Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: Monarhi turpina bez zaudējumiem

Jānis Celmiņš

LAČ: Monarhi turpina bez zaudējumiem
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā tika izspēlētas trīs spēles. Pie devītās uzvaras deviņās čempionāta spēlēs šodien tika „Ozolnieki/Monarch” komanda, kas izbraukuma mačā pieveica HK „Rīga 95” hokejistus – 4:2.

Pēc Edgara Lipsberga diviem precīziem metieniem pirmajā periodā, Ozolnieku komanda izvirzījās vadībā ar 2:0, bet mača 27. minūtē Vadims Romanovskis trīskāršoja Monarhu pārsvaru. Mača turpinājumā Ģirts Zemītis un Bruno Birzīties divus vārtus atspēlēja, bet mača 56. minūtē ceturtos vārtus viesu laba guva Māris Grāvītis, pieliekot punktu šai spēlei – 4:2.

Šis bija jau devītais „Ozolnieku/Monarch” komandas panākums deviņās sezonas spēlēs un komanda arvien vairāk nostiprinās turnīra tabulas vadībā.

Citā šodienas spēlē otrajā vietā esošā „JLSS/Zemgale” izbraukumā sacentīsies ar HK „Juniors” un piekāpās ar rezultātu 4:7. Mačā starp „HS Rīga/LSPA” un „Liepājas Metalurgs2” komandām par neapšaubāmiem favorītiem tika uzskatīti liepājnieki un šo statusu viņi apliecināja arī laukumā – 12:1.

     [+] [-]

, 2011-10-19 23:26, pirms 13 gadiem
Vai Monarhu vārtos fanus sirdis lauza un priecēja jaunais un ambiciozais vārtsargs Kristaps Zelčs???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-20 10:08, pirms 13 gadiem
"Citā šodienas spēlē otrajā vietā esošā „JLSS/Zemgale” izbraukumā sacentīsies ar HK „Juniors” un piekāpās ar rezultātu 4:7."
Ļoti loģisks teikums, plusiņš autoram(vēl viens par operatīvi iesniegtu rakstu ).