsons Kavani ir Parīzes kluba rekordists - viņš 301 spēlē guvis 200 vārtus.

“Viņš dzīvo vārtu dēļ. Kad viņš iesit, kad viņam ir pārliecība, viņš ir viens no labākajiem devītajiem numuriem pasaulē. Cerams, ka viņš to pierādīs arī Mančestrā. Varbūt ne gluži rīt, bet - sākot no trešdienas. Viņš spēs pārliecināt cilvēkus. Taču rīt viņam nav jāpārliecina mani,” ar ironiju pirms gaidāmā dueļa izteicās Tuhels. Vēlāk gan "Manchester United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs paziņoja, ka Kavani netiks pieteikts mačam.

PSG pagājušajā sezonā sasniedza Čempionu līgas finālu. Kavani no komandas atvadījās pirms tam - jūnija beigās. Pēcāk viņš noslēdza līgumu uz vienu sezonu ar “Manchester United”. 4:1 uzvarā pret “Newcastle” Kavani vēl nedevās doties laukumā. Viņš ievēroja divu nedēļu pašizolāciju, bet nedēļas nogalē aizvadīja treniņus, kamēr komandas biedri piedalījās mačā. Viņš nebūs pieteikumā arī rītvakar.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-10-19 21:15, pirms 3 gadiem
Kavani, MU !!!