Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Millers ar diviem vārtu guvumiem kaldina HK "Rīga" ceturto uzvaru pēc kārtas

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Millers ar diviem vārtu guvumiem kaldina HK "Rīga" ceturto uzvaru pēc kārtas
Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes līgā (MHL) HK “Rīga”, spēlējot Arēnā Rīga, izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, līdzvērtīgā mačā ar 3:2 pagarinājumā pārspējot Sahalīnas apgabala “Sakhalinskie Akuly”. Par mača varoni kļuva pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" debitējušais Gustavs Millers, kurš panāca 2:2 un guva uzvaras vārtus.

Abas komandas līdz šim bija tikušās 12 reizes, pārliecinoši labākiem esot Rīgas hokejistiem- pretinieki tikuši pārspēti 11 reizes, un piedzīvots tikai viens zaudējums. Sahalīnas apgabala komanda pirms šī mača bija iekrājusi piecu zaudējumu sēriju, turpretim “Rīga” bija izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas.

Šodienas spēle iesākās visai mierīgi, rīdziniekiem un sahalīniešiem neizveidojot reālas vārtu gūšanas iespējas. Taču pirmā perioda otrajā pusē komandas apmainījās gan ar vārtu guvumiem, gan asumiem. 14. minūtē, ieejot zonā un izdarot visai negaidītu metienu, vairākumu realizēja un ceturtos vārtus sezonā guva “Rīga” līderis Ģirts Silkalns (1:0), bet, saņemot precīzu piespēli no aizvārtes, neizšķirtu panāca “Sakhalinskie Akuly” uzbrucējs Fjodors Kormačovs (1:1).

Arī otrajā periodā abas komandas guva pa vieniem vārtiem. Perioda pirmajās sekundēs rupji ar nūju nospēlēja rīdzinieku pirmās maiņas centrs Deniss Vilmans, tiekot noraidīts līdz spēles beigām. Lielo mazākumu izdevās izturēt, taču uzreiz pēc tā viesi izvirzījās vadībā- Bulats Minnehovs no tuvas distances trieca ripu pašā vārtu devītniekā (1:2). Taču prieki Sahalīnas spēlētājiem bija īsi- pēc nepilnas pusotras minūtes no vārtu priekšas ripu starp vārtsarga kājsargiem meta Gustavs Millers (2:2). Perioda turpinājumā rīdziniekiem izveidojās teicamas vārtu gūšanas izdevības, kuras gan netika realizētas.

Sīva un asumiem bagāta cīņa turpinājās arī trešajā trešdaļā, taču šoreiz vārti netika gūti, kaut arī gan “Sakhalinskie Akuly”, gan “Rīga” bija labas iespējas gūt vārtus. Līdz ar to nācās aizvadīt papildlaiku. Pagarinājuma vidusdaļā skaistu solo reidu izpildīja Gustavs Millers, ar skaistu plaukstas metienu pārspējot pretinieku vārtsargu un izraujot rīdziniekiem uzvaru- 3:2! Rietumu konferencē Latvijas komanda pakāpusies uz sesto pozīciju 17 komandu konkurencē. Abas komandas rītdien pulksten 13:00 nūjas krustos atkārtoti.

HK Rīga : “Sakhalinskie Akuly” 3:2 P (1:1,1:1, 0:0, 1:0)
Vārti: 13:16 Silkalns (vair.) 1:0, 16:44 Kormačovs (Minnehovs, Kolotgins) 1:1, 25:05 Minnehovs (Orlovs, Belovs) 1:2, 26:22 Millers (Bergmanis, Silkalns) 2:2, 63:13 Millers (Goršānovs) 3:2
Vārtsargi: Kārlis Mežsargs- Semjonovs Maiko
Metieni: 34:28
Soda minūtes: 29:8

  +1 [+] [-]

, 2021-09-18 18:00, pirms 3 gadiem
Ar uzvaru !!!! Millers skaistulis!
Vilmans ļoti pievīla ar savu nedisciplinētību! Pret Top 6 komandām - tas būtu garantēts zāģis ☝

     [+] [-]

, 2021-09-18 18:56, pirms 3 gadiem
Kur tabula? Aaaaa pareiz,šeit tak tādas nemēdz likt.