Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Covid-19 nomocītā Vašingtonas "Wizards" rīt varētu atsākt treniņprocesu

Agris Suveizda

Covid-19 nomocītā Vašingtonas "Wizards" rīt varētu atsākt treniņprocesu
Dāvis Bertāns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas komandā Vašingtonas "Wizards" ar Covid-19 ir inficējušās deviņas personas, ieskaitot astoņus spēlētājus, taču tiek cerēts, ka jau trešdien pieejamie spēlētāji varētu atsākt treniņprocesu.

Vašingtonas "Wizards" jau bija septiņi inficējušies spēlētāji, taču vakar rezultāti par pozitīvām analīzēm pienāca vēl divām personām – vienam spēlētājam un vienam personāla pārstāvim. "Wizards" palika tikai ar sešiem pieejamiem basketbolistiem, un tika pārcelta jau piektā komandas spēle pēc kārtas.

"Wizards" iepriekšējo maču aizvadīja pirms nedēļas, uzvarot Fīniksas "Suns" (128:107), bet kopš tās reizes jau ir pārceltas mājas spēles pret Jūtas "Jazz" un Klīvlendas "Cavaliers" (divas) un izbraukuma spēles pret Detroitas "Pistons" un Šārlotas "Hornets". Šobrīd kalendārā ir paredzēti četri izbraukuma mači pēc kārtas, sākot ar Milvoki "Bucks" naktī uz sestdienu.

Spēlētājiem pēc pozitīvām pārbaudēm karantīnā jāatrodas 10-14 dienas atkarībā no viņu atlabšanas procesa, un jau drīzumā basketbolisti varētu sākt atgriezties ierindā. Trešdien "Wizards" pieejamie basketbolisti varētu aizvadīt treniņu – deviņas dienas pēc iepriekšējās spēles. Vašingtonas "Wizards" ar bilanci 3-8 ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

Latviešu spēka uzbrucējs Dāvis Bertāns šosezon visās 11 spēlēs gājis uz maiņu un vidēji 24,0 minūtēs ticis pie 11,8 punktiem, 3,1 atlēkušās bumbas un 1,4 rezultatīvām piespēlēm. Bertāns trāpījis 36,0% tālmetienu, ik maču izpildot vidēji 7,8.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...