Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Jūrmalas'' treneris Petkovs: ''Ja nebūs papildinājumu, komandai nav nekādu izredžu''

Krišs Upenieks

''Jūrmalas'' treneris Petkovs: ''Ja nebūs papildinājumu, komandai nav nekādu izredžu''
Vitālijs Astafjevs
Foto: Ivars Veiliņš (www.jelgavasvestnesis.lv)

FC ''Jūrmala'' galvenais treneris Gošo Petkovs pēc zaudējuma (0:5) SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas čempionātā pret FK ''Jelgava'' izteicās, ka kluba vadība sola papildinājumus transfēru periodā. Treneris uzskata, ka bez papildinājumiem sezonas turpinājumā viņa komandai nav nekādu izredžu uz pozitīvu iznākumu.

Gošo Petkovs, FC ''Jūrmala'' galvenais treneris: ''Apsveicu kolēģi un pretinieku ar uzvaru. Ir lielas problēmas manā komandā. Kad strādā ar 9-10 spēlētājiem un 2-3 ir puisīši, tad būs lielas problēmas. Ja iesistu pirmie vārtus, varētu pacīnīties, bet nedomāju, ka varētu paņemt trīs punktus pret šo komandu. Svarīgākais, ka, kad strādā ar 9-10 spēlētājiem, nav konkurences, nav nekā. Ja transfēru laikā paņemsim spēlētājus, var cīnīties, bet nezinu, kā sanāks. Šajā posmā ir tādas problēmas.''

Vai ir jau kaut kas zināms par transfēru periodu, vai ir cerības sagaidīt jaunus spēlētājus?
- Vadība sola, ka būs spēlētāji. Kādi? Es nezinu. Ja būs leģionāri būs sarežģīti, ja vietējie spēlētāji...Es nezinu. Viņi teica, ka būs jauni futbolisti. Ja nebūs, tad komandai nav nekādu izredžu. Trīs pieredzējušie aizgāja Rafaļskis. Ja būtu viņi, būtu labi.

Vitālijs Astafjevs, FK ''Jelgava'' galvenais treneris: ''Sākumā koncentrējāmies uz uzbrūkošu futbolu. Zinājām kādas problēmas ir ''Jūrmalai''. Iesitām piecus vārtus, varbūt pat gribējām vairāk. Tas nav galvenais, mani pat vairāk uztrauc spēle aizsardzībā. Pat pret šādu pretinieku dabūjām uz saviem vārtiem momentus, kur varējām arī ielaist. Kopumā rezultāts apmierināts, kaut gan pret šādām komandām ir jāiesit ātrāk, lai nav jāmokas. Pirmais puslaiks vairāk izskatījās pēc mocībām. Nervozējām, labi nāca puiši uz maiņu. Kozlovs iesita divus labus vārtus, pēc tam jau spēlējām savu spēli. Esmu priecīgs par jauno Arti Jaudzemu-aut., kurš atklāj savu vārtu rēķinu Virslīgā. Protams, visi puiši malači.''

Kā komanda jūtas fiziski, kapteinis iepriekš ieminējās, ka jūtams sagurums...
- Eiropā spēlē pie šāda grafika. Skaidrs, ka mums pietrūkst rezervistu soliņa garums. Puiši malači. Spēlē uz maksimumu. Tikai tā var augt. Spēlējot tādas spēles, spēlējot augstākajā līgā. Pats labākais treniņš ir spēle. Caur šīm spēlēm, domāju, ka pacelsim savu līmeni un izaugsim par futbolistiem.

Ceturtā spēle bez ielaistiem vārtiem, bet vienalga ir pretenzijas par aizsardzību?
- Ideālu spēļu nav. Ja gribam augt, tad ir jāatrodas kļūdas arī pie šādas spēles, un tās ir jāizlabo. Pagaidām viss ir labi, bet ir brīdinoši signāli, tāpēc turpināsim strādāt.

  -2 [+] [-]

, 2014-06-19 09:29, pirms 10 gadiem
Nu... FC Jūrmala varētu piedāvāt līgumu K.Gorkšam, jo Reading īpašums viņš vairs nav. Un vēl arī iesaistīties cīņā par E.Višņakovu!!!
Bet, ja godīgi - vai tad sākumā nav jātiek galā ar algu parādiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-06-19 10:18, pirms 10 gadiem
ajrisūdezda rakstīja: viņiem tak aizliegts pieteikt jaunus spēlētājus
Aizliegums nav mūžīgs - nokārtojot saistības, no tā var arī tikt vaļā.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-19 11:39, pirms 10 gadiem
kaut kā neticu, ka Jūrmala nokārtos parādus, lai varētu jaunus spēlētājus meklēt

  +1 [+] [-]

, 2014-06-19 11:53, pirms 10 gadiem
Kaut kā neizskatās, ka Jūrmala būtu spējīga nokārtot saistības; ja būtu, tad jau vismaz neaizlaistu prom visus tos, kas jau šopavasar aizbēguši.

     [+] [-]

, 2014-06-19 12:08, pirms 10 gadiem
Loginovs, Ulimbaševs paliks komandā?