Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Armēnija - Latvija 2:1 (spēle galā)

Emils Ozerinskis

Latvijas futbola izlase šovakar Erevānā aizvada savu trešo spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā. D grupā bez punktiem esošā Daiņa Kazakeviča komanda savu pirmo sekmīgo ierakstu tabulā centīsies paveikt viesos pret Armēniju. Cīņas gaitai teksta tiešraidē līdzi seko arī portāls Sportacentrs.com.

90'+8 Spēle noslēdzas ar rezultātu 1:2. Latvijas izlase piedzīvo trešo zaudējumu Eiropas čempionāta kvalifikācijā, ar nulle punktiem atrodoties pārliecionošā pastarītes pozīcijā. Tikmēr Armēnijas izlase jau tikusi pie sešiem punktiem un atrodas reālā cīņā par Eiropas čempionāta finālturnīru.

90'+4 Nu jau Armēnijas izlase ar latviešiem spēlē sunīšus, uzkrītoši velkot bumbu pie laukuma stūriem.

90'+3 Ņemot vērā divas VAR izskatīšanas, kompensācijas laiks palielināts līdz septiņām minūtēm.

90'+1 Tigrans Barsegjans no 11 metru soda sitiena atzīmes gūst vārtus. Latvija iedzinējos ar 1:2. Puriņš priekšlaicīgi izlec uz vārtu labo stūri, ļaujot armēņu futbolistam raidīt bumbu kreisajā stūrī.

89' Pamatlaika pēdējā minūtē Tobers cenšas bloķēt armēņu sitienu. VAR ātri apstiprina spēli ar roku un mājinieki tiek pie ideālas iespējas izlīdzināt rezultātu.

88' Stuglis izklupienā bloķē kārtējo Spercjana sitienu.

87' Latvijas komanda paniski aizsargājas savā soda laukumā. Armēnija iezvana briesmu zvanus, šturmējot Latvijas vārtu priekšu.

85' Otro reizi Latvijas izlases rindās laukumā dodas Marko Regža, uz maiņas soliņa aizsūtot Uldriķi. Kazakevičs izmantojis visas savas maiņas.

82' Uldirķis pārbauda pretspēlētāja krekla kvalitāti un no spēles soģa ierauga dzelteno kartīti.

81' Armēnija iespiež Latvijas izlasi soda laukumā. Stuglis noskatās kā bumba tiek izripināta viņam starp kājām, bet veiksmīgā kārtā spēles apaļais objekts ceļu uz Puriņa vārtiem neatrod.

79' Bīstams sitiens pāri Puriņa sargātajiem vārtiem. Spercjanam atliek vien pasmaidīt, ka bumba kārtējo reizi viņa izpildījumā ir lidojusi pāri mērķim.

74' Uz maiņu spēlē ienākušais Dašķevičs labi veido saasinājumus no kreisās laukuma malas, izpildot labus centrējumus pretinieku soda laukumā. Vairākiem Latvijas spēlētājiem neizdodas vienoties par to kurš uzņemsies sitiena izdarīšanu un iespēja tiek izšķērdēta.

69' Pēc gandrīz septiņdesmit nospēlētām minūtēm Elvis Stuglis nomaina savu komandas biedru Mārci Ošu. Kazakevičam atlikusi vēl viena spēlētāju maiņa.

67' Bumba pēc rikošeta nonāk Armēnijas vārtos! Rezultāts 1:1! Dašķevičs ar piespēli nogādā bumbu soda laukumā, kur vārtsargs to ar dūrēm sit prom no sava cietokšņa. Pirmais spēlētājs pie bumbas ir Roberts Savaļnieks, kura sistā bumba trāpa pa papēdi armēņu aizsargam. Čančarevičs vairs nav spējīgs reaģēt un uz rezultāta tablo panākts līdzsvars. Savaļniekam šie ir trešie vārti izlases rindās.

64' Spēlētāju maiņas Latvijas izlasē. Laukumā nāk Raimonds Krollis, Eduards Dašķevičs un izlases debitants Maksims Toņiševs. Laukumu atstāj Gutkovskis, Jaunzems un Cigaņiks.

63' VAR lēmums apstiprina līnijtiesneša aizdomas. Lieliskās Cigaņika piespēles brīdī Uldriķis par mata tiesu atradies aizmugures stāvoklī.

62' Bumba vārtos no Roberta Uldriķa galvas. Līnijtiesnesis paceļ aizmugures karodziņu. Norisinās VAR izskatīšana.

60' Pie spēlētas stundas atzīmes Latvijas komanda tiek pie standarta situācijas. Roberts Savaļnieks ar tālu piespēli meklē komandas biedrus pie tālā vārtu staba. No kapteiņa Tobera galvas bumba nonāk tieši Čančareviča rokās.

55' Armēnija principiāli neraida bumbu soda laukumā pie stūra sitieniem. Mājinieki nolēmuši katru savu stūri izspēlēt tur pat pie stūra karodziņa pa zemi, izvairoties no cīņas ar garajiem Latvijas spēlētājiem otrajā stāvā.

52' Puriņam jālec pēc bumbas, lai atvairītu Dašjana sitienu, kas ir pirmais bīstamais uzbrukums otrajā spēles puslaikā.

51' Alvis Jaunzems saņem dzelteno plāksteri, noraujot armēņu uzbrukumu.

46' Uz otro puslaiku Latvija iznāk bez pārmaiņām. Mārcis Ošs paliek laukumā un arī pārējais Latvijas desmitnieks, kas pirmajā puslaikā spēlēja smagnēju, paliek ierindā.

45'+4 Latvijas izlase pirmā puslaika gaitā nav izdarījusi nevienu sitienu pretinieku vārtu taisnstūrī. Pirmā spēles daļa noslēgusies.

45' Pēc ilgāka pārtraukuma Latvija tiek līdz soda laukumam, kur bumbu ieved Gutkovskis. Polijas čempiona piespēli saņem Uldriķis, kurš saminstinās un tiek atbrīvots no spēles apaļā priekšmeta.

44' Ošs laukumu vēl neatstāj, cerot sagaidīt pirmā puslaika beigas.

43' Ošs atkal uz zālāja. RFS centra aizsargs nav gatavs pabeigt puslaiku, viņa vietā laukumā gatavojas nākt cits RFS spēlētājs Elvis Stuglis.

40' Gutkovskis par kritienu pretinieku soda laukumā netiek atalgots ar 11 metru soda sitienu.

38' Armēnija sāk spēlēt atraisītāk un dodas pēc otrajiem vārtiem. Latvijas valstsvienība netiek līdzi pretinieku spēles ātrumam vidējā līnijā.

35' Bumba Latvijas vārtos! Kārtējo reizi briesmas tuvojas Latvijas vārtiem. Ošs pirmo uzbrukuma vilni aptur, taču viņa izsistā bumba ātri nonāk atpakaļ pie mājiniekiem. Armēņi nogādā bumbu Nairam Tiknizjanam, kurš nostāda Latviju iedzinējos ar 0:1, izceļoties ar karjeras pirmajiem vārtiem izlases rindās.

31' Argentīnietis Briasko pēc divcīņas ar Balodi neveiksmīgi krīt un ir spiests atstāt spēli. Viņa vietā laukumā nāk Vahans Bičahčjans.

29' Latvija ar vairākiem uzbrūkošajiem spēlētājiem dodas potenciāli bīstamā uzbrukumā, bet bumba tiek zaudēta un ātrajā pārejā jau dodas mājinieki. Ošs nenospēlē precīzi izklupienā, ļaujot Norberto Briasko nonākt sitiena pozīcijā. Arī šoreiz Armēnijas vienības raidījums ir pagalam neprecīzs, bumbai lidojot debesīs.

25' Mārcim Ošam sarauj krampis. Elvis Stuglis dodas iesildīties, bet sākumsastāva centra aizsargs ir gatavs turpināt spēli.

24' Bīstama armēņu piespēle gar Latvijas izlases vārtiem. Veiksmīgā kārtā bumba nonāk Uldriķa kājās un tiek izraidīta no Latvijas komandas soda laukuma.

21' Nairs Tiknizjans nonāk izcilā sitiena pozīcijā, taču Ošs pamanās bloķēt bumbu, neļaujot mājiniekiem pārbaudīt otro spēli izlasē aizvadošā Puriņa reakcijas ātrumu.

19' Andrejs Cigaņiks izdara asu piespēli no kreisās laukuma malas, bet Polijas čempionam Vladislavam Gutkovskim izklupienā līdz bumbai neļauj aizsniegties Armēnijas vārtsargs. Rezultāts saglabājas 0:0.

18' Aleksejs Saveļjevs nogāž gar zemi Lukasu Selarajanu un saņem brīdinājumu dzeletnās kartītes vērtībā.

15' Ošs atkal dodas izpildīt tālo iemetienu, taču Armēnijas futbolisti tam ir gatavi, no divām pusēm mīlīgi apskaujot Latvijas izlases garāko spēlētāju Robertu Uldriķi, kurš pretinieku aplenkumā līdz bumbai netiek.

10' Varazdats Harojans pārkāpj noteikumus pret Latvijas izlases jauno kapteini Kristeru Toberu. Armēnijas kapteinis pēc agresīvā izklupiena ierauga dzelteno plāksteri.

5' Alvis Jaunzems ar centrējumu cenšas nogādāt bumbu soda laukumā, kur gan neviens no baltajās formās ģērbtajiem futbolistiem pie bumbas netiek. Armēnija dodas straujā pretuzbrukumā, nevienam nepatraucējot Eduarda Spercjana skrējienu. Armēņu futbolista izdarītais sitiens gan nedod rezultātu, bumbai lidojot garām Nila Puriņa sargātajiem vārtiem.

2' Dainis Kazakevičs turpina izmantot Mārča Oša tālo bumbas iemetienu, cenšoties no autu situācijām nogādāt bumbu pretinieku soda laukumā. Pirmais mēģinājums noslēdzas bez sekmēm.

1' Spēle sākusies!

Vienīgo izmaiņu, salīdzinājumā ar spēli pret Turciju, Dainis Kazakevičs veica piespiedu kārtā. Sarkano kartīti nopelnījušā Eduarda Emša vietā devās Aleksejs Saveļjevs.

Sākumsastāvi:
Armēnija: Čančarevičs - Tiknizjans, Harojans, Arutjunjans, Mkrtčjans - Spercjans, Ivu, Dašjans - Selarajans, Ranoss, Briasko.
Latvija: Puriņš - Jurkovskis, Ošs, Balodis, Savaļnieks - Cigaņiks, Tobers, Saveļjevs, Jaunzems - Gutkovskis, Uldriķis.

Pirmsspēles apraksts: Latvijas izlase kvalifikācijas pirmos punktus meklēs izbraukumā pret Armēniju

Kas ir Latvijas pretinieki armēņi: Mhitarjana vietā ārzemju zvaigznes un naturalizācija milzīgos kvantumos

D grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Turcija32015:56
2.Velsa31114:54
3.Horvātija21103:14
4.Armēnija21015:43
5.Latvija20022:40
1 2 3 4 140 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2023-06-19 18:51, pirms 10 mēnešiem
Vai tad Viaplay nenodrošina bezmaksas tiešraidi? Spiežot "Skatīties" aizmet uz lapu, kur jāpērk ir.

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 18:54, pirms 10 mēnešiem
sabikas rakstīja: Vai tad Viaplay nenodrošina bezmaksas tiešraidi? Spiežot "Skatīties" aizmet uz lapu, kur jāpērk ir.
https://rsoccerstreams.net/fixture/...

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 18:54, pirms 10 mēnešiem

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 18:55, pirms 10 mēnešiem

     [+] [-]

, 2023-06-19 18:58, pirms 10 mēnešiem
mozh kaads ir atradis pa latviski bezmaksas striimu?

     [+] [-]

, 2023-06-19 18:58, pirms 10 mēnešiem
sabikas rakstīja: Vai tad Viaplay nenodrošina bezmaksas tiešraidi? Spiežot "Skatīties" aizmet uz lapu, kur jāpērk ir.
Nē, tas laikmets esot beidzies. Tagad tikai jāmaksā par sūdīgu tiešraidi ar pastulbu komentētāju. Labāk tad iet pirātā, paklausīties profesionāļus pie mikrofona.

  +3 [+] [-]

, 2023-06-19 18:59, pirms 10 mēnešiem
Tas kurš uzlika parakstu par šo stulbumu, ka nevar normāli redzēt nac. izlases tiešraidi, ir pelnījis pērienu. Vārdu studijā

  +1 [+] [-]

, 2023-06-19 19:00, pirms 10 mēnešiem
Lielais futbols piedodiet, komiski izskatās, ka translācijas privatizējis absolūti nerentabla pakalpojuma kantoris kā viaplay. Kā ar šādu pieejamību var LFF cerēt uz popularitāti nav skaidrs.

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:01, pirms 10 mēnešiem
sabikas rakstīja: Tas kurš uzlika parakstu par šo stulbumu, ka nevar normāli redzēt nac. izlases tiešraidi, ir pelnījis pērienu. Vārdu studijā
Internacionālie brīvā tirgus noteikumi..laikam..

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 19:02, pirms 10 mēnešiem
kāpēc atkal uldriķis laukumā un puriņš? besī šitā ņirgāšanās

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:04, pirms 10 mēnešiem
https://weakstream.org/soccer-strea...

labā kvalitātē un bez pretīgās Koscinkeviča kaukšanas, angliski pie tam

  -2 [+] [-]

, 2023-06-19 19:05, pirms 10 mēnešiem
cerams ka lff tks nogriezts valsts piķis, lai vijaplejs tos bumbas spārdītājus uztur

  +2 [+] [-]

, 2023-06-19 19:06, pirms 10 mēnešiem
kad beidzot tas sakārtosies? izlases spēli nevar redzēt bez maksas, nožēļojami. LFF kādu par to vajadzētu atlaist. nožēlojami

  +1 [+] [-]

, 2023-06-19 19:08, pirms 10 mēnešiem
Tas ir prātam neaptverami,ka nacionālās izlases spēle ir tikai par naudu. Tāds murgs var būt tikai Latvijā, valstī kuru pārvalda tādi kuriem uz līdzjutējiem pilnīgi uzspļaut, tiešām muļķu zeme.

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:08, pirms 10 mēnešiem
Nez, vislaik skatos strīmus angļu valodā. Bet saprotu tos, kam gribās ar LV tekstiem un emocijām to visu redzēt.
Tajā pašā hoķa PČ, būtu šausmas, ja LTV7 nebūtu rādījuši.

  +4 [+] [-]

, 2023-06-19 19:09, pirms 10 mēnešiem
Armēnijas izlases sastāvā morītis Armēnijas pasi ieguvis martā!

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:09, pirms 10 mēnešiem
bļāviens-nu rakstīja: https://weakstream.org/soccer-strea...

labā kvalitātē un bez pretīgās Koscinkeviča kaukšanas, angliski pie tam
https://headlines.netcomsports.com/... te drusku tuvāk reālajam laikam

  -2 [+] [-]

, 2023-06-19 19:10, pirms 10 mēnešiem
pickenroll rakstīja: Nez, vislaik skatos strīmus angļu valodā. Bet saprotu tos, kam gribās ar LV tekstiem un emocijām to visu redzēt.
Tajā pašā hoķa PČ, būtu šausmas, ja LTV7 nebūtu rādījuši.
Piekristu, bet Koscinkevičs ir neklausāms. Tās ir dubultās sāpes, ja skatos ar to pipsi

  +6 [+] [-]

, 2023-06-19 19:10, pirms 10 mēnešiem
LFF nekas nav sakāms par to cik daudzi Latvijā var redzēt šo spēli. Viaplay rāda tikai par maksu.
Vai tā mēs popularizējam futbolu?

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 19:10, pirms 10 mēnešiem
Ja nu kādam aktuāli priekšdienām - šeit ir tas angļu val. ekvivalents livetv ar apkopotiem strīmiem dažādām pārraaidēm. evil112 jau iemeta konkrētus linkus, kas izriet no turienes.

https://sportshub.stream/

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:11, pirms 10 mēnešiem
Vilki švaki izskatās.

  -3 [+] [-]

, 2023-06-19 19:11, pirms 10 mēnešiem
Mums būtu citas krāsas plāksteris un mēs to skumji pieņemtu.

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:12, pirms 10 mēnešiem
evil112 rakstīja: Piekristu, bet Koscinkevičs ir neklausāms. Tās ir dubultās sāpes, ja skatos ar to pipsi
nu lab, neesmu jau nekad bijis abonents, laikam neesmu dzirdējis lartviešu komentētājus. Nav arī jēgas abonēt, ja pārējā laikā TV neskatos.

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 19:13, pirms 10 mēnešiem
Kuurikuu rakstīja: mozh kaads ir atradis pa latviski bezmaksas striimu?
Labāk angliski klausos sakarīgus komentētājus nevis kaucošo Koskenkoviču vai kā viņu tur sauc

  -3 [+] [-]

, 2023-06-19 19:17, pirms 10 mēnešiem
Tā Oša mešana no malas soda laukumā ir komiska.

  -2 [+] [-]

, 2023-06-19 19:20, pirms 10 mēnešiem
skatos un nesaprotu šo tizlo tamborēšanu, ko abas komandas uz laukuma taisa. Vieni nespēj vairāk par divām piespēlēm pēc kārtas izdarīt, otri nespēj pareizo laukuma pusi izvēlēties. No name no game.

  -4 [+] [-]

, 2023-06-19 19:20, pirms 10 mēnešiem
Aldis Br rakstīja: LFF nekas nav sakāms par to cik daudzi Latvijā var redzēt šo spēli. Viaplay rāda tikai par maksu.
Vai tā mēs popularizējam futbolu?
Da beidz..par futbolu ir 50 raksti dienā...
Reni šķēpu,3x3,bīču,kanoe vo tos sportus neviens nepopularizē

  +2 [+] [-]

, 2023-06-19 19:25, pirms 10 mēnešiem
dale f-1 rakstīja: Da beidz..par futbolu ir 50 raksti dienā...
Reni šķēpu,3x3,bīču,kanoe vo tos sportus neviens nepopularizē
Viena lieta ir lasīt. Par rakstiem neko nesaku. Tur stabili futbols ieliek visiem sporta veidiem. Es runāju par valsts izlases spēļu skatīšanos.

  +3 [+] [-]

, 2023-06-19 19:27, pirms 10 mēnešiem
Ja tā padomā, tad izlase spēlē par nodokļu naudu. Tad vajadzētu arī nodrošināt ērtu un visiem pieejamu bezmaksas tv pārraidi.

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:30, pirms 10 mēnešiem
Labs sprints arī no Savaļnieka. + par centību

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:31, pirms 10 mēnešiem
Sitieni 0,7

  -1 [+] [-]

, 2023-06-19 19:31, pirms 10 mēnešiem
Uldriķis vispār ir profesionāls futbolists?!

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:31, pirms 10 mēnešiem
dale f-1 rakstīja: Da beidz..par futbolu ir 50 raksti dienā...
Reni šķēpu,3x3,bīču,kanoe vo tos sportus neviens nepopularizē
nenīdi, vasarā tāpat neviens nešļūc

  -3 [+] [-]

, 2023-06-19 19:35, pirms 10 mēnešiem
Skatoties šo balagānu, prātā ienāca doma, ka tie, kas atrodas stadionā, ir samaksājuši naudu, lai redzētu ŠO TE. Vai tiešām tas ir kāds mazohisms vai arī cilvēkiem nav citur kur naudu izgrūst?

     [+] [-]

, 2023-06-19 19:36, pirms 10 mēnešiem
Armēņi brīžiem amizanti atdod bumbu un mēs nespējam neko izveidot.
1 2 3 4 140 komentāri