Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs pamet "Cardiff City", "Fulham" atlaiž Magatu

Sulšērs pamet "Cardiff City", "Fulham" atlaiž Magatu
Ūle Gunars Sulšērs
Foto: AP/Scanpix

Norvēģu speciālists Ūle Gunars Sulšērs atkāpies no Anglijas "Championship" kluba "Cardiff City" galvenā trenera amata. Bijušais "Manchester United" uzbrucējs Kārdifas klubu vadīja nepilnus deviņus mēnešus. Tikmēr cits "Championship" klubs "Fulham" atlaidis vācu speciālistu Fēliksu Magatu.

41 gadu vecais Ūle Gunars Sulšērs pie Kārdifas stūres stājās šī gada 2. janvārī, nomainot amatā Malkiju Makaju. Norvēģu speciālists nespēja novērst "Cardiff City" izstāšanos no Anglijas Premjerlīgas, bet pēdējās četrās "Championship" spēlēs šosezon piedzīvoja trīs zaudējumus.

"Cardiff City" īpašnieks Vinsents Tans: "Ūle tika pieņemts darbā ar nolūku, ka mēs saglabāsim vietu Premjerlīgā. Pēc izkrišanas daudzi cilvēki man ieteica viņu atlaist, taču es izlēmu Ūli vēl paturēt darbā uz "Championship" sezonu. Diemžēl mūsu pēdējie rezultāti neveicina Ūles palikšanu šajā amatā."

"Vēlos pateikties Vinsentam par iespēju trenēt "Cardiff City". Es viņu ļoti cienu un patiešām vēlu visu to labāko kluba panākumu veicināšanā. Manas atkāpšanās pamatā bija mūsu (Sulšēra un Tana) izpratnes atšķirības par kluba vadīšanu. Ļaušu klubam doties tajā virzienā, kurā Vinsents vēlas to vest," savu lēmumu atkāpties komentēja Sulšērs.

Lielāko futbolista karjeras daļu Sulšērs pavadīja "Manchester United" rindās. 363 spēlēs bijušais uzbrucējs guva 91 vārtus. Pēc futbolista karjeras beigām Sulšērs kā treneris strādāja ar "United" rezerves komandu, bet 2011. gadā kļuva par savas dzimtenes "Molde" kluba treneri. Kopā ar "Molde" Sulšērs šogad ieguva Norvēģijas kausu, bet nacionālo čempionātu noslēdza sestajā vietā. Savukārt 2012. gadā Sulšērs un "Molde" Čempionu līgas ietvaros spēkojās pret "Ventspili", kuru divu spēļu summā uzvarēja ar 4:1 (3:0 un 1:1).

Treneru maiņa arī citā klubā, kurš pagājušajā sezonā izkrita no Premjerlīgas. Šodien "Fulham" valdes priekšsēdētājs Šahids Hans paziņoja, ka par komandas pagaidu galveno treneri kļūs Kīts Simonss. Simonss stāsies 61 gadu vecā vācu speciālista Fēliksa Magata vietā.

Magats, līdzīgi kā Sulšērs, tika noalgots pagājušā gada sākumā, tomēr nespēja glābt komandu no Premjerlīgas vietas zaudēšanas. Tā vietā, lai sāktu ceļu atpakaļ uz Premjerlīgu, "Fulham" jauno "Championship" sezonu ir sācis katastrofāli - septiņās spēlēs seši zaudējumi un viens punkts.

Izmantotie resursi:
Official Website of the Bluebirds - Cardiff...
Fulham Football Club

     [+] [-]

, 2014-09-18 20:13, pirms 10 gadiem
Ūle Guners Sulšars

     [+] [-]

, 2014-09-18 20:57, pirms 10 gadiem
Visu gaišu Magat!!!

     [+] [-]

, 2014-09-19 07:08, pirms 10 gadiem
41 gadu vecais Ūle Gunars Sulšērs pie Kārdifas stūres stājās šī gada 2. janvārī.
Kopā ar "Molde" Sulšērs šogad ieguva Norvēģijas kausu, bet nacionālo čempionātu noslēdza sestajā vietā.

e???

     [+] [-]

, 2014-09-19 07:33, pirms 10 gadiem
Tu tēlo vai esi stulbs??
E?

     [+] [-]

, 2014-09-19 08:01, pirms 10 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Tu tēlo vai esi stulbs??
E?
tatad vins sogad saka trenet Kardifas klubu un paraleli sogad ieguva Norvegijas kausu?