Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis spēlē pret VEF grib atpūtināt līderus

Kurtinaitis spēlē pret VEF grib atpūtināt līderus
Rims Kurtinaitis
Foto: bckhimki.ru

Krievijas basketbola kluba Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis otrdien gaidāmajā ULEB Eiropas kausa grupu turnīra noslēdzošajā spēlē, kas būs izbraukumā pret Latvijas čempioniem "VEF Rīga", apsver iespēju lielāku atpūtas laiku dot dažiem no savas komandas līderiem, lai pietaupītu tos turpmākajai sezonas daļai.

Sestdien "Khimki" guva savu kārtējo uzvaru šajā sezonā un šoreiz VTB līgas mājas spēlē apspēlēja Ņižņijnovgorodu (85:73). Līdz ar šo panākumu "Khimki" turpināja savu dominanci VTB līgā, kur pēc septiņām spēlēm gūtas septiņas uzvaras. Tāpat ar uzvarām noslēgušās visas piecas ULEB Eiropas kausa spēles, kurā "Khimki" ir vienā grupā ar "VEF Rīgu". Pirms pēdējās spēles vietu sadalījums jau zināms un nākamajā kārtā kā pirmās vietas ieguvēji iekļūs "Khimki", bet VEF - kā otrie.

Ņemot vērā savas komandas lielo slodzi pēdējā laikā, "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis apsver iespēju spēlē pret VEF dot atpūtu pāris savas komandas līderiem ar domu, lai tie būtu svaigāki uz spēlēm pēc gadu mijas. "Priekšā mums brauciens uz Latviju. Domāju, ka pakonsultēsimies ar ārstiem, jo gribam atrast iespēju dot atpūtu Zoranam Planiničam un Vitālijam Fridzonam, ļaujot viņiem sadziedēt savainojumus," divus no saviem ierastajiem sākumsastāva spēlētājiem mačā pret VEF varētu pietaupīt Kurtinaitis.

Pēc spēles pret VEF "Khimki" šajā gadā paliks tikai viens mačs, kad divas dienas vēlāk savā laukumā būs jātiekas pret Armandu Šķēli un viņa Tallinas "Kalev/Cramo". Sekos neliels Ziemassvētku pārtraukums pēc kura "Khimki" kalendārs būs diezgan noslogots ar vairākām spēlēm nedēļā. Arī Rīgas klubam spēle pret "Khimki" būs pirmspēdējā šogad, kā arī noslēdzošā šī gada mājas spēle, kas notiks Liepājā, jo "Arēna Rīga" šajā laikā ir aizņemta. Spēles sākums arī būs neierasts - pl. 21:00, jo tāds nosacījums nācis no ULEB puses.

No citiem jaunumiem par "Khimki" jāuzsver tas, ka Rima Kurtinaiša trenētajā komandā tomēr nespēlēs Francijas izlases uzbrucējs Mikaels Želabals. Spēlētājs nespēja nokārtot medicīniskās pārbaudes, tāpēc nespēlēs šī kluba rindās. Želabalam ies garām naudīgais līgums (pēc neoficiālas informācijas tie bija 70 000 eiro mēnesī) un spēlētājs jau devies mājās.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - БК «Химки»...

     [+] [-]

, 2011-12-18 19:05, pirms 12 gadiem
Tam vairs nav nozīmes. Kaut uzvara tāpat būtu forši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-18 19:13, pirms 12 gadiem
Jacer,ka Butauts vismaz Bērziņu un Kauču uzlaidīs!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-18 19:20, pirms 12 gadiem
dukurs277 rakstīja: Jacer,ka Butauts vismaz Bērziņu un Kauču uzlaidīs!!
es arī tā ceru jo vēl neesmu redzējis šos jaunos censoņus šosezon spēlējam augstā līmenī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-18 19:27, pirms 12 gadiem
Concorde rakstīja: abu speletaju vislielaka kluda,ka piekrita VEF piedavajumam.Sezona pa pipeli
Nu nez, kas ir labāk spēlēt Valmierā un dragāt pret studentiņiem, vai ikdienā sparingot pret Miladžu un Bertānu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-18 19:37, pirms 12 gadiem
Concorde rakstīja: spelu prakses nav un punkts.tad jau labak valmiera.
Grifinam ar nebija spēļu prakse vienu sezonu, trenējās viens pats. Redz pagāšsezon nemaz manīt nevarēja.

  -3 [+] [-]

, 2011-12-18 20:33, pirms 12 gadiem
Ja vēl Domerkants nebūtu, tad nešaubīgi VEFs samizotu viņus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-18 21:40, pirms 12 gadiem
Concorde rakstīja: abu speletaju vislielaka kluda,ka piekrita VEF piedavajumam.Sezona pa pipeli
Varbūt Kaučam, taču ne Bērziņam. Bērziņam kārtīgi tagad ir treniņos jāstrādā un VEF tādi ir labi. + tagad viņš pamazām sāk LBL2 pie Mazura kadetiem spēlēt

     [+] [-]

, 2011-12-18 21:41, pirms 12 gadiem
Edgars rakstīja: Nu nez, kas ir labāk spēlēt Valmierā un dragāt pret studentiņiem, vai ikdienā sparingot pret Miladžu un Bertānu...
Bertāns tikai ir Kaufmaņa vienaudzis

     [+] [-]

, 2011-12-18 22:57, pirms 12 gadiem
4uwis rakstīja: cik es atminos šosezon Domerkants spēlē pie Unics!!
Tev taisnība ...., līdz ar to dusmīgs Kurtinaitis ir briesmīgākais no kā varētu baidīties. Ceru , ka Butautam ir savstarpējie rēķini.