Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pioli pēc iekļūšanas ČL pusfinālā: "Par derbiju pret "Inter" vēl nedomāju"

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pioli pēc iekļūšanas ČL pusfinālā: "Par derbiju pret "Inter" vēl nedomāju"
Stefāno Pioli. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA--AFP. Itālijas A sērijas futbola kluba "Milan" galvenais treneris Stefāno Pioli vēl nedomā par iespējamo derbiju ar Milānas "Inter" komandu UEFA Čempionu līgas pusfinālā, otrdien sacīja speciālists.

Jau vēstīts, ka UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā "Milan" otrdien atbildes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar citu A sērijas komandu "Napoli", divu spēļu summā triumfējot ar 2:1.

"Esam laimīgi, ka izdevies pieveikt tik spēcīgu pretinieku," par ceturtdaļfinālu sacīja Pioli. "Sajūtas ir lieliskas."

"Iesim uz priekšu soli pa solim, lai kas mums nāktu pretī" par iespējamo tikšanos ar "Inter" turnīra pusfinālā sacīja milāniešu treneris. "Lai kas mums nāktu pretī, pusfināls būs lielisks."

"Šis panākums mums sniedz pārliecību par saviem spēkiem," piebilda Pioli. "Mums pārliecība bija arī iepriekš, bet panākumi pār ''Tottenham'' astotdaļfinālā un "Napoli" palīdzējuši mums vēl vairāk augt."

Kā zināms, "Inter" šodien sava laukumā aizvadīs ceturtdaļfināla atbildes maču ar Lisabonas "Benfica" no Portugāles, kuru viesos izdevās pieveikt ar 2:0.

Tikmēr "Napoli" galvenais treneris Lučāno Spalleti pēc spēles atzina, ka rezultātu ietekmējusi tiesnešu kļūda pirmā puslaika beigās, kad uz "Milan" vārtiem netika nozīmēts 11 metru soda sitiens par Hirvinga Lozano nogāšanu soda laukumā.

"Tur bija noteikumu pārkāpums. Simtprocentīgs 11 metru soda sitiens," par epizodi 37.minūtē, kurā Rafaels Leans nogāza Lozano, sacīja "Napoli" galvenais treneris. "Viņš Lozano tajā epizodē guva potītes traumu."

"Tikām sodīti par to, kas notika pirmajā mačā," kopumā dueļa iznākumu novērtēja Spalleti. " Mums tika atņemti diskvalifikāciju dēļ spēcīgi spēlētāji. Tas bija netaisnīgi."

"Milan" UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniegusi pirmo reizi kopš 2007.gada, kad kļuva arī par turnīra uzvarētāju.

Tikmēr "Napoli" šī bija debija UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināļā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-04-19 11:37, pirms gada
Pioli apspēlēja Spaletti vienos vārtos.
Jā, gan sitienos, gan bumbas pārvaldīšanas laikā Napoli pārsvars ir neapstrīdams, bet meistarīgu spēlētāju esamība komandā parasti ļauj vinnēt garos turnīrus, bet kausos, kur visu izšķir viena vai divas spēles, visu izšķir gatavība uz konkrēto spēli. Uzlika pret Hviču kreisajā malā pretī duetu ar kapteini priekšgalā, tā viss, ne vairs gājienu pa malu, ne uz centru, tikai atspēles atpakaļ. Tradicionālā diagonāle no labās puses atpakaļ arī tika atkosta, neizgāja cauri ne reizi. Augšējās bumbas nolasīja MILAN aizsargi ar Kjaeru priekšgalā, bet citu variantu Spaletti nav. Bija publicēta statistika par Spaletti rezultātiem, kur uz pavasari visās viņa komandās viss iet uz leju, jo vecās kombinācijas visi ir atkoduši, bet jaunas nav parādījušās. Pelnīts zaudējums.

     [+] [-]

, 2023-04-19 14:37, pirms gada
Apkopotas tiesnešu kļūdas, kas varēja ietekmēt 1/4 fināla rezultātu

https://www.gazzetta.it/Calcio/Seri...