Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kulda: ""Salavat Yulaev" nokļuvusi melnajā joslā"

Rolands Eliņš

Kulda: ""Salavat Yulaev" nokļuvusi melnajā joslā"
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas hokeja izlases un KHL kluba Ufas „Salavat Yulaev” aizsargs Artūrs Kulda, kura komanda piedzīvojusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas, dalījies viedoklī par savu un komandas sniegumu ar ziņu aģentūru „ITAR-TASS”.

„Mute neveras vaļā, lai teiktu, ka spēlējām slikti,” pēc zaudējuma bullīšos Oskara Bārtuļa pārstāvētajai „Donbass” (2:3) atzina Artūrs Kulda. „Mums bija iespējas, momenti, bet nevarējām tos realizēt, neveicās uzbrukuma noslēgumā. Šajā ziņā situācija dažādība bija milzīga: te pa ripu nevaram trāpīt, te metam garām vārtiem. Vienkārši pietrūkst veiksmes.”

Kulda tāpat arī pastāstīja, kā, viņaprāt, „Salavat Yulaev”, kura noslīdējusi uz piekto vietu Austrumu konferencē, grasās atgūties no piecu zaudējumu sērijas: „Visi spēlētāju mūsu komandā ir pieredzējuši. Esam nonākuši nelielā melnajā joslā, taču, ja turpināsim strādāt ar pilnu spēku, tad neveiksmes beigsies. Manuprāt, kļūstam labāki ar katru nākamo spēli.”

Tāpat Kulda, kurš sezonas 15 spēlēs izcēlies ar trim punktiem (1+2), piebilda, ka rītdienas spēlē pret Minskas „Dinamo” zaudējums vairs netiks pieļauts un komanda noskaņojusies tikai uz uzvaru. „Dinamo” ieņem pārliecinošu pēdējo vietu Rietumu konferencē un izcīnījusi teju divreiz mazāk punktu nekā „Salavat Yulaev”.

Izmantotie resursi:
ИТАР-ТАСС: Спорт - Артур Кулда: "Язык не...

  -1 [+] [-]

, 2013-11-18 15:10, pirms 10 gadiem
Uzliksim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 16:19, pirms 10 gadiem
Vienu vārtusargu aizmainījuši, žēl, ka Masaļskim satracinājums, varētu pakaulēties

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 16:43, pirms 10 gadiem
jānovēl veiksme viņam un viņa komandai, jo neveiksmes dzen arvien dziļakos kompleksos un bedrē, tīri psiholoģiski sarežģī spēli. izlasē mums viņš vajadzīgs labā kondīcijā. ne tikai fiziskajā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 20:12, pirms 10 gadiem
pienadesa rakstīja: jānovēl veiksme viņam un viņa komandai, jo neveiksmes dzen arvien dziļakos kompleksos un bedrē, tīri psiholoģiski sarežģī spēli. izlasē mums viņš vajadzīgs labā kondīcijā. ne tikai fiziskajā.
'

Kuldam, protams, veiksmi, bet klubam? kādā sakarā gan tev vai man, kā Rīgas Dinamo līdzjutējam būtu jānovēl veiksme kādam no konkurentu klubiem? Ieturam savu līniju un veiksmi vēlam tikai savam klubam, un , lai pārējie paši tiek galā ar savām problēmām....
Prozīt!!!
Par Lielu Latviju!!! Sveicieni svētkos!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 21:34, pirms 10 gadiem
Tas pats jau bija pagājšsezon RD, tikai tad visi rēja, kamēr norēja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja