Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa un Rudņevs atgriežas laukumā, Lukjanovam vārti

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Cauņa un Rudņevs atgriežas laukumā, Lukjanovam vārti
Aleksandrs Cauņa
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas izlases futbolists Aleksandrs Cauņa aizvadījis pirmo spēli pēc savainojuma sadziedēšanas Maskavas CSKA sastāvā, taču viņa komanda pašās spēles beigās izlaida uzvaru pret "Krasnodar". Cits mūsu futbolists Ivans Lukjanovs guva vienus vārtus Krievijas 1. līgā.

Aleksandrs Cauņa pēdējo oficiālo spēli Krievijas čempionātā aizvadīja 2014. gada 6. decembrī, jo ziemā vienā no komandas treniņnometnēm guva savainojumu. Šodien Cauņa ne tikai atgriezās komandas pieteikumā, bet arī tika laukumā. Ļoti svarīgā spēlē cīņā par vietu Čempionu līgā CSKA uzņēma "Krasnodar". Pirmā puslaika izskaņā pēc soda sitiena izspēles Pontuss Vernblūms izvirzīja armijniekus vadībā, taču 89. minūtē CSKA ne no kā pamanījās izlaizt uzvaru, kad no soda laukuma vidus lieliskus vārtus guva Vandersons.

Aleksandrs Cauņa laukumā devās 67. minūtē, kad nomainīja nelielu savainojumu guvušo Zoranu Tošiču. Cauņa sev atvēlētajā laikā darbojās labās malas pussarga pozīcijā. Ņemot vērā to, ka CSKA pārsvarā aizsargājās, Cauņa pie bumbas bija reti. Vislabākā iespēja izcelties Aleksandram bija 83. minūtē, kad viņš ar tālu piespēli varēja izvirzīt savu partneri izgājienā viens pret vienu, tomēr viņa piespēli aizsargi pēdējā brīdī nocēla.

CSKA izlaistā uzvara var dārgi maksāt, jo Krasnodaras komanda saglabājusi četru punktu pārsvaru pār Maskavas komandu, pie tam turpat aizmugurē ir arī Maskavas "Dinamo", kam divu punktu deficīts un divas spēles rezervē.

Krievijas Nacionālajā līgā ar vārtu guvumu atzīmējās Ivans Lukjanovs, kurš 13. minūtē izvirzīja vadībā "Volgar", taču komanda uzvaru nenoturēja - 1:2 pret "Luch". Šī neveiksme var komandai maksāt pēdējo iespēju pacīnīties par vietu labāko četriniekā. Šobrīd komanda no TOP4 atpaliek 12 punktus. Uzvara tikusi Oļega Laizāna "Enisey", kas mājās ar 3:1 apspēlēja Sanktpēterburgas "Dinamo". Laizāns laukumā devās uz maiņu 86. minūtē.

Vācijas Bundeslīgā pirmo reizi kopš 28. februāra laukumā izgājis Artjoms Rudņevs, kurš "Hamburger SV" sastāvā devās uz maiņu 86. minūtē, nomainot Rafaelu van der Vārtu. HSV tobrīd zaudēja ar 0:1 Brēmenes "Werder", turklāt bija palikusi mazākumā, un nekas nemainījās arī pēc Rudņeva nākšanas laukumā. HSV šis bija piektais zaudējums pēc kārtas, tiesa, šajā kārtā zaudējumus cieta arī visas tās konkurentes par izvairīšanos no Bundeslīgas pamešanas.

  +7 [+] [-]

, 2015-04-19 17:50, pirms 9 gadiem
Turam īkšķi par Cauņas veselību!

  +3 [+] [-]

, 2015-04-19 19:34, pirms 9 gadiem
Hamburga. Nesimpātiska un tiesnešu atbalstīta, tas ir viens, bet ja komanda vēl ir arī dumja, tad tā nav pelnījusi tik fantastisku izdevību, kāda H$V joprojām saglabājas, lai neizkristu. H$V ir dumja visos līmeņos. Kā viņi zaudēja šovakar, tā ir jāprot, pat jāgrib. Divas reizes tiesnesis neiedeva pendeli, bet viņi tikai gāž un gāž

Par Rudņevu... Veseli četri galvenie treneri, no kuriem neviens viņu neredz sākumsastāvā... Uznāca uz maiņu, izpildīja vienu piespēli, un tā piespēle bija vāja.

  -3 [+] [-]

, 2015-04-19 19:50, pirms 9 gadiem
Rudnev
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-04-19 20:25, pirms 9 gadiem
tie hamburga ir tik švaki! pa lielam tur gandriz nereali izvilkt vinus no izskrizshanas.