Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šonakt Merzļikins Kolumbusas vārtos, Bļugeram spēle pret Vašingtonu

Rolands Eliņš

Šonakt Merzļikins Kolumbusas vārtos, Bļugeram spēle pret Vašingtonu
Elvis Merzļikins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt paredzētas astoņas spēles, un Teodors Bļugers Pitsburgas "Penguins" sastāvā 2:00 sāks maču pret Vašingtonas "Capitals". Savukārt Latvijas vārtsargu pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" 2:30 sāks savu spēli pret Detroitas "Red Wings".

Kolumbusas "Blue Jackets" šodienas spēlē savos vārtos sūtīs Elvi Merzļikiu. Līdz šim sezonas ievadā viņš un somu vārtsargs Jonass Korpisalo vārtos devušies pamīšus, kas tika prognozēts jau pirms sezonas sākuma, un tagad kārta pienākusi Latvijas vārtsargam. Merzļikins sezonas pirmajā mačā ielaida piecus vārtus, Kolumbusai neveiksmīgi aizvadot trešo periodu aizsardzībā, taču Merzļikins pēc tam ar medijiem atrada spēku pajokot, sak, tik un tā labāka sezonas debija nekā pirms gada, kad viņa sezonas pirmajā mačā pretinieki iemeta septiņus vārtus.

"Blue Jackets" vakar aizvadīja maču pret Detroitas "Red Wings" un izcīnīja uzvaru 3:2, kas komandai bija pirmais panākums šosezon. Korpisalo atvairīja 35 no 37 pretinieku metieniem, kā arī pamanījās nopelnīt rezultatīvu piespēli komandas uzvaras vārtu guvumā. To guva Pjērs Luks Dubuā, komandas iepriekšējās sezonas rezultatīvākais spēlētājs, kurš starpsezonā darījis zināmu savu vēlmi tuvākajā laikā atstāt komandu. Savukārt ar 1+1 vakar izcēlās dāņu uzbrucējs Olivers Bjorkstrands.

Dubuā pēc spēles gan atzina, ka labākais sniegums sezonas sākumā "Blue Jackets" izpildījumā vēl nav bijis: "Taču labi, ka uzvarējām, tas palīdzēs kļūt pašpārliecinātākiem. Mūsu pirmā uzvara - tas bija tikai laika jautājums."
Abām komandām šobrīd ir vienāda bilance (1-2-0), kas pēc šīs nakts spēles, protams, mainīsies. Detroitai abus vārtus vakardienas mačā guva Bobijs Raiens, un interesanti, ka abu komandu rezultatīvākie spēlētāji Raiens un Bjorkstrands spēles izskaņā metās nokārtot savstarpējas attiecības arī ar dūrēm. Tagad abiem būs vēl viena savstarpēja spēle.

Revanša mačs, kuri šosezon būs novērojami ļoti bieži, paredzēts arī Teodoram Bļugeram un Pitsburgas "Penguins", kas vēlreiz tiksies pret savu principiālo pretinieci "Capitals". Iepriekšējā savstarpējā mačā "Penguins" uzvarēja ar 4:3, divus punktus sev nokārtojot pēcspēles metienu sēriju, un arī Pitsburgai tā bija sezonas pirmā uzvara, kamēr Vašingtonai – pirmais zaudējums.

Bļugers šajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, nopelnot savu pirmo punktu šosezon, kā arī pie reizes sasniedzot simts NHL aizvadīto spēļu robežu. Bļugers arī šodien piedalījās komandas treniņā, kas hokejistiem nebija obligāts, bet vakardienas treniņā tika iespēlēts ceturtajā maiņā.

Savukārt "Capitals" sastāvā uzmanība būs jāpievērš krievu uzbrucējam Aleksandram Ovečkinam, kurš ar saviem nākamajiem vārtiem panāks Maiku Gārtneru un kļūs par septīto visu laiku labāko vārtu guvēju NHL. Ovečkins pēc svētdienas precīzā metiena pret Pitsburgu var lepoties ar 707 vārtiem šajā līgā, kamēr Gārtneram ir 708. Pēc tam šosezon Ovečkins varētu tēmēt arī uz leģendārā Fila Espozito (717 vārti) apsteigšanu, tāpat it kā noķerami ir Marsels Dions (731) un Brets Hals (741), kamēr Jaromīra Jāgra panākšana (766) jau šosezon jau būs ļoti grūti paveicama.

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Patnhers-Blackhawks2:00Rangers – Devils2:00
Senators – Jets2:00Flyers – Sabres2:00
Penguins – Capitals2:00Red Wings – Blue Jackets2:30
Predators – Hurricanes3:00Kings – Avalanche5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

1 2 3 4 139 komentāri

     [+] [-]

, 2021-01-19 18:20, pirms 3 gadiem
beidzot NBA nahrenizēja. paldies Roland!

     [+] [-]

, 2021-01-19 19:59, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: beidzot NBA nahrenizēja. paldies Roland!
Iespējams, tāpēc, ka šonakt Liepājas, Rūjienas un Cēsu komandas uz NBA laukumiem neizies.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 20:10, pirms 3 gadiem
Nu re, veltīgi liela daļa vakar vakarā raudāja, ka Elvis tiks nosēdināts malā. Ar šo c19 grafiku un spēļu blīvumu šosezon ieguvēji tie, kam divi augsta līmeņa vārtsargi. Diez komandas, kas agrāk spēlēja izteikti ar vienu gk,piemēram, MTL, TBL, WPG,TOR, arī šogad tāpat izmantos savus pirmos nr.?

psss..veiksmi Elvim un šoreiz gan cerēšu uz cbj uzvaru nevis kā pret Detroitu

  -3 [+] [-]

, 2021-01-19 20:28, pirms 3 gadiem
"Pēc tam šosezon Ovečkins varētu tēmēt arī uz leģendārā Fila Espozito (717 vārti) apsteigšanu, tāpat it kā noķerami ir Marsels Dions (731) un Brets Hals (741), kamēr Jaromīra Jāgra panākšana (766) jau šosezon jau būs ļoti grūti paveicama."

Bļāviens, biju palaidis garām, ka Brets Halls ir tik augstu snaiperu sarakstā. Brets pats nekāda superzvaigzne nebija, spēlēja gan labi un daudz bēra iekšā. Īstā superzvaigzne ir viņa tēvs Bobijs Halls, kurš tiešām vienu brīdi bija Kanādas uzbrucējs numur viens. Tāda mēroga zvaigzne, ka blakus liekami Bobijs Ors, Tretjaks, Harlamovs, Holmkvists, Holečeks. Arī Balderis. Bet Brets - nu tā...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-19 20:32, pirms 3 gadiem

  +3 [+] [-]

, 2021-01-19 20:46, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: "Pēc tam šosezon Ovečkins varētu tēmēt arī uz leģendārā Fila Espozito (717 vārti) apsteigšanu, tāpat it kā noķerami ir Marsels Dions (731) un Brets Hals (741), kamēr Jaromīra Jāgra panākšana (766) jau šosezon jau būs ļoti grūti paveicama."

Bļāviens, biju palaidis garām, ka Brets Halls ir tik augstu snaiperu sarakstā. Brets pats nekāda superzvaigzne nebija, spēlēja gan labi un daudz bēra iekšā. Īstā superzvaigzne ir viņa tēvs Bobijs Halls, kurš tiešām vienu brīdi bija Kanādas uzbrucējs numur viens. Tāda mēroga zvaigzne, ka blakus liekami Bobijs Ors, Tretjaks, Harlamovs, Holmkvists, Holečeks. Arī Balderis. Bet Brets - nu tā...
Es parasti esmu ieturēts savās replikās, taču - tas ir piz*ec šitā pateikt, ka Brets nebija NHL superzvaigznes. 86 goli 78 mačos (jā, vairāk kā gols spēlē) 90./91. gada sezonā ir labākais rādītājs kopš Brets sāka spēlēt NHL. Ne Lemjē, ne Greckis tik daudz nav metuši kopš Hala debijas NHL. Un All-Time sarakstos tikai Greckim 2x ir izdevies samest vairāk (92 un 87 golus).

3x NHL labākais vārtu guvējs, līgas MVP un 2x Stenlija kausa čempions.

Kas tad ir superzvaigznes, ja ne spēlētāji ar šādu CV?

Pat tad, kad viņš kā veterāns pievienojās DET, tas bija NOTIKUMS NHL ikdienā.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:19, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Es parasti esmu ieturēts savās replikās, taču - tas ir piz*ec šitā pateikt, ka Brets nebija NHL superzvaigznes. 86 goli 78 mačos (jā, vairāk kā gols spēlē) 90./91. gada sezonā ir labākais rādītājs kopš Brets sāka spēlēt NHL. Ne Lemjē, ne Greckis tik daudz nav metuši kopš Hala debijas NHL. Un All-Time sarakstos tikai Greckim 2x ir izdevies samest vairāk (92 un 87 golus).

3x NHL labākais vārtu guvējs, līgas MVP un 2x Stenlija kausa čempions.

Kas tad ir superzvaigznes, ja ne spēlētāji ar šādu CV?

Pat tad, kad viņš kā veterāns pievienojās DET, tas bija NOTIKUMS NHL ikdienā.
nu paskatoties ko viņš nosaucis par superzvaigznēm hokejā iespējams joprojām dzīvo sovjetu laiku 60-80. gados un tagad skatās joprojām tikai vecos ierakstus , jo pēc tam hokejs beidzās
p.s. tevis pieminētie kaut kādi Greckis un Lemjē jau nemaz nav viņa sarakstā ar ko tur Hals kapājās kaut kur un par kaut ko

  -1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:25, pirms 3 gadiem
Juri, nemet lūpu, tās jau ir tikai vecumvecas atmiņas.
Vienkārši Bobijs spēlēja laikos, kad katra superzvaigzne bija Dievs. Bobijs izcēlās ar slidojuma ātrumu, nūjas tehniku un ārprātīgu šķīlienu.
Ar ko atmiņā palicis Brets? Ar divām lietām. Pirmkārt, Bobija dēls. Otrkārt nenormāli daudz meta iekšā. Viņu varētu salīdzināt ar vācu futbola uzbrucēju Gerdu Milleru (septiņdesmitie gadi). Milleram nebija ne ātruma, ne tehnikas, ne auguma, ne ātruma. Viņš pa laukumu vienkārši pastaigājās. Toties allaž atradās īstajā vietā un brīdī, lai pieliktu bumbai savu līko kājeli. Sita iekšā gandrīz katrā mačā. Bet visi atceras Kruifu, Bekenbaueru, Maradonu, Zidānu un dažus citus, tikai ne Gerdu. Tagad kādam pateiksi - vācu futbolists Millers, visi māj ar galvu - jā, jā, Tomass. Lai gan Tomass Gerdam būtu cienīgs nobučot tikai pakaļiņu.
Es saku: Bobijs bija megazvaigzne, tāds puisis, kura dēļ juka prātā visa Kanāda un arī pārējā pasaule (kad ieraudzīja). Brets bija vienkārši ļoti labs hokejists, neviens viņa dēl ceļos nekrita. Turklāt viņš tāds neliels nodevējiņš. Būdams kanādietis, pieņēma Usa pilsonību (iesākumā laikam tādēļ, ka švakas bija izredzes iekļūt Kanādas izlasē, vismaz lielajā noteikti nē)...

P.S. Starp citu Bobijs bija SEPTIŅAS reizes Nhl rezultatīvākais hokejists. Cik reizes Brets?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:26, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: nu paskatoties ko viņš nosaucis par superzvaigznēm hokejā iespējams joprojām dzīvo sovjetu laikos un skatās joprojām tikai vecos ierakstus
Nevar teikt, ka Brets nebūtu spēlējis laikā, kad sovjetu hokejs bija aktuāls.

Tajā Rīgas Dinamo tūrē pa ZAmeriku pret STL šamie dabūja 0:5 un Brets jau otrajā spēles minūtē iemeta uzvaras vārtus (spēlē kopā 1+1)

  +4 [+] [-]

, 2021-01-19 21:28, pirms 3 gadiem
Juri, ja satiec Matuļjanku, paprasi viņam - kas ir Bobijs Halls un kas ir Brets Halls? Bocmanis noteikti atbildēs - Bobijs ir Dievs, bet Brets tikai pidriķītis baltās ūziņās.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:31, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nevar teikt, ka Brets nebūtu spēlējis laikā, kad sovjetu hokejs bija aktuāls.
skatīsies kolumbu spēli?

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:32, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Juri, ja satiec Matuļjanku, paprasi viņam - kas ir Bobijs Halls un kas ir Brets Halls? Bocmanis noteikti atbildēs - Bobijs ir Dievs, bet Brets tikai pidriķītis baltās ūziņās.
Blle,labs.
Tevi piefiksēšu.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:32, pirms 3 gadiem
Es septiņdesmito vidū (lai gan redzēju arī 1973. gada sēriju, Tad man bija tikai deviņas vasariņas) sāku nopietnāk skatīties hoķīti (pa TV jau nebija, ko skatīties, tikai Četri tenkisti un vau, kā arī Rīgas Dinamo). Tomēr Bobiju Hallu, Giju Leflēru, Bobiju Oru u.c. atceros labi. Tie bija vīri, kuru priekšā pa grīdu sajūsmā rāpoja tobrīd sīkuļi Veins un Mario.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:34, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Juri, nemet lūpu, tās jau ir tikai vecumvecas atmiņas.
Vienkārši Bobijs spēlēja laikos, kad katra superzvaigzne bija Dievs. Bobijs izcēlās ar slidojuma ātrumu, nūjas tehniku un ārprātīgu šķīlienu.
Ar ko atmiņā palicis Brets? Ar divām lietām. Pirmkārt, Bobija dēls. Otrkārt nenormāli daudz meta iekšā. Viņu varētu salīdzināt ar vācu futbola uzbrucēju Gerdu Milleru (septiņdesmitie gadi). Milleram nebija ne ātruma, ne tehnikas, ne auguma, ne ātruma. Viņš pa laukumu vienkārši pastaigājās. Toties allaž atradās īstajā vietā un brīdī, lai pieliktu bumbai savu līko kājeli. Sita iekšā gandrīz katrā mačā. Bet visi atceras Kruifu, Bekenbaueru, Maradonu, Zidānu un dažus citus, tikai ne Gerdu. Tagad kādam pateiksi - vācu futbolists Millers, visi māj ar galvu - jā, jā, Tomass. Lai gan Tomass Gerdam būtu cienīgs nobučot tikai pakaļiņu.
Es saku: Bobijs bija megazvaigzne, tāds puisis, kura dēļ juka prātā visa Kanāda un arī pārējā pasaule (kad ieraudzīja). Brets bija vienkārši ļoti labs hokejists, neviens viņa dēl ceļos nekrita. Turklāt viņš tāds neliels nodevējiņš. Būdams kanādietis, pieņēma Usa pilsonību (iesākumā laikam tādēļ, ka švakas bija izredzes iekļūt Kanādas izlasē, vismaz lielajā noteikti nē)...

P.S. Starp citu Bobijs bija SEPTIŅAS reizes Nhl rezultatīvākais hokejists. Cik reizes Brets?
Pēc tavas skalas arī Ovečkins nav superzvaigzne - tikai met, met, met, bet pasus nedod. Vesels 1 Art Ross trophy. Un vārtsargi sanāk nekad nebūs superzvaigznes, jo tie maitas punktus pelna ļoti reti. Bet interesanti - apskatnieki un fani par superzvaigznēm uzskata ne tikai vispusīgi rezultatīvus spēlētājus, bet arī snaiperus (kā Hals vai Ovečkins) vai virtuozos kā Datsjuks un vārtsargus - Ruā, Praiss, Brodērs, Hašeks...
P.s. Par Gerdu - atkarīgs kam prasīsi - jaunam gurķim vai 30+ vācietim. 30+ visdrīzākais tomēr teiks Gerds Millers.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:35, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Es septiņdesmito vidū (lai gan redzēju arī 1973. gada sēriju, Tad man bija tikai deviņas vasariņas) sāku nopietnāk skatīties hoķīti (pa TV jau nebija, ko skatīties, tikai Četri tenkisti un vau, kā arī Rīgas Dinamo). Tomēr Bobiju Hallu, Giju Leflēru, Bobiju Oru u.c. atceros labi. Tie bija vīri, kuru priekšā pa grīdu sajūsmā rāpoja tobrīd sīkuļi Veins un Mario.
Diez vai 12 gadu vecumā Veins rāpoja pa grīdu...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:36, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Juri, nemet lūpu, tās jau ir tikai vecumvecas atmiņas.
Vienkārši Bobijs spēlēja laikos, kad katra superzvaigzne bija Dievs. Bobijs izcēlās ar slidojuma ātrumu, nūjas tehniku un ārprātīgu šķīlienu.
Ar ko atmiņā palicis Brets? Ar divām lietām. Pirmkārt, Bobija dēls. Otrkārt nenormāli daudz meta iekšā. Viņu varētu salīdzināt ar vācu futbola uzbrucēju Gerdu Milleru (septiņdesmitie gadi). Milleram nebija ne ātruma, ne tehnikas, ne auguma, ne ātruma. Viņš pa laukumu vienkārši pastaigājās. Toties allaž atradās īstajā vietā un brīdī, lai pieliktu bumbai savu līko kājeli. Sita iekšā gandrīz katrā mačā. Bet visi atceras Kruifu, Bekenbaueru, Maradonu, Zidānu un dažus citus, tikai ne Gerdu. Tagad kādam pateiksi - vācu futbolists Millers, visi māj ar galvu - jā, jā, Tomass. Lai gan Tomass Gerdam būtu cienīgs nobučot tikai pakaļiņu.
Es saku: Bobijs bija megazvaigzne, tāds puisis, kura dēļ juka prātā visa Kanāda un arī pārējā pasaule (kad ieraudzīja). Brets bija vienkārši ļoti labs hokejists, neviens viņa dēl ceļos nekrita. Turklāt viņš tāds neliels nodevējiņš. Būdams kanādietis, pieņēma Usa pilsonību (iesākumā laikam tādēļ, ka švakas bija izredzes iekļūt Kanādas izlasē, vismaz lielajā noteikti nē)...

P.S. Starp citu Bobijs bija SEPTIŅAS reizes Nhl rezultatīvākais hokejists. Cik reizes Brets?
Tas ir stāsts no sērijas - mūsu laikos gan zāle bija zaļāka, gan šņabis garšīgāks.

Ja man paprasītu, kurš ir labākais basketbolists, es arī stāstītu, ka Džordans, bet esošajiem varoņiem meklētu kādus netikumus. Te, manuprāt, ir tas pats.

Ja par to, kurš labāks - NHL vēsturē tikai Greckim ir vairāk 70+ vārtu sezonu (4) kā Halam (3), bet visas gūtas pirms Brets ieradās NHL. Kopš 1986. gada pavasara nevienam nav bijušas vairāk 70+ golu sezonas un patiesībā kopš Hals-jaunākais ienāca līgā tikai Jāgrs ir sametis vairāk (par 25 goliem vairāk, taču viņam arī 464 mačiem vairāk).
Viņš arī ir otrais visu laiku labākais PP golu metējs (Ovi šogad gan viņu jāpārspēj).

Ja salīdzina tēvu un dēlu, tad pēc vidējiem rādītājiem, viņi ir tikpat kā identiski, taču Bobijam, pie salīdzināma spēļu skaita, labākais rezultāts ir 58 goli (74 spēlēs).

Nu, lūk, tad visi ir superzvaigznes, bet Brets ne?
Atkārtošos - tie jau ir subjektīvismi, kas nu kuram patīk labāk un kādu jau nu kuru katrs no mums sev atmiņās ir sazīmējis.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:36, pirms 3 gadiem
Speciāli Jurim vislabākais salīdzinājums, tikai no citas spēles.

Kas ir Arvīds Sabonis un kas ir Domants Sabonis?

Pilnīgi precīza paralēle Bobijam un Bretam.

  -3 [+] [-]

, 2021-01-19 21:37, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Pēc tavas skalas arī Ovečkins nav superzvaigzne - tikai met, met, met, bet pasus nedod. Vesels 1 Art Ross trophy. Un vārtsargi sanāk nekad nebūs superzvaigznes, jo tie maitas punktus pelna ļoti reti. Bet interesanti - apskatnieki un fani par superzvaigznēm uzskata ne tikai vispusīgi rezultatīvus spēlētājus, bet arī snaiperus (kā Hals vai Ovečkins) vai virtuozos kā Datsjuks un vārtsargus - Ruā, Praiss, Brodērs, Hašeks...
P.s. Par Gerdu - atkarīgs kam prasīsi - jaunam gurķim vai 30+ vācietim. 30+ visdrīzākais tomēr teiks Gerds Millers.
Kad tiec skaidrībā,kas izdzēsa tavu komentu,do
d ziņu,arī mani šovakar apdalīja,zinu ka mani Kārlītis apcēla,nāksi palīgā tikt centrā?

  -3 [+] [-]

, 2021-01-19 21:39, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Diez vai 12 gadu vecumā Veins rāpoja pa grīdu...
Tu te neluncinies gar asti

  -1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:41, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Juri, ja satiec Matuļjanku, paprasi viņam - kas ir Bobijs Halls un kas ir Brets Halls? Bocmanis noteikti atbildēs - Bobijs ir Dievs, bet Brets tikai pidriķītis baltās ūziņās.
Atceros Bretu Holu, tieši tanī laikā dzīvojos pa USA, tur tik tiešām tev daļēji jāpiekrīt, ka tie goli, kurus viņš lika iekšā, pārsvarā bija tādi it kā nemanāmi, taču tomēr tie BIJA Neatceros no viņa skaistus un efektīgus golus, ja neskaita varotčiku izģērbšanas 1 pret 0 izgājienos

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:42, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Juri, ja satiec Matuļjanku, paprasi viņam - kas ir Bobijs Halls un kas ir Brets Halls? Bocmanis noteikti atbildēs - Bobijs ir Dievs, bet Brets tikai pidriķītis baltās ūziņās.
Ar Jāni es noteikti parunātu Latvijas hokeju, starptautisko hokeju, hokeju, kas tika spēlēts PSRS, alu un vēl daudz ko citu, taču NHL kontekstā man ir citas autoritātes.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:43, pirms 3 gadiem
Jūs jau te varat smīkņāt par tiem veciem laikiem, un neviens pat nenojauš, kas ir Bobijs Ors. Šitas džekiņš ir AIZSARGS, kurš divreiz (1970. un 1975.) kļuva par Nhl REZULTATĪVĀKO spēlētāju!!!
A jūs man te - Brets, Brets, Brets (tipa - iznes eglīti, iznes eglīti...)

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:44, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: skatīsies kolumbu spēli?
Jāsaka kā vienmēr - visādi var gadīties.
Man te ne mazāk par Merzļikinu interesē arī DET sniegums.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:44, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Jūs jau te varat smīkņāt par tiem veciem laikiem, un neviens pat nenojauš, kas ir Bobijs Ors. Šitas džekiņš ir AIZSARGS, kurš divreiz (1970. un 1975.) kļuva par Nhl REZULTATĪVĀKO spēlētāju!!!
A jūs man te - Brets, Brets, Brets (tipa - iznes eglīti, iznes eglīti...)
Neviens! Absolūti neviens.

  -2 [+] [-]

, 2021-01-19 21:46, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jāsaka kā vienmēr - visādi var gadīties.
Man te ne mazāk par Merzļikinu interesē arī DET sniegums.
Atradis par ko interesēties Tava vakardienas prognoze nepiepildījās, jaunā perspektīvā Detroitas paaudze neko labu neparādija, tikai uzlaboja Korpisalam statistiku

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:46, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Diez vai 12 gadu vecumā Veins rāpoja pa grīdu...
Sajūsmā, sajūsmā, un ar dūrītēm klapēja pa dēļiem!

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:47, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Speciāli Jurim vislabākais salīdzinājums, tikai no citas spēles.

Kas ir Arvīds Sabonis un kas ir Domants Sabonis?

Pilnīgi precīza paralēle Bobijam un Bretam.
Situācija nav vienāda. Starp Halu karjerām ir 6 gadi (starp Breta startu un Bobija beigām NHL) Kamēr starp Saboņiem +- 20 gadi. NBA pa tiem 20 gadiem pilnīgi izmainījās, kamēr vismaz pirmajos Breta gados NHL diži neatšķīrās no Bobija karjeras norieta laika.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:48, pirms 3 gadiem
Veins jau tāpēc izauga par tādu zvaigzni, jo viņam bija paraugi un elki, bija uz ko tiekties!

  +2 [+] [-]

, 2021-01-19 21:48, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Atradis par ko interesēties Tava vakardienas prognoze nepiepildījās, jaunā perspektīvā Detroitas paaudze neko labu neparādija, tikai uzlaboja Korpisalam statistiku
Ja jau tik ļoti seko līdzi manām prognozēm, izlasi vēlreiz, pat speciāli iekopēšu vārds, kā saka, vārdā:

Par Elvja spēlēšanu - nav nemaz tik neloģiski Merzļikinu likt vārtos uzreiz pēc tā izgāztā perioda.

DET, lai vai kā man negribētos teikt, bet pašlaik noteikti ir komanda uz kuras fona var (VAJAG!) rādīt spēli. Turklāt, otrais mačs nākošajā dienā un Korpisalo arī bez darba nepaliks.

Cita lieta, ka, ja CBJ nav baigā plāna ko darīt ar vārtsargiem, tad viņi mierīgi var turpināt šo 1-2 rotāciju.

Bet tie, kas skatīsies šo maču ar vai bez Elvja - pareizi darīsiet, jo DET veidojas par labu komandu, kurai, kā pašlaik izskatās, ir laba nākotne. Tagadne? Viduvēja, protams, bet vadošie jaunie pēc pāris gadiem spridzinās visā līgā.

Viss, kas attiecināms uz DET, piepildījās un par 100%.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-19 21:49, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Jūs jau te varat smīkņāt par tiem veciem laikiem, un neviens pat nenojauš, kas ir Bobijs Ors. Šitas džekiņš ir AIZSARGS, kurš divreiz (1970. un 1975.) kļuva par Nhl REZULTATĪVĀKO spēlētāju!!!
A jūs man te - Brets, Brets, Brets (tipa - iznes eglīti, iznes eglīti...)
Neviens nesmīkņā tikai nesaprot kāpēc Bobiju sauc par superzvaigzni un Bretu par neko īpašu, lai arī abu statistika ir ļoti līdzīga.
Un Orrs? Viens no visu laiku labākajiem aizsargiem To zvēru ir dzirdējis jebkurš, kas interesējās par NHL

  -1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:50, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Situācija nav vienāda. Starp Halu karjerām ir 6 gadi (starp Breta startu un Bobija beigām NHL) Kamēr starp Saboņiem +- 20 gadi. NBA pa tiem 20 gadiem pilnīgi izmainījās, kamēr vismaz pirmajos Breta gados NHL diži neatšķīrās no Bobija karjeras norieta laika.
Nav runa par laiku un laikiem. Vienkārši Arvīds bija, ir un paliks Superzvaigzne (un leitis numur viens), savukārt Domants būs tikai un vienkārši labs spēlētājs. Jau pašreiz ļoti labs, faktiski savas komandas līderis statos.

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:51, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Sajūsmā, sajūsmā, un ar dūrītēm klapēja pa dēļiem!
Blakus stāvēji un skatījies? Kā tu zini, ka rapoja un klapēja pa grīdu?
Varbūt dīvānā lēkāja.
Un tu pat nenosauci spēlētāju, kur Greckis atzīst kā savu elku un paraugu - Gordiju MR. hokeju Hovu...

     [+] [-]

, 2021-01-19 21:51, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jāsaka kā vienmēr - visādi var gadīties.
Man te ne mazāk par Merzļikinu interesē arī DET sniegums.
no rīta piecelšos, cerams būs ko izlasīt prātīgu !
es otru nakti pēc kārtas netaisos skatīties NHL

  -3 [+] [-]

, 2021-01-19 21:51, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Jūs jau te varat smīkņāt par tiem veciem laikiem, un neviens pat nenojauš, kas ir Bobijs Ors. Šitas džekiņš ir AIZSARGS, kurš divreiz (1970. un 1975.) kļuva par Nhl REZULTATĪVĀKO spēlētāju!!!
A jūs man te - Brets, Brets, Brets (tipa - iznes eglīti, iznes eglīti...)
Ko Tu ar tiem alņiem,kas sevi uzskata par baigiem hokeja faniem,diskutē?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-19 21:53, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Nav runa par laiku un laikiem. Vienkārši Arvīds bija, ir un paliks Superzvaigzne (un leitis numur viens), savukārt Domants būs tikai un vienkārši labs spēlētājs. Jau pašreiz ļoti labs, faktiski savas komandas līderis statos.
Interesanta loģika. Tātad ja Domants savu sencīti LT izlasē un NBA un vells viņu zina kur vēl pārspēs visos iespējamos veidos viņs nebūs leitis nr viens? Tieši tāpēc arī vispareizāk ir nesalīdzināt laikmetus. Nespriest kurš ir visu laiku labakais, bet priecaties par katra laikmeta varoņiem. Hokejam vēl nosacīti labi - ir tāds Greckis, kura rekordi šķiet nepārspējami. Citos sporta veidos tādas laimes nav.
1 2 3 4 139 komentāri