Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" handbolisti uzvar Ogrē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" handbolisti uzvar Ogrē
Andis Ērmanis
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

27 : 31

HK Ogre - LSPA

Pārliecinoši uzvarot pirmo puslaiku, Rīgas atklātā čempionāta spēlē trešo uzvaru četros mačos izbraukumā izcīnīja "LSPA" handbolisti, kas ar 31:27 (20:13) pieveica "HK Ogre" vienību.

Maču Ogrē rezultatīvāk iesāka mājinieki, sestajā minūtē izvirzoties vadībā ar 4:3. Pakāpeniski "ieskrējās" viesi, ātri vien rezultātu izlīdzinot. Puslaika vidū pēc Riharda Lejas metiena jau "LSPA" ieguva +5 (11:6). Veiksmīgi saspēles vadītāja lomā viesiem darbojās Andis Ērmanis, kura vadībā puslaiku "LSPA" noslēdz ar +7 (20:13).

Pēc pārtraukuma sešu minūšu laikā pēc Mareka Černousova metiena "LSPA" ieguva ieguva +10 (25:15). Atlikušajā laikā labi darbojās Ogres aizsardzība un vārtsargs, kas "LSPA" ļāva gūt vairs tikai sešus vārtus (!). Līdz ar to ogrēnieši samazināja rezultāta starpību, saasinot spēles izskaņu. Tomēr reāli apdraudēt viesu uzvaru "HK Ogre" neizdevās un viesi izcīnīja panākumu ar 31:27.

Rezultatīvākais uzvarētāju komandā ar 11 gūtajiem vārtiem bija Andis Ērmanis, bet astoņus vārtus guva RIhards Leja. Mājiniekiem sešus vārtus guva Dzintars Dravnieks, bet piecus - Arnolds Straume.

Nākamā Rīgas atklātā čempionāta spēle tiks aizvadīta jau rītdien, 20. septembrī plkst. 19:50, kad ASK sporta zālē "ASK/LU" tiksies ar "RVR".

Rīgas čempionāts.
19. septembris.
HK Ogre - LSPA 27:31 (13:20)

Ogre: Dravnieks 6, Straume 5, Pozņaks 4/3, Bauze un Ulmis 3, Mancurovs, Avotiņš un Želna 2.
LSPA: Ērmanis 11, Leja 8, Laganovskis 4, Eglītis un Černousovs 3, Lejnieks 2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija