Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimārs kritizē PSG vadību, Simeone slavē fanus, Klops baidījās no simulācijām

Agris Suveizda

Neimārs kritizē PSG vadību, Simeone slavē fanus, Klops baidījās no simulācijām
Ērlings Holanns un Neimārs. Foto: EPA/Scanpix

UEFA Čempionu līga vakar atgriezās ar pāru nosacīto pastarīšu Madrides "Atletico" un Dortmundes "Borussia" uzvarām savā laukumā pār trofejas sargātāju "Liverpool" (1:0) un Francijas superklubu PSG (2:1).

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone: "Domāju, ka mēs sākām uzvarēt jau tad, kad mūsu autobuss parādījās pie stadiona un redzējām pūļa reakciju. Tā mūs motivēja, un mūsos pamodās kaut kas skaists. Šī sajūta, kas staroja no cilvēkiem. Šī reakcija. Šajā līmenī ko tādu no mūsu faniem biju redzējis ļoti reti. Viņi ar mums bija kopā visu spēli, un tas man lika vēlēties uzvilkt futbolzābakus un pašam doties laukumā."

"Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops: "Reizēm runājam par "Anfield" un spēku, kāds stadionam var piemist. Šovakar to redzējām. Viņi pastāvīgi devās uz benzīntanku pēc jaunas degvielas devas, kamēr mēs braucām tikai ar vienu bāku. Neesmu drošs, vai Simeone maz redzēja spēli, jo viņš pastāvīgi uzkurināja publiku. Kādēļ pēc pirmā puslaika nomainīju Sadio Manē? Šī neapšaubāmi ir tā futbola daļa, kas man nepatīk. Viņu plāns bija dabūt Sadio otro brīdinājumu un panākt viņa diskvalifikāciju. Man bija bail, ka Sadio pretinieks kritīs zemē, tiklīdz viņš uz viņu paskatīsies. Tādēļ viņu nomainīju. Džordans Hendersons tika nomainīts paceles cīpslas savainojuma dēļ."

Dortmundes "Borussia" galvenais treneris Lisjēns Favrs: "Holanns pie mums ieradās tikai pirms pusotra mēneša, bet mēs jau uzreiz redzējām viņa kvalitātes. Mēs tās zinājām jau iepriekš. Viņš psiholoģiski ir ļoti spēcīgs, vienmēr vēlas progresēt, trenēties un pat treniņā grib gūt vārtus katrā epizodē. Ja viņš neiesit, viņš kļūst uz sevi dusmīgs. Tā ir fantastiska mentalitāte, kas komandai dod ļoti daudz."

PSG galvenais treneris Tomass Tuhels: "Kādēļ mainīju taktiku [no 4-4-2 uz 3-4-3]? Nevaru to izskaidrot, tas prasītu pārāk daudz laika – goda vārds. Par to izlēmām svētdien un arī vakar. Ar šo sistēmu jau spēlējām divus mačus iepriekš Dižonā. Tā mums dod labāku struktūru, ļauj aizsargāties šaurākās zonās, veido labāku uzbrukuma struktūru, lai kontrolētu spēli. Ja nav sasniegts rezultāts, pēc cīņas ir viegli teikt, ka kļūdījāmies. Man ir jāpieņem lēmumi, tā ir mana atbildība. Ziniet, šeit zaudējušas daudzas komandas, piemēram, Milānas "Inter", bet "Barcelona" šeit spēlēja neizšķirti. Neviens nezina, kā mēs izskatītos ar 4-4-2. Zaudējām, taču mums vēl ir visas iespējas. Bijām sliktāki atlētiskuma ziņā? Iepriekšējo nedēļu laikā esam aizvadījuši divreiz vairāk spēļu par Dortmundi, vairākiem vadošajiem spēlētājiem bija savainojumi – viņiem trūka ritma, nopietnu spēļu prakses, kā redzējām Neimāra gadījumā. Spēle bija diezgan fiziska, un mūsu bumbas kontrole nebija pietiekami stabila – pieļāvām pārāk daudz kļūdu nevajadzīgās situācijās. Esam nedaudz zaudējuši pārliecību un sportisko formu. Biju domājis, ka spēle būs atklātāka."

PSG uzbrucējs Neimārs: "Bija grūti četrus mačus palikt bez spēļu prakses, bet tā diemžēl nebija mana izvēle. Tā bija kluba izvēle, ārstu. Viņi pieņēma lēmumu, un man tas nepatika. Mums bija daudz diskusiju par šo, jo es gribēju spēlēt. Es jutos labi, bet klubs bija nobijies. Beigu beigās tas biju es, kurš no tā cieta. Saprotu, kādēļ klubs baidījās, jo divu gadu laikā praktiski neesmu piedalījies izslēgšanas spēlēs. Cienu šo lēmumu, taču šādi nevajadzētu notikt, jo tieši spēlētājs ir tas, kurš no tā cieš. Bija grūti aizvadīt tik intensīvu spēli visas 90 minūtes. Ja es būtu labākā formā, noteiktu būtu parādījis labāku sniegumu."

Atbildes spēles Liverpūlē un Parīzē notiks 11. martā.

Izmantotie resursi
Dortmund-PSG : Neymar reproche au club de...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
Lucien Favre (Dortmund) :...
https://www.theguardian.com/footbal...

  +6 [+] [-]

, 2020-02-19 12:27, pirms 4 gadiem
"Kādēļ mainīju taktiku [no 4-4-2 uz 3-4-4]? Nevaru to izskaidrot"

Taktiku 3-4-4 tiešām būtu grūti izskaidrot, it īpaši to, kā uz laukuma dabūt 12 spēlētājus.

     [+] [-]

, 2020-02-19 12:55, pirms 4 gadiem
Magnijs rakstīja: "Kādēļ mainīju taktiku [no 4-4-2 uz 3-4-4]? Nevaru to izskaidrot"

Taktiku 3-4-4 tiešām būtu grūti izskaidrot, it īpaši to, kā uz laukuma dabūt 12 spēlētājus.
';

     [+] [-]

, 2020-02-19 13:02, pirms 4 gadiem
Izskatās,ka Neimārs ir karjeras finiša taisnē un viņa akcijas un cena tikai kritīsies . Krieviem ir tāds teiciens,kad spēlētājs sāk runāt ,viņš beidz spēlēt ... diemžēl izskatās ,ka šis ir tas gadījums .

  +1 [+] [-]

, 2020-02-19 13:28, pirms 4 gadiem
"Domāju, ka mēs sākām uzvarēt jau tad, kad mūsu autobuss parādījās pie stadiona un redzējām pūļa reakciju. Tā mūs motivēja, un mūsos pamodās kaut kas skaists. Šī sajūta, kas staroja no cilvēkiem. Šī reakcija."

..atbildes spēlē šito pašu varēs teikt Klops

     [+] [-]

, 2020-02-19 13:35, pirms 4 gadiem
..un jāpiekrīt Klopa teiktajam par atlētu taktiku. tur bija skaidrs, ka kritīs visi, kam būs iespējams krist. tas jau bija novērojams visas spēles laikā. šie krita bez pamata. acīmredzams bija fakts, ka tiesnesis bija mājnieku pusē, un viņi to izmantoja.

     [+] [-]

, 2020-02-19 13:41, pirms 4 gadiem
Manē pats arī krita, tikai to neviens neredz.

     [+] [-]

, 2020-02-20 00:19, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: "Domāju, ka mēs sākām uzvarēt jau tad, kad mūsu autobuss parādījās pie stadiona un redzējām pūļa reakciju. Tā mūs motivēja, un mūsos pamodās kaut kas skaists. Šī sajūta, kas staroja no cilvēkiem. Šī reakcija."

..atbildes spēlē šito pašu varēs teikt Klops
Pēc Jurīša Žigajeva postiem angļi piebazuneja Madridi ari

     [+] [-]

, 2020-02-20 14:31, pirms 4 gadiem
Manē krišanu neviens neredz, jo viņš ir tumšāks?